הקבוה שלי

R o n 2 5 6

New member
F.C. Alligators-חוזרים למקום הראשון

אחרי ניצחון 10-0 נגד הבוט החלש,ואחרי ההפסד של המקום הראשון ליורדת מליגה 5(שהייתה במקום השני),חזרה הקבוצה למקום הראשון.הנה מצב הטבלה: Team Played Goals Points 1. F.C. Alligators 5 24 - 4 12 2. Ultras never dies 5 14 - 4 12 3. hapoel ohad 5 13 - 3 10 4. hapoel ta to go 5 12 - 6 10 5. HAPOEL TAL-TEL AVIV 5 15 - 5 9 6. BJerusalem FC 5 13 - 13 3 7. mcabi omer7 5 3 - 21 3 8. SaHaR pro Un1T 5 0 - 38 0 האטריק לשני החלוצים במשחק היום הקפיץ אותם לטבלת הכובשים,כאשר לראשונה יש נציג מהקבוצה שממוקם במקום הראשון,והוא החלוץ הישראלי בניימין לוין עם 6 שערים. בשבוע הבא תארח הקבוצה את הפועל אוהד.בגלל שבניימין יעדר מהמשחק הבא,יהיה קצת יותר קשה,אך מצפים לניצחון נוסף ושמירה על המקום הראשון. כמה נתונים בנוגע לקבוצה: Team Spirit: Paradise on Earth! Confidence: slightly exaggerated Supporters: high on life Cash funds: 3 359 703 NIS (3 167 976) NIS שני שחקנים עומדים למכירה.אחד מהם הוא הווינגר/קשר הסינגפורי Cheng Kuan Qiang. בקובצה מקבלים לקבל ממכירת שני השחקנים כ-4.5 מיליון. כבר עכשיו מחפשים מחליף מתאים שיתאמן בקבוצה.

get low

New member
ב-Vaginarator החליטו לשבור את שביתת התסריטאים

וכרגע מצלמים בקבוצה את Lost. הקבוצה אבודה לגמרי. מול היריבה הכי "חלשה" בליגה, בבית, הפסדנו. לא שההפסד מוצדק, אבל זה מביא אותנו ל-3 נקודות מ-5 מחזורים, כששבוע הבא פוגשים את אחת המועמדות לעליה. הקבוצה נראית בינתיים בדרך הבטוחה לליגה 6, אך המאמן שהבטיח שבוע שעבר שעם ניצחון הוא ינסה להילחם ולהשאיר את הקבוצה בליגה, לא מתכוון לוותר. בינתיים בעקבות התצוגה הבזיונית של ההגנה, הוחלט למכור את שחקני ההגנה בתקווה שיימכרו במחירים מופקעים (שניים מהם צעירים - 21 ו-22). אפילו נקודת אור אחת לא נראיתה היום במשחק, כשאפילו הקהל לא טרח לבוא למשחק - רק 27 אלף צופים. ועוד משהו שגרם לי לעצבים היום: במחזור השני פגשתי יריב שהחליט להוציא עלי את כל הכלים שלו, דפק בי מוטס וקישור פורמי' (מול קישור פורמי' שלי בפיק, אבל לא משנה
). היום המניאק הוציא איזה 130 רייטינג, נטש את הקבוצה בערך, העיקר שדפק אותי קודם

niv999- מוכרים את כל הקשרים

היום אחה"צ ייצאו למכירה שלושת הקשרים הבכירים של הקב' ברמות: מאג' שני אאוטים. עם הכסף שיש כרגע יהיה באיזור 10-11 מיליון, אני אביא קשר על טבעי או משו כזה ואסגור את הסיפור שלי בליגה 5 וארד לליגה 6 בחזרה. יום שני האיצטדיון החדש יהיה מוכן (35 אלף מקומות) ובכל משחק בית אוכל לעשות קצת קופה.. סה"כ אני מקווה לטוב,הלוואי ואצליח לשרוד בליגה הזאת, למרות שהיא כ"כ קשה אני מרגיש שיש לי סיכוי לא רע!!

YaRiN111

New member
Fc Hapoel Haifa - ממשיכים במומנטום

עד כה העונה הזאת רשומה בסיפרי ההיסטוריה של הקבוצה כהעונה הטובה ביותר. לאחר 5 מחזורי ליגה הקבוצה ממוקמת במקום ה-1 עם 15 נק' בליגה 5. בגביע הציפיות היו להגיע לסיבוב ה-5 אבל בגלל פנצ'ר קטן הקבוצה הפסידה בסיבוב ה-4. אבל ההצלחה בליגה מחפה על ההדחה מהגביע. עדיין לא הוחלט אם לעלות ליגה בסוף העונה או להישאר עונה נוספת בליגה 5. כרגע חומר השחקנים מתאים לאמצע-תחתית ליגה 4 ובקבוצה לא רוצים להיות יויו ולהילחם על הישרדות. במחזור ה-6 הפועל חיפה תיפגש נגד דולצ'ה ויטה שנמצאת במקום ה-2 למשחק העונה. ניצחון והפער יעלה ל-5 נק' מהמקום ה-2. הפסד והפועל חיפה יורדת למקום ה-2 בפחות נקודה אחת בלבד מהמקום ה-1. בנוסף הגיע לקבוצה השבוע ווינגר חדש. הבחור עונה לשם פרננדו גאלגו והוא מגיע אלינו מקבוצה שוודית, אך במקור הוא ספרדי. גאלגו נרכש במחיר 11,370,000 ש"ח. וכרגע זאת הקנייה היקרה ביותר בתולדות הקבוצה. גאלגו הוא ווינגר ברמה עולמי (וורלד קלאס) שמוציא 5.5 כוכבים בפורם סוליד. כבר במשחק הליגה היום הוא הציג את היכולות שלו וקיבל 5.5 כוכבים והוסיף הרבה לציוני ההתקפה שהגיעו עד מעולה (גבוה). ובסופו של דבר הקבוצה מנצחת 3-5 והמצב בליגה מושלם, 15 נק' ב-5 משחקים.

