הקבוצה שלי

beitar yahud - בפתחה של עונת הישרדות

לאחר סיום החגיגות במדרחוב העירוני התפנו סוף וסף בהנהלה לעסוק בהגרלת הליגה לעונה הבאה. מרבית הבכירים בקבוצה הביעו חשש לגבי התוצאה אך כבר החלו לעסוק בהכנות לעונה הקרבה. עם סיום השיפוץ באצטדיון העירוני והגדלתו ל 40,000 מקומות ישיבה החלו כעת לתור אחרי שחקני חיזוק, מס' מקורבים למאמן מסרו כי אם יובא חיזוק לקבוצה - הוא ילך הביתה. כצעד ראשון הוחלט על מכירתו של השוער השמיימי הטורקי מסטן דה פקק לאחר שהמו"מ פוצץ והשוער לא היה מוכן להתפשר על שכרו לעונה הקרובה. בקבוצה הוחלט להשתמש בכסף הזה כדי לממן את הבאתם של שחקני חיזוק נוספים.

זעזוע בקבוצה !

למרות האליפות ועליית הליגה, המאמן השוודי אנדראס לילנד הולך הביתה ! בקבוצה נערכים לעונה הבאה - וכבר סיכמו עם מאמן הגנתי הישר ממולדת הבונקר - גרמניה. המאמן החדש, אולי קייסאו, כבר הבטיח לעבוד בעיקר על ההגנה לאחר ההדרדרות הצפויה לאחר עזיבתו של השוער הטורקי, מסטן דה פקק. מספר שחקנים החלו להתלחשש לאחר שגילו שהמאמן החדש "חזק" ובין היתר שמעו אותו אומר לאחד ממנהלי הקבוצה, כי מי שלא יעבוד חזק באימונים יחטוף גליץ' עצבני לברך.

trigotrigo

New member
מכבי רמת גן מכוונת למעלה

תוך מסחר אינטנסיבי והגדלת איצטדיון, מכבי נושאת עיניים למשחק הליגה הראשון לעונה הבאה, מול הזוכה באליפות בעונה האחרונה. מנהלי המועדון הורו לאחרונה על הגדלת האיצטדיון ב-5,300 מקומות, כך שבסך הכל יכיל 20,000 עם פתיחת העונה. המסקנה הבלתי נמנעת הגיעה סוף סוף, לאחר שבמשך שתי עונות מילאה הקבוצה את האיצטדיון שלה בכל משחק. לדעת המנג'ר טריגו, הדבר יביא להגדלת המחזור הדו-שבועי של הקבוצה ולרווחי עתק שיסייעו לרכש הקבוצתי להתחזק. על מנת לשלוט ביד רמה במשחקים, מגיעים למועדון שוער חדש, קשר חדש, בלם וכן ווינגר, במטרה לשמור על אמצע המגרש ולהשאיר את הכדור בידיה. כדי להגיע לגביע כמו שצריך, מכבי לא תעלה במוטס במשחק הליגה הראשון ותשמור כוחות לניסיון

man31

New member
לא יעבוד לך

עאלק לא תעלה מוטס במשחק הראשון חבל שגם עם מוטס אין לך סיכוי ;)

trigotrigo

New member
אני עולה במקסימום נורמל ../images/Emo13.gif

אם אני מפסיד לך לפחות אני לא אאבד ט"ס

man31

New member
רוצה נסגור על פיק של שנינו?

את האמת הייתי סוגר איתך את זה אבל זה לא יפה כלפיי דרור אז אי אפשר

man31

New member
macabi trinom לאן ממשיכים?

אחרי שהפסדתי בפלייאוף אני נשאר עוד עונה בליגה שישית וכנראה שהפעם אם לא יקרה משהו חריג אני אנסה לסחור קצת ולהגיע כמה שיותר רחוק בגביע כי בליגה רק טריגו ודרור מאיימים עליי וגם הם (בלי להעליב או להשתחצן) יותר חלשים ממני אבלא בהרבה לכן תהיה עונה פיננסית משעממת שבסופה אני מקווה לעלות לליגה חמש

man31

New member
ונשבר היום שיא רייטינג

192 רייטינג לא הספיקו לי לעלות ליגה

נמשל

New member
דרוש שם חדש ומקורי

למועדון האוהדים כל שם מעניין יתקבל בברכה

simond15

New member
הקבוצה שלי

טוב אז היום נשארתי בליגה אחרי ניצחון די קל 5-1 בפלייאוף שיא רייטינג די מדהים של 226(השיא הקודם היה 211) ועכשיו יש ציפיות גבוהות מאוד לקראת העונה הבאה,ונקווה לסיים בצמרת ברגעים אלו ממש,בקבוצה מתלבטים האם לקנות ווינגר שהוא מאוד הכרחי להתקפה או לשפץ אצטדיון שיבסס אותי כלכלית

simond15

New member
טוב אז בסוף הוחלט לקנות ווינגר

נקנה ווינגר נהדר עם הרבה משניות שהוא גם מאמן עתידי ב 3.25,האצטדיון יחכה קצת
Vito Vonhof (17684030) בן 29, בכושר משחק סביר, בריא. בחור שנוי במחלוקת, חם מזג והגון. בעל נסיון טוב וכושר מנהיגות סביר. התמחות: בלתי צפוי לאום: Nederland מדד כישורים (TSI): 14 580 שכר: 26 280 NIS/לשבוע כולל 20% בונוס בעלים: simond15 אזהרות: (מושעה) פציעות: בריא כושר גופני: מעולה עמידה בשער: איום קישור: בינוני מסירה: טוב משחק אגפים: נהדר הגנה: עלוב הבקעה: חלש מצבים נייחים: מצוין

simond15

New member
העברה מספר 100 ב simond15

בקבוצה חגגו את ההעברה המאה בקבוצה,כאשר מגן בן 17 נמכר וכעת בקבוצה יוצאים לדרך חדשה,עד העברה ה 101 שבטח תבוא בקרוב

למעלה