הניפוי האחרון...

../images/Emo82.gif הניפוי האחרון...

פרוייקט Y מגיע לסיומו, ההתרגשות גדולה, והערב ב-22:00 הניפוי האחרון... מתוך שבעת המועמדים שנשארו שניים הולכים היום הביתה, ומגיעים אלינו, לאירוח Live בצ'אט המצלמות באתר פרוייקט Y, ובפורום ערוץ YTV. האירוח יחל ב-22:45. היום ניתן גם להאזין לצ'אט LIVE בטלפון, במספר 068-206070
הערב ב-21:00 פורום CP שיתוק מוחין מארח את מנהל המחלקה האורטופדית בבית החולים אסף הרופא, דר' ליונל קופילביץ'. אתם מוזנים להפנות אליו כבר עכשיו שאלות בפורום.
מדונה ובריטני נשארות גם השבוע במקום הראשון ב"קופסא", ומשאירות את דיידו וקיילי הרבה מאחור. מי יפתיע בשבוע הבא? גירלז אלאוד? אטומיק קיטן? פינק? רובי וויליאמס? מצעד הלהיטים של גולשי תפוז אנשים. דרגו את המצעד ותוכלו לזכות בסינגל הפרס שלנו השבוע.

shanyz

New member
יאלה שרשור תמונות../images/Emo70.gif

ממממ.... של מי אתם רוצים? אני אומרת אלק
יאלה תמונות של אלק

ברודי

New member
אבל שני...

אי אפשר לשים תמונות עד שלא יהיה מנהל חוץ מזה שיש שירשור תמונות מוכן בפורום שלי שפשוט מחכה להזדמנות לעבור לכאן.

ברודי

New member
איזה הצתה!!

היה רשום שמה שזאת אני..!! מדי פעם התבלבלתי בניקים.

shanyz

New member
אוחחחחחחח

אהה.. טוב נחכה לשרשור שלך שיעבור לכאן אבל כשיהיה אפשר לשים תמונות אז נוסיף עוד יש לי תמונה שבטוח אין בשרשור שלך

ברודי

New member
../images/Emo124.gifאללה כולם לאסוף תמונות

כשיהיה שירשור מפגיזים כאן בתמונות.. נעשה תחרות מי שם הכי הרבה.

karms20

New member
טוב - הנה עוד תמונות../images/Emo24.gif

בנתיים אי אפשר לשים קבצים, אז נמשיך עם הקישורים הנה עוד 3 תמונות תהנו.
ומי שתוהה מי זה בן - אז זה בעצם התפקיד הראשון שג'נסן עשה בדארק - הוא היה האח הפסיכופט של מקס שהרג אנשים והוציא להם את השניים ב- POLLO LOCO ואז היא נאלצה להרוג אותו
. אלק הוא בעצם שיכפול/ תאום של בן (נו, טוב זה מנטיקור הם יכולים לעשות מה שהם רוצים ולהביא המון בחורים חתיכים לסידרה גם אם הם כבר מתו...
).

karms20

New member
מהתמונות ששמתי באתר של הייד פארק

למה? אם יש בעיה - אני אקשר אותן ממקום אחר... לא התכוונתי לעצבן מישהו...

ברודי

New member
לא ראית את ה- ../images/Emo6.gif וה- ../images/Emo8.gif?!

אני צחקתי. להפך בכייייף.!!

karms20

New member
בבררררווווודדדדייייי../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif

מה קורה באמת עם האתר בהייד - המקום היחיד שהיה שווה לדבר על דארק (עד עכשיו)? פתחנו שם פינת QUOTES - שאף אחד לא שם על...
... אולי מנסים לרמוז לי משהו...
- אולי ננסה להעביר את זה לפה?

ברודי

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif

זה קשה להיזכר בציטוטים בגלל זה אנשים לא רושמים ממש. (ולא עונים) אבל תעבירי.. זה חמוד לקרוא אותם!!

karms20

New member
אז שלא ישימו ציטוטים.

מספיק שישימו סצנה/ קטע מסויים. גם זה מצחיק (את הציטוט אני יוכל להביא)

למעלה