../images/Emo82.gif עם שלם בגעגוע
ברחתי מהבית, הרעש והקידוחים משיפוצי השכנים גרשו אותי. דליתי מרשימת המשימות 2 משימות עירוניות ויצאתי לכבוש את היעדים. בדרך
באחד מעיקולי הרחובות הקטנים ניזכרתי בילדותי. במקום בו עמד בית מטבחיים, ממנו נשמעה געיית הפרות אשר ליוותה את חלומותי בלילות, מתנוסס היום בית מגורים רב קומות. אני לא מתגעגעת לפרות, כן מתגעגעת למוכר, לאיזו אחיזה. לאווירת הרחובות, לבתים התמימים הפתוחים, למשחקים, לשכונה, מה זה הגעגוע הזה, חשבתי, רב המבנים הוחלפו בחדשים, עצים נעקרים, כבישים נסללים, הירקון נעלם ובמקומו זורם נחל בוצני לצד פיתוח פארק יפהפה יש לומר. ואז חשבתי על געגועים, על עם שלם שעבר מביתו למקום חדש ולא מוכר ונותר עם געגועים, לתרבות, לשפה, לבית, לרכוש... הגיע העם לבית חדש והוא ממשיך להתגעגע. מתגעגע לבניו השבויים, מתגעגע למתים ללא עת, מתגעגע לאידיאלים... מתגעגע לראשיתו. האמת, אני לא יודעת אם געגוע הוא מאפיין חזק שלנו כי בכל העולם קצב הפיתוח די מטורף, אבל אלו היו הרהורי הבוקר, תקנו אותי אם אני טועה או סתם ספרו מחוויותיכם. כאן שויי מהגולה שיהיה לנו יום קסום
ברחתי מהבית, הרעש והקידוחים משיפוצי השכנים גרשו אותי. דליתי מרשימת המשימות 2 משימות עירוניות ויצאתי לכבוש את היעדים. בדרך