הקבוצה שלי

זונע

New member
הפועל מאגוטס

כמעט כל השחקנים נמכרו, עוד 5 יצאו למכירה פעם נוספת. נקנו כבר שישה שחקני הגנה סוסים במיוחד ובקופת המועדון נותרו עוד 11 מליון ש"ח. צריך לחשוב מה עושים עם הכסף שנשאר...האם להביא סולידים לכל שאר העמדות ולצבור כסף לאט לאט, או ללכת חזק גם בעונה הבאה. טוב, חשבתי...אין לי כח להאטריק אז נביא סולידים. בהצלחה לכולם במבחן ובדברים האלה.

erusalem gold- סיום עונה

אז מה קרה לקבוצה העונה: סיימתי במקום השלישי בליגה VI.205 הבלם הס"פ שלי כמעט וזכה במלכות השערים לאחר שחסרו לו שני שערים לצמרת. לקבוצה יש 1084 מנויים. הקבוצה סיימה במקום השני ספיגת שערים ובמקום הרביעי בהבקעת שערים. הקבוצה כרגע במינוס 944,000 ש"ח החלטות לקראת העונה הבאה: מכירת השוער היוצא מן הכלל שלי (שנפצע במשחק האחרון
), והבאת שוער זקן ככל הנראה ברמה של מעולה. עברתי לפני שבוע לאימון וונגרים לאחר כשתי עונות של אימון שוערים. קניית חלוץ כי לקבוצה פשוט אין חלוצים. והכי חשוב- בראש ובראשונה הגדלת האיצטדיון ל- 18,000. הבעלים כבר נערכו למינוס הגדול שיהיה בתחילת העונה הבאה... ציפיות לעונה הבאה: לסיים במקון השני/שלישי בליגה, העפלה לפחות לסיבוב השני בגביע, העפלה לשמינית גמר ליגת קלמנטינה (בתקווה שיהיה קדם שמינית גמר בעונה הבאה). הציפיות שלי יחסית נמוכות כי הקבוצה כרגע נמצאת במצב של שיקום כלכלי
וגם הקבוצה שלי לא כ"כ טובה. נ.ב כאן המקום להודות לזוקים שעזר לי בתחילת העונה לבנות את הקבוצה מחדש, אז
אני מקווה להיעזר בך גם בהמשך

get low

New member
vaginarator- רוצים כבר לעלות!

נמאס מליגה 6 המשעממת. בשבת הבאה נפגוש את beitar- hot -jerusalem מליגה V.14 החזקה. היריב עצמו אמור להיות קל. למרות שבימים האחרונים הוא ביצע מלא קניות ומכירות, ככה שאני לא כ"כ יודע למה לצפות. מקווים לטוב. מה שבטוח, עונה הבאה יהיה קשה מאוד לשרוד בליגה 5.

necky

New member
הפועל בני לוד

סיום עונה חלומית, לאחר שכמעט שהפסידה את האליפות במחזורים האחרונים הקבוצה עושה מהפך ועם קצת עזרה מהקבוצות האחרות אני חוזר ומסיים במקום הראשון עכשיו רק נותר לי לנצח בפלייאוף ואני גם זכיתי במלכות השערים נראה לי פעם שלישית ברציפות

jaguar Stype

New member
SC BIALIK לאן?~??!?

אחריי יותר מ3 שנים במשחק אני אבוד!! לא יודע מה לעשות מה להחליט ואיך להחליט... אני כרגע מאמן רק חמישה חלוצים (כי אחד מהם מכרו לי כשפרצו לי לקבוצה) הרמות שלהם גם כן לא בשמיים בריל מאג וכאלה יש לי הגנה טובה שוער טוב קישור טוב ווינגר אחד טוב וזהו מבחינת הכסף אין לי מושג איך אני יכול להחזיק מעמד יש לי הפסד של 1.7 מליון בשבוע שזאת אומרת 3.4 מליון בשבועיים לעומת זאת בשבוע של משחק בית יש לי רווח של 2.6 מליון ובשבוע בלי משחק בית יש לי של 700 אלף.. זאת אומרת הפסד של 100 אלף בשבועיים אומנם הפסד קטן אבל הפסד.. וכמובן כל זאת בתנאי שאני ממלא את האצטדיון בכל משחק (וזה דיי בטוח שאני אמלא אותו) כרגע אני במינוס 800 אלף כמעט ואין לי מושג מה לעשות כדי לצאת מזה... המשכורות בטוח יעלו עוד מעט אם אני אמכור חלק מהמתאמנים ואקנה חדשים אולי יהיה לי כסף אבל לא יהיה לי מה לעשות איתו כי אני לא יכול לעמוד במשכורות... אני צריך עזרה ודחוף ...אם למישהו בא לעזור לי לצמצם איכשהו את ההוצאות או להגדיל את ההכנסות אני פתוח להצעות... מה גם שאני כבר דיי רוצה לעלות ליגה אחריי 10 עונות בליגה הנוכחית בלי עליה.. קיצר תגיבו לי בבקשה כי אני על סף פרישה ואני לא רוצה לפרוש...

