משפחה שכזאת

../images/Emo82.gifמשפחה שכזאת

הערב החל מ-19:00 ועד 22:00 בלילה אנחנו מביאים לכם מרתון שידורים חוזרים של הצ'טים עם כוכבי פרוייקט Y שהגיעו לגמר: צ'ינו, דקלה, אליענה, פיראס וקמילה. החגיגה תהיה הערב בצ'ט של פורום ערוץ YTV
הערב ב-21:00 פורום הורות הומולסבית מארח את עו"ד אירית רוזנבלום, מנכ"ל ארגון "משפחה חדשה", שתענה לשאלות הגולשים.
השלמה וויזיון שלנו מגיע לקו הסיום, והשבוע כבר נדע מהו השיר הגדול של שלמה ארצי בכל הזמנים. דרגו והשפיעו

tamarhp

New member
אני עובדת על הסניף..

אם הייתם רואים איזה שמות אני נותנת לקבצים הייתם מתחרפנים... לדוגמה - מי יכול לפענח מה יש בקובץ שנקרא: " a_torat1_n2 " ?

shadow dancer

New member
זה בטוח משו בקשר לאוכל!!!

בס"ד נכון שכן? אבל אנלא אגיד...כי אני לא רוצה להרוס לכולם!

tamarhp

New member
חחחחחחחחח

בטח... אז ככה - a_torat1_n2 זה שם שנתתי לאחד הקבצים של הפעולות. a_ אומר שזה של חבריא א'. torat זה קיצור של שם הפעולה - "תורת חיים" 1 אומר שזו פעולה ראשונה (ובינתיים אחרונה) שיש בשם הזה. _n זה אומר שזה נספח 2 אומר שזה נספח שני. מגניב, לא?

קיפיק

New member
../images/Emo8.gifיש!!!!!!!!!! עשיתי זאת!!!!!

burn him
burn him
burn him
burn him
burn him
burn him
burn him
burn him
burn him

../images/Emo26.gif../images/Emo26.gifנצל"ש!!!!!!../images/Emo36.gif../images/Emo36.gif

אני ותמר אוכלות עכשיו קרמבו
השאלה הנשאלת היא...
עם איזו שיטה מכל מה שהצעתם להשתמש?
אולי עם כפית? (בעעע) או קודם את הביסקוויט? (חרוז!!!) או שאולי בדרך הפשוטה והרגילה - אני מפוצצת את השוקולד, אח"כ את הוניל ולבסוף להתענג על הביסקוויט? או שאולי בדרך המגעילהההה של תמר - לקלף את השוקולד, אח"כ את הבסקוויט, ובסוף לאכול את גוש הקצף בידיים? 8-} בתאבון! זה מה שחשוב....

mayakol

New member
את יודעת מה הזכרת לי רחלי?

הזכרת לי מישהו *אהההההמ* שיש לו דרך מאוד מיוחדת לאכול מילקי טופ (עם החתיכות מקופלת, למי שלא יודע)- הוא מפזר את החתיכות הקטנות של השוקולד על הקצפת, שהיא כידוע למעלה, ואוכל את השוקולד שהוא למטה, ומנסה מאוד שלא לפגוע בקצפת!!! יוצא שהוא אוכל את הלמטה בזהירות אמיתית, והקצפת נשארת לה וזה מוזרררררררררררררר..........

mayakol

New member
ידעתי ששכחתי משהו...

לא ציינתי שהוא עושה את כל זה במטרה שהקצפת תישאר לסוף כי היא כמובן הכי טעימה...

shadow dancer

New member
נצל"ש.....

בס"ד החלפתי חתימה אז... בדיקה! אחת... אחת שתיים... (לא שומעים!
)

למעלה