סיכום שבועי

ZoHaRoT

New member
../images/Emo82.gifסיכום שבועי

היום הכי טוב בשבוע:
הדבר הכי טוב שקרה השבוע:
ספר השבוע:
סרט השבוע:
סדרת השבוע:
שיר\דיסק השבוע:
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע:
משהו לצפות לו השבוע: שבוע משמח לכולם!

ZoHaRoT

New member
מסכמת

היום הכי טוב בשבוע: שני הדבר הכי טוב שקרה השבוע: המפגש והתחלתי שירות:] ספר השבוע: -- סרט השבוע: -- סדרת השבוע: סברימרנן. שיר\דיסק השבוע: בכללי הדיסקים של three days grace. ציטוט השבוע: "I swear I never ment to let it die" של3DG- Let it die תמונת השבוע: היא בפלאפון כרגע.. אני אעלה מתישהו... זו תמונה של המקרר שבדירת שירות:p משהו לצפות לו השבוע: דברים שישמחו אותי. חסרים לי קצת. שיהיה שבוע טוב בע"ה

שיר m

Well-known member
../images/Emo20.gif

היום הכי טוב בשבוע: אה.. הדבר הכי טוב שקרה השבוע: אממ מפגש ספר השבוע: "בית גדול" סרט השבוע: אין לצערי סדרת השבוע: הפיג'מות:) שיר\דיסק השבוע: רובי קסוס - תן חיבוק ציטוט השבוע: "כבר הרבה לילות שאני לא נרדם..." מהשיר הנ"ל תמונת השבוע: אין.. משהו לצפות לו השבוע: טניס:) שבוע מצויין

../images/Emo42.gif

היום הכי טוב בשבוע: שבת הדבר הכי טוב שקרה השבוע: המפגש ספר השבוע: סרט השבוע: "השמועה אומרת ש..." סדרת השבוע: חי בלהלהלנד שיר\\דיסק השבוע: ציטוט השבוע: וואלה... תמונת השבוע: משהו לצפות לו השבוע: רגיל למדי

שיר m

Well-known member
לא.. שאלתי ברצינות:)

טוב בדקתי עכשיו בגוגל... לא ראיתי אותו

ranch22

New member
מסכמת

היום הכי טוב בשבוע: ראשון, שני, שלישי ושבת. הדבר הכי טוב שקרה השבוע:יום כיף עם האחיינים בבריכהX2, מפגש, יציאה עם האיש לאחד המקומות היפים ביותר שהייתי בהם, פרסום משהו שכתבתי באיזה עלון, ודיונים שנגמרו ברוח טובה במוצא"ש, על זה נאמר שבוע פרודוקטיבי. ספר השבוע:נוילנד - אשכול נבו. סוף סוף סיימתי! סרט השבוע:וואלה, מזמן לא ראינו סרט... סדרת השבוע:מאסטר שף[השלמתי את כל הפרקים שלא ראיתי עד היום בפלאפון] שיר\דיסק השבוע:"איזה יום יפה". ציטוט השבוע:- תמונת השבוע:כרגיל, גדול מדי. משהו לצפות לו השבוע:סיום בניית מערכת השעות בחלון הזמן, לסיים עם העבודה, יום הולדת של חבר קרוב, ואולי יהיה גם משהו טוב :)

שיר m

Well-known member
../images/Emo70.gif

אני דורשת פרטים על המשפט "פרסום משהו שכתבתי באיזה עלון". מיד. ובאיזה מקום יפה הייתם אם מותר לשאול?:)

ranch22

New member
טוב

על העלון כבר שמעת וקראת :) אז לגבי המקום - יש איזה מזח ממש מיוחד באשדוד, עם אבנים ממש מיוחדות שאפשר לטפס עליהן ואז אתה מגלה את עצמך ממש באמצע הים, ויש גם מגדלור, קיצר מקום ממש ממש יפה, ואם היה אפשר להעלות תמונו, היית רואה בעצמך :)

שיר m

Well-known member
יא:)

אני דורשת יותר השתדלות בתמונות
(עכשיו אני מבינה מאיפה ההשראה בסיפורים שלך..) ותגידי, מה עם חידה?

ranch22

New member
חחח

מה אני אעשה שתפוז לא הולכים לקראתי? :) איזו השראה? איפה היה מקום כזה? צודקת, צודקת, צודקת. צץ משהו היום וגם לכן לא התחברתי, עמך הסליחה! ובע"ה תקבלי פיצוי :)

שיר m

Well-known member
צץ הא? חיכיתי חיכיתי בכיתי בכיתי.. נו טוב../images/Emo3.gif

למעלה