הקבוצה שלי

R o n 2 5 6

New member
F.C. Alligators-סיום עונה

לאחר 14 מחזורי ליגה,בקבוצה מרוצים מתפקוד הקבוצה במשך העונה האחרונה. אין ספק שהייתה כאן התקדמות,ויכלה להיות גם אליפות לולא טעות אחת קטנה. האיצדטיון שופץ העונה ל-24,020 מקומות,והתמלא כבר לאחר השיפוץ למרות מזג אוויר גשום(כבוד). העונה נשבר שיא גביע-בעוד שבעונות שעברות הקבוצה לא זכתה להגיע לסיבוב השלישי,העונה היא הגיעה ואף כמעט ועברה אל הרביעי. בלמי הקבוצה הצעירים ממשיכים להתפתח,וככל הנראה 5 מהם יקבלו אימונים נוספים גם במהלך הפגרה. נוסף על כך,הסקאוטרים של הקבוצה החלו לעבוד,ונמסר כי מחפשים חלוץ או קיצוני שיחזקו את הקבוצה.אם ההעברה של הקשר תתבצע,הקבוצה תחזק גם בקשר נוסף. קופת המועדון תעמוד על 5 מיליון ש"ח לאחר ההעברות והמענק על המקום השני. כל שנותר לעשות זה לקחת קצת פסק זמן מהאטריק,ולחזור בעונה הבאה עם מלוא היכולת והפוטנציאל בשביל לסיים במקום הראשון לראשונה.

niv999

אז ככה..סיימתי את העונה במקום שני לאחר שבעונה שעברה סיימתי ראשון, תכ'לס אני קצת מאוכזב אבל לא נורא בפגרה יהיה חיזוק רציני. לאחר מכירות שייצאו בעוד כשבועיים של: חלוץ פורמיד בן 30 +אקס' ניסיון+אגפים סוליד!! קשר אקס' עם סטאמינה וניסיון. שוער מבריק בן 21+עוד איזה סקיל טרייד או 2 שאעשה.. מאמן עתידי בן 32 עם ניסיון.. סה"כ צפוי להיות:9-10 מיליון, 2 מיליון יילכו להגדלת איצטדיון (כרגע על 16 אלף). זהו..בהצלחה לכל קבוצות הפלייאוף.

LevL

New member
FCB LL II עולים ליגה בסטייל

1. Fcb LL II 14 65 - 6 42 2. ADVA 14 29 - 16 31 3. Maccabi Ezorei Chen 14 38 - 18 30 4. C.N.D.F 14 18 - 16 22 5. karnafim 14 24 - 25 19 6. Xan's Red Devils 14 36 - 44 16 7. ilan888 14 9 - 61 4 8. Vuus FC 14 7 - 40 1 מאזן מושלם אחרי ניצחון 2-0 על הקרנפים ושיא קישור חדש...מעולה (נמוך מאוד) למרות שציפיתי ליותר ניקולס נייהב נילסן זכה בתואר מלך השערים (וגם כבש היום אחד) ואני חושב שמגיע לי ליגה חמישית יחסית קלה אחרי כל היסורים בליגה 6

LevL

New member
תודה,אבל עוד לא

בינתיים אני אסתפק במקום רביעי בV.218 בתור מינימום לעונה הבאה ליגה סבירה+,מקום 95 בין כל ליגות V מסתבר שיש שם עוד מישהו מהרצליה ומה לעשות...הוא גם העיף אותי מהגביע לפני שתי עונות

eyalpolan

New member
מקום רביעי? \=

עוד לא יצא לי לבדוק את הליגה שלך אבל אני בטוח שאתה מסוגל ליותר. בכל מקרה, אתה מכיר את הגישה שלי שטוענת שמקום 6 עדיף על מקום 2 (במילים אחרות- איכס מקום רביעי)

נמשל

New member
דרוש מדביק כוכבים

למלכות יש בלוגו 3 כוכבים, זכר ל-3 אליפויות בעת שנעשה הלוגוץ מאז, הצטרפו למאזן עוד 2 אליפויות, וישנו לחץ מסיבי מהקהל להוסיף את 2 הכוכבים ללוגו

idan1991

New member
רק מי שיש לו את הPSD של הקובץ

יכול לעשות את זה בלי בעיה, כלומר יוצר הלוגו. גם אין ממש לאיפה להוסיף עוד שני כוכבים..

נמשל

New member
לכוכבים יש תמיד מקום

נוריד את הבית"ר, נוריד את המלכה, נוריד את החדרה, וניתן לכוכבים להשתלט המענק שאקבל הוא 3.1 מיליון. נחמד מאד הבעיה שהאיצטדיון שלי מצחיק ואין לי כסף להשקיע בו

נמשל

New member
לאות הערכה הוחלט להחליף

את שם האיצטדיון שוב, כנראה למשך כל העונה, למען יראו שועי ליגה 2 את המקום ממנו באתי. Arena: Forum Hattrick TAPUZ ‭ (341251) אני מאד מקווה שזה לא יפסול אותי מלארח כמקובל את גמר גביע קלמנטינה...

נמשל

New member
בכיף אני אומר

אני מחכה לרגע שבו המלכות של חדרה ידורגו לפניך ואז מה תגיד, אה?

Vaknin O

New member
נסיון

קצת מכוער אבל כמו שעידן אמר אם אין את הקובץ המקורי אז זה קצת בעיה אפשר לעשות את זה יותר יפה אבל אין לי זמן כרגע, זה הכי טוב שיכלתי להוציא ב 5 דקות

נמשל

New member
מה שנקרא:

כוכבים חורגים לאלוהים סאמק, אתם ילדים, יש כאן מי שמכירים את הסרט המקורי (ילדים חורגים לאלוהים?). יו כמה בכיתי!

למעלה