חדשה

מירבשמ

New member
../images/Emo82.gifחדשה

הי, שמי מירב ואני בת 31, נשואה ואם לשתי בנות, אני גיליתי שיש לי אנדו' לפני חצי שנה בערך, למרות שהרופאים שניתחו אותי בניתוחים הקיסריים מצאו שיש הדבקות של מעי לרחם, אך אף רופא לא טרח להסביר מה זה אומר. בניתוחים עשו הפרדה של מעי, אך כאמור שאנדו' חזר. אני סובלת מכל בתסמינים המוכרים של האנדו',כאבים חזקים, עצירויות, כאבים שמקרינים לאגן ולירך ימין, מטופלת ע"י גלולות אך אין שיפור או אפילו הקלה. מעבר לct לא ערכתי שום בדיקה ואני מחכה לקבוע תור לגסטרו, אך מאוד חוששת מהבדיקה. קראתי על תזונה שתוכל להקל, אם יש למישהי פרטים אשמח לקבל. ובכלל שמחתי לראות שיש פורום בנושא כיוון שנראה היה שאף אחד לא שמע ויודע על המחלה, זה אולי לא מנחם אבל מרגיש אחרת לשמוע שיש עוד נשים שחוות מה שאני חווה, לצערי אף מקרים קשים יותר.

ר ו מ י ה

New member
ברוכה הבאה מירב ../images/Emo140.gif

מבינה לחלוטין את תחושותייך, ההרגשה שאף אחד לא מכיר את המחלה וכתוצאה מכך תחושת הבדידות מוכרת לכולנו. לשמחתי את באמת לא לבד- אנחנו כאן איתך יודעות, מכירות , חוות ומתמודדות עם המחלה ביחד. האם את מטופלת במדכא כלשהו (דקאפפטיל/ גלולות)? המדכאים יכולים לסייע לך בהפחתת הכאבים ובעיקר בדיכוי המחלה מלהמשיך להתפשט. לגבי תזונה- רבות דובר פה על הנושא. מצרפת לך שירשור בנושא. בהצלחה בבדיקת הגסטרו ובכלל

מירבשמ

New member
תודה רבה

תודה רבה, אני מטופלת בגלולות אך זה לא מפחית מהכאבים ומשאר התופעות. קיבלתיי את תפריט התזונה,תודה

ברוכה הבאה מירב ../images/Emo140.gif

את מוזמנת להישאר איתנו. לגבי התזונה - אני ב"משטר" כבר 3 חודשים- ההרגשה הפיסית טובה יותר. קשה נורא המשטר הזה- והרשיתי לעצמי קצת לחרוג בשבוע הנוכחי של חנוכה. חושבת שמשטר קפדני לא יכול להחזיק לאורך זמן וחייבים מידי פעם לשבור אותו עם קוביית שוקולד או משהו דומה אחרת זה מתכון לזלילות. בהצלחה ותרגישי טוב

מירבשמ

New member
תזונה

השאלה היא האם הדיאטה אכן מסייעת ומקלה בזמן קבלת המחזור? בימים אלו אני ממש סובלת מכאבים ומתחושות לא נעימות.

ר ו מ י ה

New member
תנסי לשאול את דניאל@זר

היא הקפידה על הדיאטה תקופה מסויימת. אולי היא תוכל לסייע.

למעלה