סופ"שארון

../images/Emo82.gifסופ"שארון../images/Emo203.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אלבום השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו: דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אתר השבוע: מאכל השבוע: ספר השבוע: סרט/סדרת השבוע: ציטוט השבוע: תמונת השבוע: (מדגישארון) סטטיסטיקות
חמשת הפורומים המועדפים על חברי הפורום: נייטוויש אוונסנס מטאל |קשואח| אופנה אלטרנטיבית לימודים ושיעורי בית (פריקים חנונים זה הסוג הכי טוב! D:)
עשרת הפעילים של הפורום: (זה עוד קצת עלוב, אבל אנחנו משתפרים!
) feel the revenge (17) still loving you (18) It Snow In Hell (21) bachner1 (21) מגרש השוודים (26) Endogenisis (35) Brombit (47) yael627 (81)
Ice Queen 7 (81)
אטומיק בייגל (117)
(ניהאהא
) תודה ללירן שהתחילה השבוע (בערך, ביום שבת) פינה חדשה ונחמדה. D: אני בטוחה שלכולנו, או כמעט לכולנו יש מה להגיד, ויכולים להשתתף בפינה הזאת יותר מאלו שהשתתפו עד עכשיו, אז בואו לא נזניח. P: ואם יש מישהו שלא הצביע - עוד אפשר להצביע בחולייה החלשה. זהו. סופ"שארון נעים לכולם!

yael627

New member
קיבלתי כתר ../images/Emo9.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: TTBTR, HOS, TP, ו- TTE שיר/י השבוע לא של ווית'ין: מלא של נייטוויש אלבום השבוע: אין אחד ספציפי
מה את/ה שומע/ת עכשיו: Avril Lavigne - Nobody's Home דבר טוב שקרה השבוע: היה לי פרץ של יצירתיות אז התחלתי לכתוב
דבר רע שקרה השבוע: לא היה לי זמן לכתוב הכל אז יש ל כרגע שני דפים של רעיונות
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לסיים את י"א רשמית :) אתר השבוע: פייסבוק... התחלתי לשחק פוקר... ואז הבנתי שהמשחק הזה צריך להישאר וירטואלי בשבילי
מאכל השבוע: סופלה שוקולד
ספר השבוע: Darkwalker on Moonshae סרט/סדרת השבוע: באפי
... בעקבות החפירה של בפינה של לירן השכרתי מהספרייה את העונה הראשונה
ציטוט השבוע: - תמונת השבוע:- שיהיה סופ"ש מקסים ונטול לימודים לכולם!

yael627

New member
אפשר ../images/Emo9.gif

יהיה נחמד לדעת מה אתם חושבים
למרות שזה קצת מפחיד וגם הרמה שלי לא כזו גבוהה (לפחות לטעמי... יש סיכוי שזה בגלל חוסר בטחון עצמי
)

Brombit

New member
בזזזזזזזזזזזזז ../images/Emo115.gif

שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אני אענה בסוף השבוע הבא, כשאני אהיה בבית... אלבום השבוע: Tristania - Beyond the Veil מה את/ה שומע/ת עכשיו: זה "טוטאלי ספייס" נראה לי דבר טוב שקרה השבוע: כלוווווווווווווווום דבר רע שקרה השבוע: שנודע לי ברגע האחרון שאני נשארת בשבת, בנות מעצבנות משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: ללכת הביתה
אתר השבוע: נה מאכל השבוע: אורז טעים לשם שינוי, פסטה טעימה לשם שינוי ספר השבוע: נה סרט/סדרת השבוע: נה ציטוט השבוע: נה תמונת השבוע: נה

מסכמ"שת ../images/Emo98.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: הכל, אבל הכי הרבה Jillian ו-Stand My Ground שיר/י השבוע לא של ווית'ין: הרבה של איימי
, לקונה קויל ונייטוויש אלבום השבוע: -- מה את/ה שומע/ת עכשיו: Im Not Afraid של לקונה קויל דבר טוב שקרה השבוע: שום דבר
דבר רע שקרה השבוע: אני שונאת את הדם המחורבן שלי....וסיפור האהבה הגדול שלי נגמר. משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שבוע חופש מהעבודה!! אתר השבוע: פייסבוק מאכל השבוע: בעיקר גלידות ספר השבוע: עדיין ב-The Choice סרט/סדרת השבוע: לא רואה סרטים...וסדרה - מרתונים של טרי היל
ציטוט השבוע: לא זוכרת....
תמונת השבוע: אין לי תמונות במחשב הזה....

