מה עושים היום?

הבית הגיע למצב מזעזע

מה עשינו ומה התוכניות ניקינו אתמול מעשר ועד אחת בלילה את השיש הכלים הארון מעל המיקרו והתנור ( חמש דקות עבודה חמש דקות מנוחה ) היום התחלנו להתלבש על הבית אבק נוקה מהמזנון בסלון ומהטלויזיה עכשוו מנקה פינה אחת שלשלם יעברו כל הבגדים המפוזרים בסלון והולכת להמשיך

אז מה מתוכנן להיום

* סידור ארונות הורים
* סידור החדר של הילדה
* ריקון מדיח הכלים
* מילוי המדיח מחדש
נשאר לנקות את התנור והכיריים ולקפל כביסה

../images/Emo127.gif להיום

סידרנו איבקנו את כל הסלון והגענו עד לפינת אוכל ( וזה המון בהתחשב שלא ידענו שעובדים ברחוב והחלונות היו פתוחים כל אותם ימים ) כרגע אני באמצע ניקוי כיסאות פינת האוכל והכוננית בכניסה הבייתה

|v|

טוב יישבנו לנוח ניקינו היום יסודי את הסלון כולל אבק כולל להוזיז דברים ( מהבוקר אני על זה עובדת קצת נחה קצת ) נשארה רק הכוננית בכניסה וזהו להיום עם הסלון המטבח נקי נשאר רק להכניס למדיח אחרי ארוחת הערב המקלחת סדום ועמורה אבל לפחות ניקיתי את האמבטיה עצמה נראה אם יהיה לי כוח לעוד משהו היום

goanin

New member
../images/Emo27.gif../images/Emo127.gif ואיזו סערה היתה לנו אתמול

אמא שלי והמשפחה באו אליי לאכול. יעני הרמתי פרוייקט חבל על הזמן.. אני לוקח ארוחה משפחתית בשיא הרצינות. ליקקו את האצבעות, אבל רק את האצבעות: כל הבית מלחמה!
שעה של כלים
טיטאתי, וכמה לכלוך יצא. ועוד אתמול נקיתי..
עכשיו אני מוריד ומקפל כביסה בשקט, מול ה
שבוע טוב לכולן!

אצלנו כזכור הכל הפוך

כשבארץ יוצאת השבת, אנחנו רק מתחילים את הסופשבוע. הבית במצב נורא. ארבעתנו מבולגנים, אני מסדרת באופן שוטף, אא"ב (אבו אל בנאת) נכנס מדי פעם למתקפת סדר שמחזיק בדיוק יום וחצי, הבנות רק מבלגנות. השבוע הייתי במצב רוח לא משהו, שוב בענייני חיפוש עבודה, וכל כך יותר קל לי לברוח למחשב מאשר לסדר ולשאוב אבק בקומה העליונה... היום אני מקווה להספיק, לפי סדר החשיבות: 1. חדר האמבטיה בקומה העליונה - הכל כולל הכל 2. חדר השינה - לסדר, להסיר אבק, לשאוב 3. חדר הילדות - כנ"ל 4. פינת העבודה בקומה העליונה - להביא את שולחן המחשב למצב שיש עליו מחשב, ערימה מסודרת של ניירות, ספל לעטים וז-ה-ו-. לא פתקים, לא אבק, לא צעצועים של הילדות, לא סיכות וקוקיות, לא ספרי ספריה שצריך להחזיר, לא כל מיני ניירות שמקומם בעולם לא ברור. הגעתי למסקנה שכשאני לבד בבית, או לבד עם הילדות, ו"צריכה לסדר" - אני מרגישה בעונש ועושה מה שאפשר כדי להתחמק מהמטלה. כשאני ואא"ב מנקים יחד אני פתאום מתמלאת מוטיבציה ויעילות.

ליאת 0212

New member
היום? כלום... הלכנו למסוק זיתים

אבל מחר יש כמה שפצורים שצריך לעשות

SILIVAS

New member
גיהצתי ../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif

סימן שהחורף הגיע

רוצה מאוד לעשות, אין לי טיפת חשק!!

ספנוז'ה.
כביסה.
לסיים עם הדחת הכלים.
להכין תיקים למחר
טיפוח נשי אישי...(אין מנוס, מחר בריכה)

למעלה