המקום

mmmash

New member
מקסים!

כל דבר עם טלי שווה אין מה לעשות!!! נהניתי מאוד!

לא ראיתי../images/Emo10.gif

והכל כדי ללכת עם נטי להסתובב ברחובות חיפה ולחפש חניה בשביל מעט טיפה מרה... בסוף חזרתי הביתה. בלי מקום ובלי ראש טוב
אני מקווה לפחות שהוידאו לא פישל... אבל ראיתי כמה דקות ראשונות אז אני יכולה להעיד שהיא שווה אש.. רק למה היא תמיד מוצאת את עצמה מנשקת יצורים? :-S

אני זריזה ../images/Emo3.gif

ראיתי... אמממ, מסכימה עם חמוטל שהעניינים התנהלו שם בצורה דיי תסריטאית והדמויות לא תמיד פעלו מאופיין אבל היו כמה רפליקות שוות (לא אלה המדובבות
) ונהנתי לראות את טלי משחקת את הביץ' המיוסרת... היו לה כמה סצינות מעולות והיא באמת בשיא תפארתה כאן. גם דנה איבגי היתה חמודה. אגב זה רק אני שהיו כמה קטעים מעטים שממש ראינו איך טלי עצמה מתפלקת לה החוצה?
אהבתי את "מה כמה? כמה מה? מה שבע. יאללה עוף מפה יא סוטה מניאק... טוס מפה"

../images/Emo5.gifיוצאת עוד מילא...

אפשר להבין כסף וכאלה, אבל למה הוא מלטף לה את היד ולמה היא מצמידה אליו את שפתיה
ואגב, מצעד האקסים שלה בסדרה גם לא כזה מהולל. (למלהקת- זה שאתם צריכים ללהק שוטר, לא מחייב ללהק מישהו עילג) ובכלל היא כוסית לחינם שם
זה היה פשוט מזעזע, מזל (מזי
) שהחיבה שלי לבחורה גוברת על הכל ונשארתי לצפות... דווקא בדרך ביזארית נהנתי. כנראה שזה הכל תלוי בשחקנים

שירוש1989

New member
"טלי שרון?בואנה היא כוסית!!1"

ואת זה לא אני אמרתי לשם שינוי
אילא ליקא

shira1993

New member
אוף... משהו יכול לעזור לי?

ממש רציתי לראות אבל הלכתי לחברות שלי וראינו סרט חשבתי שנסיים יותר בזמן אבל בסוף לא הספקתי לראות את המקום יש דרך שאני יכולה להוריד אותו או לראות אותו בפליקס או משהו?

paperflowers

New member
Not my cup of tea

סרט משעמם ויותר מזה- גרוע והסבא הזה עלה לי על כל העצבים!!!! מירב גרובר ודנה איבגי היו מעולות! טלי.. בזמן האחרון אני יותר ויותר שמה לב שהיא משחקת מוגזם מדי במקרים שאין צורך... בקיצור לא אהבתי

לא אתווכח איתך

רק אומר שלפעמים משחק מוגזם זה הוראת בימוי... והמשחק שלה לא היה מוגזם מידי שזה יפריע דווקא ממה ששמעתי ציפיתי ליותר. היא דווקא היתה מאוד טובה יחסית לדמות ראשית מרכזית ובתנועה... אהה עדי ראית שהיא עשתה שוב את התנועת יד מביקור חולים??? ישר חשבתי עלייך
וגם אהבתי שהיא רודפת אחרי סבא שלה עם הגיפ והוא לא מוכן לעלות...

ועוד משהו אחרון- נשבעת ../images/Emo6.gif

טוב מאוד שהיא הורידה את הציפורניים המזעזעות האלה. למרות שהיה נחמד לשם שינוי לראות אותה לבושה, הולכת נועלת נעלים והכל כמו פרחה

m e m o r y

New member
רק רציתי להגיד ש....

בביקורת טלויזיה ב"ידיעות" טלי קיבלה ח"ח על המשחק
וגם בכללי הביקורת הייתה סבירה.

shira1993

New member
כןגם אני קראתי...

יחסית לביקורת בעיתון שאפילו את הפרקהאחרון של במרחק נגיע הם קטלו אפשר להגיד שזו הייתה ביקורת מעולה!!!! חבל שלו ראיתי

kren2

New member
../images/Emo45.gifמ-ה-מ-מ-ת טלי שרון ../images/Emo13.gif

לא אהבתי ממש את העלילה - אבל את טלי שרון כן,היא פשוט הייתה מדהימה ויפהההה ,משחקת מדהים

g a l4

New member
"קצת" בדיליי../images/Emo3.gif

ראיתי את זה עכשיו!
סרט יפה
O M G טלי כוסית!!11 אה וסתם כתבת כמה פעמים מזל?

למעלה