זה רק אני או ש . . .

../images/Emo82.gif זה רק אני או ש . . .

אין לאן לצאת יותר - חרשנו את כל הפאבים ותגידו לי אם פספסתי פונזי - מבוגרים פרנג´ליקו - סושי מדי מלגה - בהתלהבות של ההתחלה בראון - נמאס מדוריטוס מידלר´ס - צפוף מדי פסטו - משמין מדי גרג - כמה קפה\תה אפשר לשתות? תות - מיצה את עצמו קפה 29 - פסה Happy Bar - פלצני לנו מקום לשבט - ריק מדי שתיים קפה - ביתי מדי הדוב - מבוגר ויקר הבנק - שקט מדי הדנירו - בשלבי סגירה בית הבירה - יש כזה מקום רק חבל שאף אחד לא שמע עליו המרתף - נדוש הכאמל - ילדים בני 15 ומבוגרות שצעירות ברוחן (רק ברוחן) הסטלביץ´ - שיחייכו קצת הבנדנה - שיחליפו שף הזליג - מי עושה ערב רוק ישראלי לסטודנטים? בקיצר אני יודעת ששכחתי כמה אבל אני רוצה משהו נורמאלי כי אפילו החורבה והסיטי הול זה לא מה שהיה פעם (מה אתם מציעים?) עדיף להישאר בבית

gilshl

New member
לא יש עדין מקום אחד קטן ונחמד

פאב עם ראש טוב ואינטימי כמובן שחלקכם יכיר כשאגיד הוגוס בר כי האטרקציה שם זה לא המשקאות (למרות ש 90% מהמשקאות הקיימים שתיתי שם אלא הברמנית או יותר נכון בעלת הבית שושי.

gilshl

New member
חתיכת מוגבל באיזה רחוב אתה זוכר?

את האמת גם אני לא אבל בגלריות של הפורום את יכולה לראות איך הוא נראה והוא ממוקם בצומת המרומזרת היחידה במושבה. ואם כבר את הולכת תמסרי ד"ש לשושי.

Weird Eyal

New member
אני מוחה!!!

מקום לשבט לא ריק!! תלוי פשוט באיזו שעה מגיעים ובאיזה יום... זה הפאב האהוב עליי! ובית הבירה.....מי לא שמע על בית הבירה???? והזליג?......טוב לשם אני לא נכנס........לא סובל את הדי ג´יי.....

gilshl

New member
מקום לשבט עוד פתוח? וואלה שנים

שלא הייתי חשבתי שכבר נפתרנו מהקופסאת נעליים הדחוסה והמחניקה הזו (אופס כנראה שלא)

ממררבב

New member
סחטיין על השם החדש, שכן ../images/Emo13.gif

לזאת ששאלה על מקומות ללכת אליהם, תנסי את לחם ארז במוריה או את האופניים ועץ הדעת (רחוב הגליל), אולי תאהבי

אז זהו שבנוגע לכתוב לעי"ל ../images/Emo101.gif

הוצאתי היום תדפיס בנק וב 14.09.02 יעמוד חשבון הבנק שלי על 7.100 ש"ח בחובה אז קודם כל הצילו! אני חייבת עבודה זמנית בערבים (בלבד) שתוציא אותי מהבוץ הזה מישהו מכיר ? מישהו יודע? יש לי עבודה מסודרת אבל זה לא מספיק... מה עושים (טוב נראה לי שהנואשות שלי פורצת קצת יותר מדי החוצה) אשמח לקבל
לפני שאני אצטרך

Weird Eyal

New member
אז אני נחשב במצב טוב.....

מינוס 3500...... וואללה ואני חשבתי שאצלי זה סוף העולם...... בעצם זה כן

Weird Eyal

New member
תני בבתי קפה מלצרית

הטיפים יכולים להיות ממש גבוהים לפעמים..... אוייש אני זוכר את התקופה שעבדתי במוסך והייתי משאיר 60 שקל טיפ על 80 שקל שתייה.....

gilshl

New member
אוקיי, עכשיו הכל מובן

קודם באת בטענה שאין לאן לצאת סבבה קיבלת פתרונות. עכשיו יש בעיה נוספת אין עם מה לצאת. טוב נו אשה, לך תבין אותן הן לא יגידו מה באמת המצב אלא תבואנה בטענות אבל לא מוצדקות. נו שויין

תראו תקשיבו תשמעו ../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif|רמ

הכל היה ורוד
ויפה לפני הוצאת תדפיס הבנק... אז קורה שהמסטרקארד קצת טובע .... אבל רק כדי להרגיע אתכם נתתי אותו לחברה שלי שיהיה בידיים בטוחות וכך אני משלה את עצמי אפילו את האינטרנט זהב כבר ביטלתי עכשיו אני אגלוש רק מהעבודה חסכון או לא ?!?! השלב הבא טרמפים ... תשמרו על עצמכם

gilshl

New member
מישהו יכול להסביר את עיניין הצבעים

מה הכוונה לירוק עכשיו ורוד שיגעתם אותי לא מבין אוקיי ורוד מבין אבל מה הכוונה בכחול וירוק

gilshl

New member
פויה, זה מה שאת, ככה לרדת עלינו

ובאמת שאין נשים עיוורות צבעים? עכשיו אני מבין למה אנחנו נכנסים לסרטים בבז ממכן

אני לא אמרתי שנשים זה עם מושלם

אבל בשיא הרצינות אין נשים עיוורות צבעים ולסרטים נשים יכניסו אתכן עד שתלמדו או לפחות תנסו להגיב בצורה נורמאלית לדברים שקורים בינו לבינה אולי תפתחו קצת רגישות והרבה רומניטיקה אמן! אני למזלי נתקלתי בכמה יוצאי דופן בתקופת חיי הקצרה אבל שק שתדעו שבכל אחד ואחד ממכם טמון פוטנציאל גדול

למעלה