הקבוצה שלי

eyalpolan

New member
Efm's F.C- שינויים בקבוצה

כרגע שלוש קבוצות מהליגה משחקות בפלייאוף, זו שסיימה ראשונה (מפסידה), זו שסיימה חמישית וזו שסיימה שישית (שתיהן מנצחות) כך שבמצב הנוכחי שתי הקבוצות היחידות שמשתנות הן מקומות 7-8 (קבוצות לא רעות, אך גם לא מספיק מסוכנות לצמרת). עוד שבועיים וחצי אני מתגייס, עד אז אני אחשוב איזה שינויים לעשות בקבוצה כדי לשמור אותה בצמרת (אולי אפילו במאבק על האליפות) בלי שאני אצטרך להיכנס יותר מדי פעמים להאטריק. שינוי ראשון מסתמן- החלפת אימון. אני מאמן הגנה מהיום שהצטרפתי להאטריק, אבל בעקבות נפילת השוק האימון הזה רחוק מלהיות משתלם. החלטתי שאפילו לא כדאי לחכות לראות מה השינוי שההטים יעשו, פשוט הגיע הזמן לחידוש. ההתלבטות היא בין אימון שוערים (כדי לשמור על האופי ההגנתי של הקבוצה
) ובין אימון חלוצים (שינוי דרסטי). החלטה בקרוב. שיקול נוסף הוא על כמה מהסגל לשמור ואת מי למכור, והשינוי השלישי והמשמעותי ביותר הוא שיפוץ אצטדיון בעזרת הרווחים ממכירת השחקנים כדי להחזיר את הרווח הדו שבועי של הקבוצה תוך פגיעה מינימלית ככך הניתן באיכות הסגל. עד כאן בינתיים, Efm's F.C V.79

Thierry Henry

New member
מועדון האוהדים חונך שם חדש - לא באנו לעלות

הייאוש ככל הנראה ממצב הקבוצה התקוע שכבר לא ראתה תואר אליפות מאז העונה העשירית של המשחק הורג את אוהדי הקבוצה. בצעד חסר תקדים, החליט מועדון האוהדים לשנות את שמו ל "לא באנו לעלות" קונטרה לא מוצלחת בכלל ל"לא באנו להנות" של יפת אדיקשן. במועדון מקווים שכמו המקור, גם פה הקבוצה תצליח אחריי השינוי הזה לזכות באליפות.

הילידר

New member
K-Krinitzi חזרנו לליגה 5

אחרי עונת הפתעות, לא השקעתי, לא היה לי כח לחדש את סגל השחקנים, שיחקתי עם שחקנים והוצאתי ציוני רייטינג עלובים במחזור ה8 בערך החלטתי שזהוו צריך לבנות קבוצה עם 40 מיליון. התוצאות דיברו בעד עצמן, 10 משחקים ללא הפסד, 231 רייטינג והגעתי למקום 3 בהאטסטס. בקשר למשכורות- מסתדר מצוין. בקופה עדיין יש 18 מיליון שמחכים למשיח.. אין לי מה לעשות איתם.. בכל מקרה זה נחמד שיש כזה סכום בפנים. יאללה ליגה 5, לפי מה שהנתי ליגה לא קשה הציפיות הן אליפות וסיבוב 5 בגביע.

הילידר

New member
אוי אלוהים.. איזה מספר אומלל של מנויים

מזומנים: 17 575 716 NIS (18 113 666) NIS נותני חסות: רוקדים ברחובות מספר המנויים: 1999 מנויים מצב רוח המנויים: מרחפים

necky

New member
הפועל בני לוד

בקבוצה מאוכזים מכך שיצטרכו לבלות עוד עונה בליגה 6 אבל לא מרימים ידיים ולא מוותרים על החלום לעלות לליגה חמישית למרות הפסד שני ברציפות במשחק פלייאוף בקבוצה כבר התחילו לשחרר שחקנים והשחקן הראשון ששוחרר הוא הקשר המצוין של הקבוצה שרק משוחרר מסיבות כספיות בגלל המשכורת הגבוהה שלו. ויש לי שאלה לסיום: למה לא נותנים לי לעלות שחקן נוער לקבוצה הבוגרת?

