מומלצי השבוע

../images/Emo82.gifמומלצי השבוע

מה שיר השבוע שלכם (של איריס)? מה שיר השבוע שלכם (לא של איריס)? עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- רוצים מפגש פורום בחנוכה?
מסר לאומה- שבוע מצויין לכולם.

ניר86

New member
שבוע טוב...

מה שיר השבוע שלכם (של איריס)? בחלומות מה שיר השבוע שלכם (לא של איריס)?ממשיכים לרוץ(סינרגיה) עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- אני ממליץ על הדיסק של מדונה פצצה וגם על הדיסק של סינרגיה !! משהו שהרס לכם את השבוע-לא משהו מיוחד... משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע-למצוא אהבה..חחח תמיד מחכים למצוא אהבה רוצים מפגש פורום בחנוכה? בכיף... מסר לאומה-תשעו חיים כמה שאפשר,ומי שבבי"ס עוד יותר כי אני הייתי בכיף חוזר עכשיו לבי"ס אתם תחשבו שאני מטומטם אבל גם אתם תגידו את זה אחרי שתסיימו :) ושיהיה שבוע טוב

red butterfly

New member
:)

מה שיר השבוע שלכם (של איריס)? רק לגעת מה שיר השבוע שלכם (לא של איריס)? עברי לידר-כבשים עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- הייתי חולה משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- יומיים חופש שיש לי היום ומחר
רוצים מפגש פורום בחנוכה? למה לא
מסר לאומה- שבוע טוב :)

שבוע מצוין לכולם../images/Emo13.gif

מה שיר השבוע שלכם (של איריס)?רק לגעת מה שיר השבוע שלכם (לא של איריס)?אשמור את ליבי עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע-ההופעה של עברי בנס ציונה סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-הדיסק בחדש של גרין דיי אמריקן אדיוט משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע-להפגש עם חברות שלי רוצים מפגש פורום בחנוכה?כן מסר לאומה-תעשו כל מה שיעשה לכם טוב

../images/Emo122.gif

מה שיר השבוע שלכם (של איריס)? דפנטלי "מישהו" מה שיר השבוע שלכם (לא של איריס)? החדש של קלי קלארקסון, אין לי כוח לכתוב את השם
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- תעשו לעצמכם טובה ולכו להופעת חורף של עברי לידר. פשוט מושלמת. משהו שהרס לכם את השבוע- ההרגשה המלנכולית משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- מממ שום דבר מיוחד רוצים מפגש פורום בחנוכה? רק אם אתם רוצים
מסר לאומה- ללכת לישון בשעה 10 זה כה מוזר :S

השבוע?

מה שיר השבוע שלכם (של איריס)?לא היית רשום מה שיר השבוע שלכם (לא של איריס)?i am not okay-MCR עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-סםר טלפונים b: משהו שהרס לכם את השבוע-אין משהו כזה חוץ משיעורי תנ"ך משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- לא מצפה.. ככל שמצפים ליותר מתאכזבים יותר.. רוצים מפגש פורום בחנוכה? בכיף למה לא מסר לאומה- אני לא טוב במסרים במיוחד לא לאומה..

למעלה