הקבוצה שלי

R o n 2 5 6

New member
האמת שגם אני חשבתי על ס"נ../images/Emo3.gif

נראה לי שב-9 אולי תצליח להביא ס"נ בן 29+ עם אינד' מסירה. בשביל גיל נורמלי,תצטרך 10.5-12 אני מאמין.

זונע

New member
כן כוסאמא של המחירים האלה

נראה כמה כסף יהיה לי...אם פחות מ-50 מליון אני לא אצליח לקנות כלום!

get low

New member
מתאמן במחיר כזה יכול להיות בעייתי

אף אחד לא מבטיח לך שהשוק ישמור על המצב הנוכחי שלו, עד שתרצה למכור את המתאמנים שלך.. הייתי ממליץ כמה שפחות להתפרע, לפחות לחכות ולראות אם השוק נשאר יציב או שהוא חוזר להדרדר..

man31

New member
באיזה רמה אתה קונה מתאמן????

4.5 מיליון זה מחיר גבוה מאוד

R o n 2 5 6

New member
חשבתי על קומבינציה של פאסבל-סוליד ווינג,פאסבל

-סוליד קישור ואינד'-סוליד מסירה. עד עכשיו עם בני 17 לא הצלחתי כ"כ.. בסופו של דבר,אני מאמין שאם אני אאמן אותם כעונה וחצי עד בריל',זה ישתלם לי.

man31

New member
בהצלחה

למרות שאני במקומך הייתי שוקל לקחת מתאמנים בלי מסירה ואז לאמן מסירה לעוד כמה שחקנים בקבוצה כי גם ככה זה מאומן עד טוב מהר

get low

New member
../images/Emo45.gif

אימון מסירה הוא ממילא מהיר גם בגילאים מתקדמים, ועכשיו שהורידו במידה מסוימת את השפעת הגיל אז זה בכלל שווה..

s h a h a r 8

New member
MongooseRider הכסף שולט

לאחר שנמכר השוער המתאמן ב2,900,000 שקל ברמה אקסלנט (אימון אחד אחרי עליה) בגיל 18 ו100 ימים בערך נראה לי אחרי מיסים קיבלתי 2600000 ובשבת עוד חצי מיליון מה שאומר 3 מיליון השאלה מה עושים עם זה.. ליגה 7 דיי משעממת חוץ מקבוצה אחת שיש לי מפגש איתה בעוד 4 שבועות (שאגב זה לא משנה בכל מקרה היא תסיים ראשונה ואני שני.. אז לקנות רכש לא בא בחשבון כי אין צורך וגם בגלל המחירים המשוגעים.. אז חשבתי להגדיל איצטדיון... יש לי 730 מנויים ואני ממלא כל פעם חוץ מאחרי שהפסדתי (וגם נשארו 400 מקומות פנויים) השאלה אם כדאי בשלב כזה להגדיל או לחכות עוד קצת דעתכם 346101

למעלה