יום שישי

© h i l a ©

New member
../images/Emo82.gif יום שישי ../images/Emo82.gif

חזרתי אתמול בלילה מהטיול שנתי. תקעו אותנו באמצע המדבר במשך 4 ימים, משהו "ארץ בראשית" (?) ופשוט נדדנו מחניון לחניון. היה יום אחד שישנו בחניון עם עוד בית ספר ולא האמנו כמה שהם מפונקים, אומנם הם ישנו בחוץ, אבל שכרו בשבילם טבח ואנשים שיעמיסו ויפרקו את התיקים שלהם מהג'יפים. בלילות היה קפוא והיה לילה אחד שמשום מה היה לי קר יותר מכולם. התכסתי בשק"ש ושמתי עלי דובון והלכתי לישון, אחרי 10 דקות קמתי ובלי ששלטתי בעצמי רצתי למדורה (שהייתה די רחוקה ולא היה לי פנס בהשג יד) אז ככה שגם כמעט נפלתי ולא רק בגלל האבנים, אלא גם בגלל המצב שהייתי בו. המדורה לא ממש עזרה אבל זה קצת שימח אותי כי הביאו גיטרה וניגנו מלא שירים יפים. אחרי שעה חזרתי לאוהל ונעשה לי יותר חם אז הלכתי לישון. בבוקר החליטו שכדאי שאני אשאר בג'יפ אז נשארתי (ולמזלי באותו יום הג'יפים הגיעו לחניון רק ב9 וחצי בערב בגלל מלא תקלות שקרו בדרך ואם הייתי יוצאת למסלול הייתי נשארת עם חולצה קצרה עד אז ובלי אוכל (מה שקרה לכל השאר :|) ולסיום: תמונה מאתמול, ממש בתחילת המסלול כשהג'יפים עקפו אותנו

giraffeeeee

New member
בקריות עם השכבה

בדרך ללוחמי הגיטאות. הוא כל כך אדיש ומשעמם שזה הורג אותי . אני לא יכולה ככה. ממש נרדמתי כשהתיישבתי לידו/tapuzforum/images/emo199.gif

giraffeeeee

New member
יופי זה נגמר .

הקשר הזה של ``את מלאך שנפל לי מהשמיים`` ומצדי בכלל זה ``כן בטח`` נגמר .

giraffeeeee

New member
שניה אחרי הוא החליט הפוך לגמרי.

"חבל לסיים את זה כל כך מהר אז תחשבי ותדברי איתי." מה שתגיד.

gurke

New member
אני נוסע ב2 לסמינר פולין...

שישי שבת, אני אחזור מחר בערב. בינתיים, ג'ס מתקדם מעולה..הוא כבר חצי הולך לבד, אפילו עלה במדרגות!!! הוא כל כך מתוק
אבל הרופא אמר שאסור לנו להתנהג אליו כמו פצוע ומסכן אחרת הוא לעולם לא יסתדר עם זה...

kelly7i

New member
שוב פעם בקושי ישנתי=\

חזרתי מבייביסיטר אתמול, ושאמרתי לאמא שלי "שאני חוזרת שיהיו מים חמים" זה אומר שלא רציתי להדליק בעצמי את הדוד ברבע ל-1 בלילה, ואז לישון בגלל זה ב-2 בלילה.
והיום המורה שלנו הודיעה לנו שכנראה יהיה לנו טיול שנתי ל-3 ימים, בגלל שביטלו לנו את הגדנע ובלה בלה, אבל נחשו איפה נישן? "במאהל גדול!" גאדדדד, למה? ועוד 2 לילות! מילא יושנים יום אחד ומקתפלים משם, אבל נישן שם, ואז נחזור ושוב נישן שם, זה סיוט! יהיו חרקים. "זה מאהל נחמד" -> מאהל ונחמד לא באים באותו משפט.
"יהיה שם, ויהיה שם.." -> ויהיו חרקים. אני לא יכולה להתמודד עם חרקים, אני לא יירדם כל הלילה
ומקלחות משותפות, יופי
למה אין פשוט חדרים?=\ ----------------------------------------------------------------------------- חוץ מזה, בא אלינו לשיעור אנגלית איזה מישו ארגנטינאי, בן דוד של מישי, והיה מצחיקXDD

למעלה