לא אנמיה

שמעת פעם על המושג הזה G6PD? זה דבר מחורבן...ויש אותו באופטלגין...ולקחתי אותו בטעות
קיצר, רק להיזכר בזה ומתחיל להיות לי רע!

חוסר

זה חוסר באנזים...או מה שזה לא יהיה, אני לא הכי מבינה בזה. רק יודעת שזה חרא של דבר. וסיוט גדול. ומחריד. ומזעזע...

אין לי מושג מה זה... :X

ויקפדתי את זה אבל נמאס לי לקרוא אחרי כמה שורות
בכל מקרה מקווה שמה-שזה-לא-יהיה לא יקרה שוב P:

Endogenisis

New member
בו

שיר/י השבוע של ווית'ין: לא שמעתי שיר/י השבוע לא של ווית'ין: כל האלבום SEDUCIA של סילנטיום אלבום השבוע:
מה את/ה שומע/ת עכשיו: DELAIN- PRISTINE דבר טוב שקרה השבוע: סיימנו לימודים D: וטחנתי סושי דבר רע שקרה השבוע: בגרות בהיסטוריה שהייתה זוועתית, תעודה מעפנה ולאיודע זהו משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: חופש D: אתר השבוע: DA מאכל השבוע: סושי D: ספר השבוע: - סרט/סדרת השבוע:- ציטוט השבוע: - תמונת השבוע: אין P:

SheWillBeLoved

New member
אני ../images/Emo66.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: אנג'לס שיר/י השבוע לא של ווית'ין: וואי, אם אני אתחיל זה לא יסתיים. נסכם את זה בשתי מילים, דיוויד קוק. ובחמש מילים - הוא סמל מין!
[אני לא יכולה, באמת, זה חזק ממני.
] אלבום השבוע: של דיוויד
והאחרון של סית'ר שאין לי כוח לכתוב את שמו
מה את/ה שומע/ת עכשיו: פייק איט! דבר טוב שקרה השבוע: אמ, שהוא עבר ממש מהר, אבל ממש ממש מהר
ו.. היה יומהולדת לחברה הכי טובה, ואלתרתי מתנה כי לא היה לי הרבה זמן והיא ממש אהבה אותה ^^ או לפחות זה מה שהיה נראה כלפי חוץ
אז אני שמחה בשבילה. דבר רע שקרה השבוע: הודיעו לי שאני אמורה לסגור שבת כמה שעות לפני היציאה הבאה
אבל כמו שאתם בטח רואים, אני בבית, אבל סביר להניח שאסגור את הבאה. בסדר.. לא ביגי. משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: ממ, שהשבת תהיה, איכשהו, סבירה, ומי יודע, אולי אני אפילו אהנה בה
אתר השבוע: פייסבוק. אני כל כך מכורה שאני אפילו נכנסת מהפלאפון.. ארור האתר הזה, ארור
מאכל השבוע: לא יודעת
? ספר השבוע: ממ, זה שאני קוראת עכשיו, תעלומה בשישה קולות
סרט/סדרת השבוע: יה רייט
למי היה זמן?!?! אבל, כשחושבים על זה, העונה החדשה של מועדון לילה! למרות שזה לא בדיוק סרט או סדרה. אוי, זה היה כל כך טוב.
ממליצה בחום וזה. ציטוט השבוע: נה תמונת השבוע: אולי בפעם אחרת
נמאס לי ממבצע מלביש כל ראשון בבוקר, סעמק. ומת"מ ב"ש, גם נמאס לי. וממטבחים ושמירות!!!!111

