חדשות הרדיו

../images/Emo82.gif חדשות הרדיו ../images/Emo82.gif

עורך ומגיש "בוקר טוב ישראל" בגלי צה"ל גולן יוכפז, יצטרף לעינב גלילי בהגשת "רשת על הבוקר".
קרן נויבך, דן כנר ואורנה יקיר ירצו בקורס רדיו חדש של מכללת יהודה ושומרון. 120 שעות. רק 2,000 ש"ח.
אביעד קיסוס עוזב את מגזין "רייטינג". העבודה הקשה בטלוויזיה וברדיו לוקחת ממנו יותר מדי משאבים וזמן.
בשורה טובה: בקרוב קבצי קול היסטוריים מדהימים ומרגשים שישאירו אתכם פעורי פה. כל זאת תודות לאוסף הקלטות ששלח אליי יוסי פיקרק (
) ועוברות בימים אלו העברה דיגיטלית לפורמט ממוחשב. צפו להפתעות.
יש לי תיבת דואר אלקטרוני חדשה (
מתנה ליום ההולדת מתפוז
). רשמו אותו לפניכם: [email protected] אתם מוזמנים לפנות אליי בכל נושא העולה על דעתכם באותה תיבת דואר. אני אשמח לעזור.
שיהיה לכולם שבוע טוב. שבוע של שלום, שקט והאזנה טובה.

Shaolin Kid

New member
אני יודע שגם ניב רסקין היה מעומד

אני יודע שגם ניב רסקין היה מעומד להגשת התוכנית "רשת על הבוקר" אבל חלאס הוא גם בכל חור או בכל ערוץ הוא נמצא הניב רסקין הזה אין לי משהו נגדו להיפך הוא אחד הכתבים הטובים שיש(כמו דקסטר של גל"צ)

109MHz

New member
"ויהי בוקר" עם אלכס אנסקי

עכשיו זה סופי: מיום א 17 באוקטובר 2004 אלכס אנסקי ישדר את תוכניתו החדשה "ויהי בוקר" ברדיו האזורי (7 תחנות)בשעה שש בימים א-ה(כולל). עורך:יניב מורוזובסקי. טכנאי:קובי מנורה. מגיש :אלכס אנסקי. עידן חדש לאנסקי-האותות לתוכנית לא!

the1head

New member
מזל טוב נועם

גם לתיבה, גם לקלטות שהגיעו(במתנה) ובמיוחד ליומהולדת.

asulind

New member
מזל"ט ../images/Emo77.gif

מזל טוב נועם, ובהצלחה בהמשך הדרך. מי ייתן ובעוד כמה שנים תנהל את פורום רדיו של YNET. סתם סתם... ואיש יקר נוסף חוגג היום יומהולדת X שנים. תנו בברכות ללירון תאני !!! היקר מאוד.

למעלה