הקבוה שלי

man31

New member
אולי עוד אשרוד

ליגה קשה ופציעות מגעילות הרסו לי כל סיכוי לצמרת ואני תקוע בתחתית היום היה התיקו שבא אחרי המווווווון משחקי ליגה בלי תיקו שבוע הבא נגד בוט אולי אני אנצח

נמשל

New member
איך לא להתכונן למשחק עונה

היא מקום ראשון, 12 נק' מלאות. אני מקום שני, 10 נק' (השד יודע איך). הכנות: להגיע מבילוי בערב שישי ב-2 בבוקר. להזכר שיש משחק בהאטריק. להיות סחוטים. לגשת למשחק האחרון של היריבה. לראות שיש להם קישור טוב משלי אבל לא בפער ענק לנסות להזכר מה פרסינג עושה. להרדם תוך כדי. להקיץ כדי להחליט על פרסינג. לשבור את הראש 3 שניות אם לשים 3 או 4 בהגנה. לקבוע הרכב , מה שהיריבה עלתה שבוע שעבר, לעשות לה הפוך באגפים. ללכת לישון. בשבת: לראות שרק 3 בDVD התוצאות: להכנס במחצית כדי לראות שאתה מוביל 1:0 לחזור בדקה 76 כדי לראות שאתה בפיגור 2:1. להחליט שאתה מוכר את כל הקבוצה ועובר לסטמינה בעקבות חוסר עניין וזמן ואובדן הסיכוי לאליפות. לחזור בסיום כדי לראות שהבהמות החליטו שטוב להם והם לא רוצים להמכר ולכן השוו דקה 80 למרות שמת הקשר הכי טוב. מה יהיה לעזאזל? הם לא נותנים לי לפרוש!!!

הילידר

New member
משחק גדול בקרניצי

3-2 על המנחוס הפנתרים. זה התחיל עם 2-2 שאבישי שולח לי בSMS באמצע הטיול. אני כולי כבר במתח.. ורק ב15:00 אביש שולח לי על הניצחון 3-2 (שד"א הייתי בזמן השינה.. אבל לא משנה.. המשלוח נסטי של טריגו העיר אותי דקה לפני
). הקשר המוביל בפורם גרוע הווינגר ואולי השחקן שאני הכי אוהב באדום אין לי הגנה וככה אנחנו מתכוננים לחטוף בראש בגביע.

xlev

New member
שמע...70 אחוז מהגברים מפסידים לפנתרים

30 אחוז הם הומויים. הפסדת לפסנתרים? מה? ניצחת אותם? אז אתה הומו!!!! חחחח ימסטול

למעלה