הניפוי האחרון...

../images/Emo82.gif הניפוי האחרון...

פרוייקט Y מגיע לסיומו, ההתרגשות גדולה, והערב ב-22:00 הניפוי האחרון... מתוך שבעת המועמדים שנשארו שניים הולכים היום הביתה, ומגיעים אלינו, לאירוח Live בצ'אט המצלמות באתר פרוייקט Y, ובפורום ערוץ YTV. האירוח יחל ב-22:45. היום ניתן גם להאזין לצ'אט LIVE בטלפון, במספר 068-206070
הערב ב-21:00 פורום CP שיתוק מוחין מארח את מנהל המחלקה האורטופדית בבית החולים אסף הרופא, דר' ליונל קופילביץ'. אתם מוזנים להפנות אליו כבר עכשיו שאלות בפורום.
מדונה ובריטני נשארות גם השבוע במקום הראשון ב"קופסא", ומשאירות את דיידו וקיילי הרבה מאחור. מי יפתיע בשבוע הבא? גירלז אלאוד? אטומיק קיטן? פינק? רובי וויליאמס? מצעד הלהיטים של גולשי תפוז אנשים. דרגו את המצעד ותוכלו לזכות בסינגל הפרס שלנו השבוע.

beenINSANE

New member
אני אנצל כדי לשאול-

איפה אתם אנשים
למה הפורום מת היום? איך אתם מפקירים אותי ככה לשיעמום הנוראי? בושו לכם.

מרילנצח

New member
אתה מופקר!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo187.gif

מה יש? שידעו את האמת!!! אתה מופקר כמו כולם!!! כן גם אתה.. לאב יו פיפול..

beenINSANE

New member
מורי (או מרי, איך שתרצי...)

בתור אחת שהתחתנה עם דוד שלה, גם את לא מי יודע מה זכה וטהורה טוב? ותומר, אתה לא מופקר, אתה מפקיר.

הדס כפרה, עינייים

גבות ריסים לבלב כבד שלי זה הפוך מורי היא דודה שלי ולא להפך

beenINSANE

New member
תומר נשמה מותק

התייאשתי מלפענח את אילן היוחסין המופרע שלכם. אז להתחתן עם האחיין זה כבר יותר גרוע... וד"א קבל את התנצלותי האייסיקיו שלי התפגר. זה קורה לו לעתים.

הדסי נשמה שלי ../images/Emo187.gif

אני לעולם לא טענתי שאני לא מופקרת רק ציינתי שגם תומר .. מה שאני אהיה בודדה... אבל אם תומר נפגע אז אני אהיה מופקרת לבד אי האב נו פרבלם עם זה!!!

רגע רגע רגע...

תומר? דודה מורי? לא לא לא לא!!!! אין פה שום נישואין!! אני הכחשתי את זה פעם ואכחיש את זה שוב!! מה אבא יאמר??? נושי.

beenINSANE

New member
סוף סוף

מישהי (ועוד מתוך המשפחה המתוסבכת!) שחושבת שזה לא נורמלי. כבר התחלתי לחשוב שמשהו דפוק אצלי... ז"א הרבה דברים דפוקים אצלי אבל פה אני צודקת
מופרעים

למעלה