הקבוצה שלי

mg6006

New member
../images/Emo82.gif הקבוצה שלי

אאל"ט אחרי שעובר 72 שעות השרשור לא קופץ. זה למה אני פותח חדש

mg6006

New member
תיקו 4-4 במשחק "העונה"..

קריניצי מגיע למשחק בית הכי חשוב שלה העונה, נגד המנחוס הרשמי LY CHILDREN , קבוצה נחמדה, אף פעם לא הבנתי איך היא מגיעה למקומות הגבוהים בליגה 5. LY מקום 2 בהפרש נקודה ממני. אני חייב ניצחון ביתי חשוב שיוסיף לי ביטחון לקראת הגביע. ההתלבטות הרציניתי הייתה אם לעלות פיק או לא לקראת המוטס בגביע. החלטתי שהליגה זה מעל הכל ופיק לא בא בחשבון כיוון שהיא קבוצת קישור טובה. אלה הציונים: שלי: קישור טוב (נמוך מאוד) הגנה ימנית סביר (נמוך) הגנה מרכזית בינוני (נמוך מאוד) הגנה שמאלית חלש (גבוה) התקפה ימנית מעולה (גבוה) התקפה מרכזית יוצא מן הכלל (נמוך מאוד) התקפה שמאלית יוצא מן הכלל (גבוה) שלו: קישור טוב (נמוך מאוד) הגנה ימנית חלש (גבוה) הגנה מרכזית בינוני (נמוך מאוד) הגנה שמאלית חלש (גבוה מאוד) התקפה ימנית מצוין (נמוך) התקפה מרכזית סביר (נמוך מאוד) התקפה שמאלית בינוני (גבוה) קצת מאוכזב מהתיקו אבל אם היה הפסד הייתי יותר בוכה. סה"כ אני מודע לעובדה שאין לי הגנה ואני עובד על זה לקנות בלמים (22 מיליון
). יאללה גביע יום שלישי.. בקריניצי כבר סופרים את הדקות לאחור!

avish12

New member
לפחות אתה עדיין מקום 1. הגיע לך יותר לדעתי

למרות שאין ספק ששניכם קבוצות חזקות. איזה התקפה LOVE

mg6006

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

K-Krinitzi (345201) ליגה: מקום 1 ב V.39 דירוג במדינה: 801 FC higayon (347204) ליגה: מקום 1 ב V.5 דירוג במדינה: 800 חחח מגניב.

Mellow29

New member
ליגה 6 בדרך ../images/Emo69.gif

Maccabi "Mellow" Yokneam - מקום ראשון , 6 נצחונות מתוך 6 , מאזן שערים 32-2 Ciro Mule' הקשר המעולה עם 8 שערים (ס"פ קסום בליגה 7...פינוק
) איצטדיון כמעט מלא היום בגשם (11,700) ועוד לא במשחק עונה שיא רייטינג 114 , שיא כוכבים 28.5 העתיד נראה ורוד

נצחון מוחץ במשחק העונה

אני מקום ראשון הייתי נגד הקבוצה שמקום 2 נצחתי אותה או יותר נכון הבסתי אותה 6-0 וכנראה שכבר עליתי לליגה 6. כרגע אני ללא הפסד בלי ספגתי 2 שערים והכנסתי 32.

Cade Foster

New member
הנה... היא עולה... מוליכה... מוליכת... הטבלהה

1. SK Underground 6 26 - 5 14 2. tisue 6 22 - 8 13 3. Beitar "Amiel" Jeru 6 27 - 9 12 4. TEAM KinGi 6 20 - 12 11 5. goldel 6 22 - 10 10 אימ-פר-יה

yossi alef

New member
f.c kfar saba

נראה לי הפתיחה הכי טובה שלי במשחק אי פעם, המצב בטבלה: 1. fc kfar saba 6 29 - 5 18 2. Hapoel Bazak 6 16 - 10 12 3. DSM United 6 20 - 13 11 4. The Orange Juventus 6 19 - 8 10 5. lvov 6 10 - 10 10 ליגה V.59, אני מאוד רוצה לעלות אוטומטית ולדעתי אני בדרך לזה. המשכורות קצת עלו לאחרונה בעקבות כמה ימי הולדת והגיעו ל-700K. המצב בקופה: 18.55M 710K מגיעים מהספונסרים של הקבוצה אחלה מספר של אוהדים עם 2345.

man31

New member
סוף סוף ניצחון-אולי שבוע הבא עוד ניצחון?

אז היום הבסתי את הרובוט והשבוע הבא יש לי משחק נגד הקבוצה שסיימה שבוע שעבר במקום השני אבל העונה לא ממש מצליחה אם היא תוציא את הציונים של היום יש לי סיכוי ענק לנצח אותה עכשיו רק שהמגן שלי יחלים ואני מסודר

get low

New member
"מה היתה התוצאה? 0-0?"

"נו, ובהארכה אף אחד לא כבש?" "אז בפנדלים?" "מה זאת אומרת נגמר 0-0? המשחק לא חייב להיות מוכרע? :|" כך נשמע המאמן לאחר שהתבשר על התוצאה במשחק היום. אחרי יותר מ-3 עונות שבהן אף משחק לא הסתיים בתיקו, כבר שכחו בקבוצה שאפשרות כזו קיימת

R o n 2 5 6

New member
החיפושים עדיין נמשכים

בקבוצה עדיין מחפשים ווינגר מתאמן,אשר ישלים את עמדת האימון החסרה. כרגע בקופה 9 מיליון ש"ח,והוחלט להקציב עד 4.5 מיליון בשבילו. בנוסף,יצא חלוץ מאג עם מסירה סוליד נגחן למכירה בעקבות המחירים הלא יציבים.אם יציעו עליו את הסכום הלא הגיוני של 8.5 מיליון שקלים,יבוא גם חלוץ חדש(נטייה לס"נ). הקבוצה ממשיכה לנצח.היום זה היה ניצחון 5-0 על אוהד כאשר נעדר החלוץ ואחד הווינגרים הורחק באמצע המשחק. הקבוצה שומרת על המקום הראשון עם 18 נק' ומאזן שערים 29-4. המטרה כמובן היא לשמור עליו במשך שמונת השבועות הקרובים,במטרה לעלות לראשונה ליגה.

R o n 2 5 6

New member
כן,זה מה שיש בימינו

הייתי שמח לקנות ווינגר סוליד עם פאסבל קישור ואינד' מסירה. לצערי זה עניין מאוד יקר(ומסתבר שגם נדיר בשוק). אני לא הולך להוציא יותר מדיי סתם.אם אני אמצא עסקה טובה,אז אני אקנה. סתם בשביל השוואה,בדיוק ראיתי עכשיו ווינגר בריל' כמעט בן 19 עם סוליד קישור ואינד' מסירה על 10 מיליון.

avish12

New member
סכום לא הגיוני של 8.5 מיליון???

חלוץ מאג בלי מסירה נמכר ב-8.5 מיליון!!! חברך הידוע יימכר בכ-10 מיליון.

למעלה