הקבוצה שלי

TheOrion

New member
מרשים? ../images/Emo6.gif

278 רייטינג בשיא, אםפ אני זוכר נכון. 23 מליון ש"ח בבנק(אני צריך לקנות מתאמנים, תודה שהזכרתי לעצמי) מאמן סוליד סוליד כמובן אצטדיון 70,000 שמתמלא 3 פעמים בעונה לפחות 60+ כוכבים בשיא ועדיין ליגה 4
(עולה ל-3 העונה
)

mg6006

New member
2 דברים בניגוד אליך

1) כל הדברים האלה נבעו מחכמה מצידי לא מסחר בשחקנים כמוך. 2) אתה יותר וותיק ממני. (בשנה אולי יותר לא בדקתי)

mg6006

New member
אתה בשנה ו9 חודשים יותר וותיק !!!!!!!!!!!!!!!

ו278 רייטינג ??? פחחחח טחחחחחח לא הייתי מתגאה בזה. אתה מ2003 במשחק ועדיין מתנענע בין ליגה 5 ל4

TheOrion

New member
*285 רייטינג.

לא אמרתי שזה כל כך גאווה, אבל זה לא כל כך רחוק מהליגות הגבוהות. אני יכול בנקל להגיע לרייטינג של 400 גם. אני פשוט לא צריך כרגע, ועונה הבאה אני לא אשקיע מספיק בשביל זה, כנראה. עוד שתי עונות דבר איתי, נראה איפה כל אחד יהיה.

TheOrion

New member
../images/Emo6.gif

אני זה שסוחר בשחקנים?
אני!?
לירן, אתה זה שהתגאה במסחר כל הזמן, אל תדבר שטויות. אני מאמן סט-פיסס, זה לא מסחר. שלא כמוך, אני לא אמרתי שאני מאמן סט-פיסס וסחרתי כל היום, אלא אני באמת מאמן את זה.

mg6006

New member
את ה40 מיליון עשיתי ממכירת שחקנים מוקדמת

מכרתי קשר בריל ב9 מיליון והופ קניתי שבוע שעבר ב9 מיליון שוער איטי מכרתי ווינגר אאוט ב7 מיליון והופ קניתי קשר טיטאניק ישראלי סט פיסס דיווין ב6.5 ככה כביכול עשיתי כסף .. האמת שנכון שהתגאיתי
אבל לא יצא לי מזה כלום מסתבר

DEANC

New member
נחיה ונראה

עדיין לא סגרתי שנה וחצי (מחרתיים אחגוג שנה ורבע) ואלו השגי: 163 רייטינג בשיא (ישבר עוד העונה) 39 כוכבים בשיא (עם פציעה
) כנראה עליה לליגה 5. אני מאמין שאני אפילו אעבור את גבול 200 נקודות הרייטינג בעוד 9 חודשים.

TheOrion

New member
רוצה לשמוע משהו עלו יותר?

כשאני הגעתי לראשונה להאטריק, היו פה 3 או 4 ליגות.

mg6006

New member
נמכר קשר סופר

ה4.2 מיליון הפסד עלי 1.3 מיליון אחרי כל העמלות. כרגע בקופה יש כ18 מיליון. משאירים אותם לעונה הבאה זה אומר שירקוני חוזר לסגל בתור חלוץ והקבוצה תעלה למשחקי הליגה הנותרים (גם בפלייאוף) ב442

R o n 2 5 6

New member
שינויים,שינויים,שינויים

לאחר הפסד מביש בשבת 2-1("ממתי המאמן מחליט שהקשר יפתח כחלוץ?"),נערכים כבר לקראת העונה הבאה. אליפות לא תהיה,וניצחון במחזור האחרון יביא למצב שקבוצה חזקה נשארת בליגה,ולא יודע אם זה פועל לטובתי.נראה מה יהיה. היום נמכר שחקן והניב חצי מיליון לקבוצה.בנוסף,קשר וורלד קלאס צפוי להימכר וכבר יש עליו הצעה של 2 מיליון(זיפרוני מהפורום הציע עליו).בלם בריל' עם פאסבל ווינג שבן 20 עוד מעט,יצא גם הוא למכירה על 4.23,בספק אם ימכר אבל אם כן,מה טוב. היום אני צריך לקבל החלטה אם להגדיל איצטדיון ל-25 אלף מקומות או לא. בהמשך העונה(שעוד מעט נגמרת) צפוי לצאת למכירה קשר פורמי' עם פאסבל הגנה וטיטניק ס"פ.מי שמעוניין בו מוזמן לפנות אליי. עדיין חסר חלוץ שיביא חיזוק להתקפה,הקישור הולך להשתדרג והעלייה לליגה החמישית תעשה בעונה הבאה אני מקווה.

למעלה