eyalpolan

New member
כי צריך שהשחקן יהיה אצלך עונה שלמה

והנוער עוד לא קיים עונה, רק עוד כמה שבועות

idan1991

New member
F.C. Sheffer עוברים שינוי

בעונה שהסתיימה עליתי כל משחק 3-5-2, עם קישור, עם התקפה מהאגפים ובלי הגנה. העונה זה הולך להשתנות, כמה משהשינויים שאני עושה הם: 1. הרחבת איצטדיון ל30 אלף. 2. קניית קשרים חדשים (האחרון שקניתי הוא מאג' בן 21 ב3.2 מיליון). 3. קניית חלוץ אחד טוב. 4. מעבר לאימון הגנה. כל אלה נעשים ע"י מכירת ווינגרים פרט לאחד ס"נ שנשאר. מה שכבר נעשה הוא 1, 2 (צריך לקנות עוד קשר אחד). כרגע בקופת המועדון 800 אלף, ועדיין יש שני וינגרים למכירה. בהצלחה לי

DEANC

New member
../images/Emo2.gif

למה הגנה? למה השארת רק ווינגר אחד?

זונע

New member
כי הגנה זה הכי אחי

ואת האמת...עידן שמע שאני עובר להגנה אז הוא רצה גם

זונע

New member
פורש כמו גדול

מה אפשר לעשות עם 5-4-1?! אני אוציא סוליד הגנה, פור קישור, התקפה וויק בצד אחד
אני חושב שאני אסיים במקום 5 ככה...שזה כמו פרישה כי זה חוסר התקדמות מכוון והשארות בליגה.

idan1991

New member
../images/Emo2.gif

התקפה יש לי בזכות הוינגר, קישור לא שווה לאמן, לשוערים אני לא הולך לחזור בחיים, ס"פ, מסירות והיתר אני לא אאמן, כלומר הגנה. השארתי ווינגר אחד בשביל שתהיה לי התקפה חזקה מהאגף, "רק" אחד כי המשכורת שלהם גבוהה מדי בשבילי וגם זה כסף בשביל המעבר לאימון הגנה.

get low

New member
vaginarator- מחכים לעצות ממידד ../images/Emo8.gif

חוץ מקבוצה אחת מעפנה, אנחנו הקבוצה הכי חלשה בליגה החדשה- V.14 יהיה קשה מאוד לשרוד, אין בכלל מה לדבר על הישארות אוטומטית. נעשה את המקסימום, ונקווה לטוב..

../images/Emo124.gifniv999- הגיע הזמן לשינוי דרסטי!!

לאחר שחשבתי השבוע מה לעשות עם הקבוצה שלי, האם להישאר בשוערים או לעבור לווינגרים או לא זה ולא זה.. בסוף החלטתי ללכת על הווינגרים!!! כבר היום נקנה שחקן בן 17 עם סוליד ווינג+פאסאבל מסירה ב-385 אלף,היה שווה?! (לקחתי את הסיכון של הגליאים שייצא לאור בעוד כמה זמן, ואם הוא בן 17 וכמה ימים-עשיתי את עסקת חיי) בנוסף, מחר נמכרים שלל שחקנים:(בואו לקנות!) הגנה אקס'+טיפת ניסיון. חלוץ פורמיד+אגפים+הרבה ניסיון. קשר אקס' קשר פאסאבל עם אופצייה למאמן. שוער בן 18 על פאסאבל. הלוואי ומכל המכריות הללו אקבל כ-3.5 מ'. איתם אני אשפץ טיפה את האיצטדיון ואקנה קשר ברייל. שוער הקבוצה, בני הלבו, ימשיך איתי (אני מת עליו..)וכך גם ההגנה שלי תהיה חזקה!!

למעלה