idan1991

New member
תצמצם משכורות

תמכור שחקנים, תעבור אימון אולי, ותעשה סקילטרייד. זה מה שאני הולך לעשות, חוץ מהעובדה שהמשכורת שלי תגדל.. בהצלחה
וד"א, אם הליגה שלך קשה מדי, אתה תמיד יכול לרדת לצורך עלייה.

jaguar Stype

New member
אין לי זמן לכל זה :\ צבא ....

ומאז שעליתי לליגה הזאת סיימתי במקומות שני ושלישי זאת אומרת שאני יכול לעלות אבל לא מצליח.... הפסדתי אתמול את המשחק על העליה... אם אני אצמצם משכורות אין לי קבוצה... קיצר סרט...

אם באמת אין לך זמן..

הכל תלוי כמה אתה יכול להשקיע בזה במהלך השבוע. כי במצב הקיים הקבוצה הולכת בכיוון לא טוב, בהנחה שאין לך כמעט זמן למשחק ההמלצה שלי היא כזאת: *תקבע לך רף משכורת שאתה חושב שאתה תוכל לעמוד בו, ולצאת עם רווח במאזן דו שבועי(ז"א עם משחק בית).תעשה את זה גם במחיר של החלשת הקבוצה. *תמכור את המתאמנים הקיימים, ותקנה צעירים יותר, זולים יותר, ושיש להם עוד לאן להשתפר (נגיד תקנה איזה 2-3 פאסבל סקורינג וסוליד מסירה בני 17, ועוד 2-3 כאלה עם סוליד ווינג. אם הם יקרים מידי(קשה לי להאמין) אז אפילו בני 18). *תצמצם עלויות-תפטר בעלי מקצוע שאתה לא צריך (דוברים, פיזיו,רופאים וכו') *אם אתה משקיע ב-2 מחלקות הנוער, תסגור אחת מהן ותתמקד בשנייה (ההמלצה שלי היא במערכת הישנה, עקב חוסר הזמן). ובגדול, תתייעל, תכניס את המועדון לניוטרל עד שיתפנה לך קצת זמן. ואז תכנס למשחק חזק עוד פעם. אין מה לעשות, היום כדי להצליח בהאטריק ולהתקדם מהר, צריך השקעה שוטפת (צמצום עלויות תמידי, סקייל טרייד ודיי טרייד). אם אין לך את הזמן או הרצון, אבל בא לך להשאיר את הקבוצה עד שאולי בעתיד זה ישתנה, זו ההמלצה הכי טובה שאני יכול לתת. בהצלחה.

חייב את עזרתכם!

אז ככה...היום החלטתי שאני עובר לאימון הווינגרים לאחר 5 עונות באימון שוערים. ביום חמישי יהיה לי שוער מבריק שרציתי למכור..ועוד בתכנון מכירות של כמה שחקנים שסה"כ אני מעריך יימכרו ב-3.5-4 מ'. עכשיו..האם למכור גם את השוער וגם חלק מהשחקנים ועם כל הכסף לקנות איזה 3 או 4 מתאמנים ולהגדיל איצטדיון(כרגע על136 אלף). מקרה כזה מכריח אותי בקניית שוער!! או... להשאיר את השוער אצל ועם כסף מכירות השחקנים לקנות את המתאמנים ולוותר על הגדלת האיצטדיון?! יאללה התגובות שלכם:)!!

chiff4

New member
הפועל קונאן

הפועל קונאן מסיימת עונה מוצלחת למדי, במקום השני כסגנית האלופה. העונה הזו התאפיינה בדבקות של הפועל בצמרת הליגה ובין שלושת המוליכות. עונה זו היתה גם מעט מייאשת לאור העובדה שרוב קבוצות הליגה ננטשו מהר מאוד מה שלא הותיר תחרות רבה. נשיא הפועל קונאן מאמין כי יש לבחון שינוי התקנון של האטריק ולקצר את מספר השבועות הנספרים מרגע נטישה של קבוצה ועד סגירתה באופן מוחלט. 7 שבועות זה זמן ארוך מדי. על הסיכומים, התגובות, וההכנות לעונה הבאה אפשר למצוא הכול באתר הקבוצה הרשמי!

למעלה