הקבוצה שלי

oren3110

New member
זה אומר ש...

הפועל ר"ג יותר טובה מאוקזר, מצסק"א מוסקבה ומפרטיזן בלגרארד
למרות שבעונת הגביע ניצחנו את ב"ש שניצחו אתכם בחצי גמר בעונה שאתם ניצחתם את מנצ'סטר, הפועל ר"ג יותר טובה ממנצ'סטר

Cade Foster

New member
מעתיקן ../images/Emo3.gif

אני רשמתי את זה פעם
וזה בדיוק מה שאני בא להגיד. אוהדי בית"ר יכולים לצחוק עלינו כמה שהם רוצים, בשורה התחתונה הפועל ר"ג לא יותר טובה מאיתנו. ואם נלך לפי הראש שלהם, אז הפועל ר"ג יותר טובה מחיפה ובית"ר ביחד

Cade Foster

New member
חח כן

ואתה בטח מאמין שתעלו לליגת האלופות על אף שאתם לא מדורגים.

o r i z i

New member
תודה לכל מי שמציע עזרה.. חח

בשלב זה קופת המועדון ריקה ממזומנים, אך בתחילת העונה הבאה היא תתמלא ואני אצור קשר איתכם לגבי מה שאני מחפש תודה.

necky

New member
הפועל בני לוד - הטבלה מחזור אחד לסיום

שם הקבוצה משחקים מאזן שערים נקודות 1. a_mno 13 50 - 17 32 2. kidrr 13 45 - 12 31 3. Hapoel Bney Lod 13 66 - 8 30 4. Staam 13 36 - 23 23 5. beitar goldman 13 16 - 28 18 6. f.c.a.p haifa 13 8 - 42 6 7. f.c.kobi... 13 13 - 53 6 8. beitar -pascaro 13 10 - 61 6 אני(3) פוגש את המקום הראשון והמקום השני פוגש את המקום הרביעי. אני אגיע עם ההרכב החזק שלי חוץ מהקשר הפצוע(ותנאי שלא יפצע לי שחקן במשחק הידידות)

Cade Foster

New member
השמפניות נפתחו: Undergraund retain VI.647!!!

1. SK Undergraund 13 62 - 5 39 2. Hapoel Jordan Vally 13 53 - 5 33 3. Fc_Barca. 13 59 - 13 30 4. avisan 13 33 - 39 21 5. Hapoel KSM 13 38 - 36 16 6. niv jerusalem 13 21 - 58 9 7. Liverpool F.C.I 13 11 - 64 4 8. fc roai 13 7 - 64 3 כמו שאתם רואים, הטבלה כבר נקבעה מחזור לסיום ואפשר להגיד שזו הטבלה הסופית. אנדרגראונד זוכה באליפות השניה ברצף והשניה בתולדותיה. אז נכון שזה לא היה מתוק כמו בעונה שעברה (ניצחון במשחק העונה במחזור האחרון מול המתמודדת השנייה שהובילה עלי ב-2 נקודות), אבל העונה זה היה מוחץ הרבה יותר. 39 נקודות מ-39 אפשריות. רק עוד ניצחון אחד לעונה מושלמת. הקבוצה שתשחק נגדי אגב במחזור האחרון, היא לא אחרת מאותה אחת שגנבתי לה אליפות בעונה שעברה (fc_barca, שבעונה שעברה נקראה manchester united). הם ישמחו לנקום ולהרוס לי את המאזן, אבל לא יעזור כלום-אנחנו פייבוריטים ואנחנו ננצח, הליגה הזאת קטנה עלינו. יאללה ליגה 5 אנחנו באים

מרוב הקנאה שכחת משהו...

אריק בנאדו ניצח 1-4 את מכבי חיפה...אאוץ' והוא גם לקח אליפות, לא במכבי חיפה...וואו - איזה עונש!

Cade Foster

New member
והזוכה בתואר ההודעה הכי לא קשורה של השנה...

מיץ פטל קריר מישהו דיבר על מכבי חיפה? מישהו דיבר על בית"ר? מישהו דיבר על בנאדו? מישהו דיבר על כדורגל מציאותי בכלל? זה שרשור אוף בכלל? בחייך, סחתיין על האליפות, ודי לחפש כל אוהד שלא של בית"ר על התואר שלכם. נ.ב. שמעון גרשון הוא בועט הפנדלים הכי טוב בעולם. באמת, תשאל את ניר דוידוביץ'.

Cade Foster

New member
חשבתי שזה עוד קשור למה שכתבתי

אם הוא רוצה להעיר לי על החתימה שישלח לי מסר. פה זה לא המקום.

Y a i r 1 9 9 2

New member
ראשון נפרדת מוולף!!

Ulf Ukasson הקשר המצוין שתרם רבות לקבוצה נמכר היום בסכום של מיליון ש"ח. בקבוצה לא ישכחו את וולף ותמיד יזכרו אותו. וולף, שיהיה לך בהצלחה בהמשך הדרך ואני מקווה שתבוא למשחקים!! XDD

beitar yahud - השמפניות במקרר

בקבוצה מחכים עדיין עם החגיגות לאור הטראומה הנוראה מעונה 12, אבל ככה"נ בשבת תוכרז האליפות לשמה של ביתר" יהוד. עם זאת, עתיד הקבוצה לא ברור כרגע : בהנהלה מעוניינים לשחרר את השוער הטורקי מסטן דה פקק, שדורש העלאה משמעותית בשכר עקב השיפור הענק ברמתו. מקורבים להנהלה מסרו את שמו של השוער השמיימי למספר סוכנים במטרה למצוא לו חוזה בקבוצה בכירה מספיק. בנוסף - לא התקבלה כל תגובה ממאמן נבחרת טורקיה לגבי השוער וכרגע לא ברור האם יכנס לנבחרת הלאומית שלו. הצעד הראשון בשדרוג הקבוצה בוצע לפני מס' יימים כאשר נחתם חוזה שיפוץ לאצטדיון ביהוד והגדלתו ל - 40,000 מקומות כמו כן, בקבוצה מתכננים חיזוקים במספר עמדות שהעיקריות הן ההגנה והקישור שצפוי לעבור טלטלה ולהשתדרג בעקבות ההעפלה לליגה 5.

למעלה