DEANC

New member
DEANCAR - מקום ראשון!

לראונה שתולדותיה, הקבוצה מדורגת במקום הראשון בליגה החמישית. היום בבוקר עלתה הקבוצה למגרש למשחק מול המוליכה ואלופת העונה הקודת, דינמו. כמו שהמנהל (שקרא כל הלילה) היה בטוח שיתעורר למשחק ויחלק הוראות לשחקנים אך בא הטלפון, לא צילצל לא העיר. שערוריה. מקורות יודעי דבר מסרו שקולו של המאמן נשמע מחדר ההלבשה באומרו: "אתם יודעים איזה משחק חשוב זה, הוא יכול לקנות בשבילנו את כל העונה! תעשו מה שאתם בד"כ עושים, אין לי מה להגיד לכם, אני לא מבין בזה". על הדרך הצטרף ביום חמישי המנוי ה-2000 של המועדון! כרגע יש 2003.

זונע

New member
הפועל מאגוטס

יש לי 9 מליון בקופה...כיף לי! ובכל זאת אני גרוע.

הפועל אור יהודה

נצחון ראשון העונה דווקא בפיק ודווקא נגד אחת המתמודדות לאליפות (נצחון צודק לגמרי). ממש הגיוני מה שקורה אצלי העונה...(מקום 7 אבל עם רייטינג הכי גבוה בליגה)

yossi alef

New member
fc kfar saba

קצת מספרים: ליגה v.59 מקום ראשון 15 נק' 25-3 (ז"א ניצחון ממוצע של 4.4 שערים) כסף בקופה 16.5M 705K מספונסרים 2429 אוהדים מה היה השבוע : כלום, אין גביע - לפחות היה אימון עם הרבה שחקנים. אין לי כ"כ שחקנים צעירים אז לפחות יש חבורת שני 20+ עם סוליד-אקסלנט קישור וקצת מסירה. מכירה שלהם שווה כמה מיליונים. בליגה, היום ניצחון 6-2 על המדורגת שניה ערב המחזור. לדעתי הקבוצה החזקה בליגה אחריי, עליתי מוטס - הקבוצה השניה גם כנראה עלתה ככה אבל סבלה מהרחקה של בלם (שיא 6.5*) כבר בדקה ה-25 ביתרון 1-0 להם. אח"כ באה שישייה שלי שסגרה סיפור ופתחה פער של 5 נק' מהמקום השני העכשווי. שבוע הבא אני מול קבוצה חלשה יחסית אבל תסתכלו על איזה קאונטר אני צריך לדלג: Tactic Counter-attacks Tactic skill mythical Midfield disastrous (very high) Right Defence formidable (very low) Central Defence formidable (high) Left Defence outstanding (very low) Right Attack inadequate (very high) Central Attack inadequate (very low) Left Attack inadequate (very low) נראה לי שהקישור שלהם די חלש ויעזור לי לנצח. להתראות עד השבוע הבא

idan1991

New member
F.C. Sheffer - עדיין מדורגים מעל רז ../images/Emo13.gif

ניצחון 3-1 בפיק על קבוצת תחתית משאירה אותי בטופ של הליגה, במרחק נקודה מהמקום הראשון. הכסף מתחיל להתצטבר (5 מיליון) וכבר יש תוכניות לגביו. כשכסף נוסף יגיע אחרי מכירת ווינגר סוליד ששלפתי מהנוער החדש, וכסף מהגביע ישופץ האיצטדיון ל50 אלף מקומות (אולי 50,001 רק בשביל שיהיה לי יותר מאביש
) ברגע זה אין לי מושג מה אני מתכנן לגביע (לנסות לעבור למרות הסיכוי הלא גבוה, או אולי בכלל לעלות פיק..) שבוע טוב

נמשל

New member
שנינו יודעים רז

שככה זה התחיל אצלנו, היית מעלי ופוף, תוך חצי עונה אף אחד כבר לא זוכר באיזה חור בליגה 8 אתה תקוע...

Thierry Henry

New member
אם היה לי כוח לשבת ולהגיב לירידות העלובות שלך

אז לא היה יוצא לי מזה כלום. תהנה

Thierry Henry

New member
ולשם הבהרה צחקתי :|

מה יתן לי לצחוק עליך? איך אני יכול לנצח בויכוח כזה? :| מה..להגיד שאין לך מושג מה השפעת המסירה על בלמים... שאתה לא יודע שצריך סטמניה בשביל פרסינג? או אולי שבשבילך משחק יצירתי זה להרכיב פזל? אתה בליגה 2 ואני מפסיד לבוטים בליגה 5..ניצחת :|

Thierry Henry

New member
הקבוצה שלי : חבורה של הומואים, חסריי אופי,

בעליי יכולת של אפסים, לא מתאימים למשחקים בשכונה נגד ילדים בני 9. גועל נפש אחד גדול שמהדר את עצמו בשם אליו הוא לא ראוי. פשוט קבוצה מסריחה שיהיה טוב אם מישהו יפיל פצצה באמצע אימון שלה. אה רגע..זה לא פורום מכבי ת"א?

למעלה