Ice Queen 7

New member
כל ראשון בבוקר? ../images/Emo12.gif

היום היה אמור להיות, לא? וזאת הפעם הראשונה ששמעתי על זה :S וכן התחנה המרכזית של ב"ש ושמירות זה באמת דבר מגעיל
(לגבי מטבחים אני לא יודעת, משום מה אין אצלנו תורנויות שם ס.ס)

Brombit

New member
לא תמיד יש "מבצע" אבל תמיד יש מ"צים

שמירות זה זוועה ומטבח זה תופס את הגב
ואני אומרת מנסיון של יום אחד בתורנות הזו.. והתחנה סבבה בשבילי, יש פלאפל

..

שיר/י השבוע של ווית'ין: שיר/י השבוע לא של ווית'ין: המון לקונה קויל ומאשין האד. אלבום השבוע: Machine Head - The Blackening מה את/ה שומע/ת עכשיו:paradise Lost - Channel For The Pain דבר טוב שקרה השבוע: ים דבר רע שקרה השבוע: חח כל השאר משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: הכל *-*. הופעת השקה של פידליטי ביום שני, ירושלים עם דבורה, והופעת השקה של אימטריאל בחמישי
אתר השבוע: פייסבוק מאכל השבוע: ספר השבוע: סרט/סדרת השבוע: איך פגשתי את אמא ציטוט השבוע: לא זוכרת X: תמונת השבוע:

:)

מה את/ה שומע/ת עכשיו: Brid Og Ni Mhaille - The Corrs ואז Where Ever You Will Go - The Calling ואלו שירים קצרים אז הספיק להתחלף גם ל-Krigsmjöd - Finntroll
דבר טוב שקרה השבוע: חופש, סימס 3, מגן 98 בהיסטוריה, סרט טוב במפגשפולין (הנער בפיג'מת הפסים. ממש עצוב :{), אח שלי קנה לי מתנת יום הולדת D: (תמונה מגניה כזאת של הסימפסונז על קנווס)
דבר רע שקרה השבוע: חם, מפגש קבוצה של פולין (קבוצה מכוערת >_>), גיליתי שצמחה פטרייה פיצית מהקיר שלי... X_X (זה חלק של הקיר שנבנה בשיפוץ מה שאומר שהוא עשוי גרוע. היה לנו חרא שיפוץ... החלק הזה בקיר הוא חיצוני ואין בו בידוד, וכנראה שיש שם רטיבות מהחורף שלא התייבשה. ופשוט צמחה פטרייה מהקיר. אין לכם מושג כמה רציתי למות. מאז אני בחרדות שכל העולם שלי מלא פטריות
)
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: ל-מות. סתם, לא. שיבטלו את הבגרות בהיסטוריה? שלא אצטרך ללמוד לבגרות בהיסטוריה?
אתר השבוע: 1. http://zroob.com/ שנטשתי לפני כמה חודשים והשבוע נזכרתי בו והשלמתי את כל מה שפספסתי מאז. XD את השניים הבאים הכרתי מקישורים באתר הזה: 2. http://bazevel.com/Default.aspx 3. http://www.dorbanot.com/ 4. את זה אח שלי הכיר לי - גוגל חסכוני בחשמל! http://www.blackle.com/
מאכל השבוע: יויו
אמא שלי ואני הכנו ובהתחלה לא ממש היה לזה טעם של יויו, וזה יצא קצת קשה כי כנראה היה קצת יותר מדי קמח. אבל אחרי שזה היה לילה בתמד (סוגשל דבש, מי שלא מכיר) זה התרכך ואיכשהו קיבל את הטעם האלוהי של... יויו
סרט/סדרת השבוע: הנער בפיג'מת הפסים/מכושפות, בנות גילמור, המומינים אין לי ציטוט...
הודגש באמצעות מדגישארון

yael627

New member
../images/Emo2.gif אין לך ציטוט?!

תתביישי!
ומה זה יויו? אף פעם לא שמעתי על זה...
ו... כל הכבוד על המגן בהיסטוריה!!

למעלה