מעונות

תאה

New member
אהלן

רציתי לדעת אם עתודעים מקבלים מעונות ביתר קלות מאשר סטודנטים רגילים? כי שמתי שלהיות זכאי לגור במעונות זה סיפור

יש פה מישהו

שנרשם למעונות של הטכניון לאביב? אני נרשמתי ושלחתי בדואר רשום לפני שבוע והיום התקשרתי למענה הקולי ומסתבר שאני לא רשום שם. האם זה אומר שהדוור אכל את המכתב שלי?

bodas18

New member
לא ממש

היי תאה, זה אכן סיפור לקלב מעונות. 2 הקריטריונים המרכזיים בבחינת זכאותך למעונות הם: (א) מרחק גיאוגרפי מהמוסד האקדמאי (ב) מצב סוציואקונומי - כארש זהו הקריטריון בעל המשקל הגדול ביותר. המעונות הם פתרונות דיור לאלו שבאמת לא יכולים להרשות לעצמם לשכור דירה. רק עתודאים של תוכניות מיוחדות (כגון "פסגות", "ברקים" וכו´) מקבלים אוטומטית מעונות. כל השאר "נלחמים" כמו שאר הסטודנטים.

bodas18

New member
ממש לא

ראשית אתה צריך לדעת שלוקח להם קצת זמן לעדכן את המערכת הממוחשבת הזו. שנית - ייתכן ששכחת לשלוח מסמך מסויים או שכחת למלא חלק או השד יודע מה. אני שכחתי לצרף משכורות של הורי ועד שהם לא שלחו לי מכתב שמתריע על כך ואני שלחתי להם חזרה את המשכורות (וגם אז לקח עוד כמה ימים) הם לא עידכנו את המשיבון.

nasnat

New member
אל דאגה

המענה הקולי מעודכן לאנשים שברשימת המתנה של סמסטר חורף.... אין שום קשר לסמסטר אביב. ועוד אין תשובות לאביב, בדקתי.

arifell

New member
את משם?

אחותי הייתה שם כחלק מהשירות הצבאי, וגם אחרי. ובלי קשר לזה, אני מכיר משם המון אנשים (ביליתי שם כמה פעמים במסגרת תנועת הנוער...)

omri-segal

New member
לי זה עזר

התקשרתי למשרד המעונות, וביקשתי להגיש בקשה, אמרו לי שלא ניתן, ואז במקרה היא שאלה אם אני עתודאי. אמרתי כן, ומיד היא אמרה: "ברכותיי..."

H20

New member
אולי זה כי יש מספר מקומות מסוים

שמור לעתודאים, שמתקבלים אחרי כולם?

תאה

New member
...

באיזה שלב בדיוק אני אמורה להגיש בקשה למעונות כלומר עכשיו אני רק בתחילת תהליך המיון ויש לי עוד שאלה לא ממש קשורה אחרי ששלחתי את ה טפסים לבקשת עתודה אני מקבל אישור כלשהו שהם קיבלו את הטפסים?????

bodas18

New member
תשובות

(1) בקשה למעונות מגישים לאחר שהעתודה אישרה את מועמדותך למוסד אקדמאי כלשהו למקצוע כלשהו. הגשת המעונות היא חלק מהליך הרישום הסופי למוסד האדקמאי (שכולל גם הרשמה לקורסים, תשלום מקדמה וכו´). בקיצור - זה ממש ממש בסוף. ובלי קשר - לדעתי את יכולה לברר זכאותך למעונות באופן תיאורטי ע"י יצירת קשר עם משרד מעונות ראשי במוסד האקדמאי אליו את מיועדת. (2) באופן עקרוני - לא, את לא אמורה לקבל אישור. האישור הוא המכתב מהעתודה בסביבות מרץ המאשר אותך למקצועות מסויימים ו/או דוחה אותך מחלקם, ומאשר לך מוסדות מסויימים ו/או דוחה אותך מחלקם. לאחר מכתב זה תתבקשי לקנות ערכת הרשמה למוסדות אליהם את בוחרת להירשם ולהירשם למקצועות שאת רוצה מתוך אלו שאישרו לך. בהצלחה!

natalyp

New member
אם אני אתקשר לשאול אם הטפסים ששלחתי

הגיעו, יאמרו לי?

bodas18

New member
אני ממנה אותך בזאת

לתחקירנית רשמית של הפורום... למרות שאין לי סמכות לזה
אני לא יודע... אני לא חושב שיש מישהו שיודע... אז תנסי, תתקשרי ללשכת הגיוס ותבררי לטובת הפורום האם הדבר אפשרי.
בהצלחה במשימה...

natalyp

New member
איזה כבוד!

תכנוני היה לתת לשרות הדואר לעשות את שלו ולהתקשר בשבוע הבא!

bodas18

New member
כבר את מועלת בתפקידך?! ../images/Emo6.gif

מה הכוונה לחכות לשירות הדואר? אם את מחכה לאישור שהמסמכים נקלטו - זה לא יגיע...

למעלה