יום שלישי

שלי היה די...

מחורבן!:) אני צריכה מועד ב' בהיסטוריה כי לא חפרתי מספיק. מחר יש מבחן. יום ראשון שני מבחנים במתמטיקה. אולי מועד ב' בלשון. ומבחן באנגלית שאני מאמינה שלא אגש אליו כי הוא נופל על כל שאר המבחנים. ואין בזה בגרות אז על הזין. שיהיה לי נכשל. המחנכת עלוקה שלא יורדת ממני, כמובן. היא חופרת! שתרד ממני כבר ותתן לי להבריז בשקט. איף. כולם היו בחופשת בגרות משמע היינו איזה חמישה עשר ילדים. משהו עלוב לחלוטין. ובכלל... אני עייפה למוות, לא ישנתי איזה 20+ שעות. מאתמול. יאי! [אבל נסיים באופטימיות - יש לי מגן 100 במערכות ספרתיות ככל הנראה ויש לי 95 בספרות, שאצל המורה הזו זה די מכובד. היא ממש ביצ'.]

PerfectSP

New member
איזה כיף שיש לכם>> ../images/Emo190.gif

אין לנו מועד ב' למתכונתXD

How I Disappear

New member
לא הלכתי ../images/Emo6.gif

הברזתי כי לא היה לי כוח אבל היה אמור להיות פיזיקה, תנ"ך ו3 שעות מתמטיקה
אבל לאנורא .. וגם מחר אני לא הולך, כי בעיקרון אנחנו אמורים לצאת לקייאקים בכפר בלום מהבוקר עד הערב ולא באלי שיתבזבז לי כל היום ככה, עדיף ללמוד להיסטוריה ! והיום בארבע בערך באות אליי למוד להיסטוריה תאומות חח
ובערך בשש אני הולך לשבעה כי אבא של בעלה של אחותי נפטר ..

hadarinke

New member
איזה עייפות... ../images/Emo199.gif

באתי לשעה שלישית, אחר כך ספורט, לשון והביתה :O יש לי מחר מבחן חוזר בביולוגיה, אז עוד מעט ככה ב6 באים אלי כמה אנשיםכדי ללמוד ביחד, נקווה שבאמת נלמד D: חוץ מזה, אתמול הייתי בכנס של 60 שנה לבצפר היסודי שלי, זה היה ממש מושקע, וזה היה ממש... מרגש. אנחנו כבר 4 דורות בבצפר, אז באנו סבתא, אמא ,דוד,דודה, הילדים של כולם [כולל אותי] והנינים :O בצפר של טחונים><" באו לאירוע 17 אלף איש במתחלף! והיה מופע ממש מושקע...

Dazette

New member
><

שיעורים ראשונים- שיעור במתמטיקה על חומר שירד מהמיקוד בטענה שזה יעזור בשנה הבאה.. yeah right! ביולוגיה קיבלנו מבחן ואיכשהו בזבזנו על זה שעתיים- ציון סבבה^^ אנגלית " " " " " " " " " בסדר^^

PerfectSP

New member
המורה לערבית היא בת של בת זונה. ../images/Emo190.gif

אני ועוד מישהי היינו צריכות ללכת לסיור ביד ושם על בוחן בערבית. יש מחר גם בוחן בערבית על בניינים 1-7 [
] והיא גם אמרה לנו שנעשה את זה מחר את הבוחן שלא עשינו!@#$% אז קודם כל לא התכוננתי לשניהם אז זה כפול! שנית איך יהיה זמן?XD ושלישית יש לי גם מבחן בביולוגיה שלא התכוננתי אליו בכללללל
מחר מבחן אחרוןאחרון של הכללללל [חוץ ממתכונות ובגרויות]

למעלה