עדכון שבועי #9

lollapalooza

New member
../images/Emo82.gif עדכון שבועי #9 ../images/Emo82.gif

אני עייפה מדי.
סיכום השבוע
אורי פתח שרשור חידון שירים. (ורוני המשיכה)
"החוליה החלשה" הגיע לסיבוב 10. Hollywood ו- Freaky Styley עפו.
איך אתם רוצים שיישמע האלבום החדש
אורי גילה לאלה שעוד לא ידעו, שפלי מפתח גם קריירת משחק ודיבוב.
נפתח שרשור תמונות ענקי, בעמוד זה. (אי אפשר לפספס...)
ורוני שואלת- איזה משני האוספים של הפפרז אהבתם יותר
פפראצי השבוע
באדיבות רוני, כמובן. 1- http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=896&msgid=46514786 2- http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=896&msgid=46609673
פינת הג'ון
האלבום האחרון מהשישה יצא, בשעה טובה. קנו בהמוניכם
אבל לא נראה שג'ון מתכוון לנוח, בקרוב אמור לצאת עוד אלבום של Ataxia.
העצומה
זו רק אני, או שהתעייפתם
כדאי להמשיך לפרסם ולדחוף את העניין, אין לנו מה להפסיד מזה...
חדש בפורום
אז ככה: עודכנו הטאגליינס, ובנוסף לזה נפתחה קטגוריה חדשה בקישורים לשמיעת מוזיקה של הפפרז ושל ג'ון בצורה חוקית. אתם מוזמנים להוסיף. אני מזכירה גם שמי שרוצה, מוזמן להוסיף את יום ההולדת שלו ללוח האירועים.
פינת הקרצייה
השבוע אין לי כוח אפילו להציק לכם. אני עייפה מדי. אתם כבר יודעים שאתם מוזמנים להוסיף לפורום כל מה שמתחשק... שבוע נפלא לכולם.

angel 0f r0ck

New member
לולוש תקשיבי

חייבת להיות דרך להבדיל ביני לבין רוני השנייה. זה מבלבל מאוד

idanem

New member
אולי...

רוני המלאכית (angel of rock)? ורוני המשוגעת (blood sugar crazy)? סתם...אל תשימו לב להודעה המפגרת הזאת...

בקשר לעצומה...

כשהייתי עכשיו באוסטריה (אי אפשר להגיד כזה דבר..) מסתבר שאחד מהאנשים שהיו איתי שם שהוא חבר של דוד שלי, הוא גם מפיק די גדול בארץ, והוא זה שהביא את מדונה ומייקל ג'קסון לארץ, אני כששמעתי את זה הייתי עם דמעות בעיניים, ירדתי על הברכייים והתחננתי שיביא את הצ'ילים, אבל לא נראה לי שהוא לקח את זה ברצינות, אז ניסיתי עוד כמה פעמים לבקש ממנו, ראיתי שזה לא ממש משפיע ועברתי לתוכנית ב'- להכניס לו לראש כל היום כל הזמן רד הוט! לכל באר שנכנסנו הלכתי לברמן וביקשתי שישים רד הוט, דחפתי אותם לכל מקום, ובסוף היום הוא הלך וזימזם את ארואונד דה וורלד!, אני מקווה שהוא יעשה משהו! אני מתה לראות אותם בארצנו!! ולא רק אני גם אתם...(למקרה שאתם לא יודעים..). בכל מקרה יש סיכוי שהם יבואו כי המצב בארצנו הוא במגמת שיפור, אפילו אמינם מעוניין לבוא..

the funky monk

New member
../images/Emo8.gif

וואו... פרוטקציות [: תמשיכי לנדנד, אולי זה יעזור. אמינם רוצה לבוא? טוב...שיהנה פה!

DAN1EL

New member
בקשר לעצומה

כבר אין ממש איפה לפרסם ותפוז לא ממש עוזרים לנו עם הקטע של העמוד הראשי. ועם הקטע של גיא פינס כבר די התייאשתי. אז לדעתי צריך ממש בקרוב לשלוח את הכל למפיקים.

lollapalooza

New member
0-:0-:0-: אני בשוק

תראו
איזה כיף
וואהההההההההההההההההההההה
ישששששששש. יה אני פקצה. ובעניין העצומה, אני מניחה שלא יהיה סיבוב הופעות חדש עד שייצא האלבום הבא, אז אולי כדאי לחכות ולהרוויח עוד חתימות בינתיים...

אני חושבת שאולי כדי שנשלח מכתב

לשוקי , וניידע אותו על הפרויקט, יכול להיות שהוא יחזיר לנו תשובה ונראה איך הוא מתייחס לעניין...

למעלה