היי היי

ענת1986

New member
../images/Emo82.gifהיי היי ../images/Emo24.gif

מה המצב? עברתי על הכל, וראיתי שהסתדרתם מצוין בלעדיי!
תודה לנועה על המילוי מקום, ושמחה לראות שהכל כשורה. חוויות יסופרו בהמשך הערב, ואולי אפילו תזכו לכמה תמונות נחמדות
שמחה לחזור, אם כי הייתי מעדיפה להישאר ביוון לפחות עד יום שני (גמר היורו שיון עלתה אליו!!!) נתראה בהופעות של ברי. כבר הזמנתי כרטיס היום בבוקר לניצנים
. ראו הודעה למטה.

Minimal Affair

New member
איפה נטע?

נטע מתה. ברוכה השבה מותק. טוב לראותך על דפי הפורום.

Keitarou

New member
שהלווווום!

ברוך שובך... ^_^ אממ.. בא לך להלוות לי 4 פקקים? עדיין חסרים לי להופעה.. ;_;

ענת1986

New member
קצת חוויות ותמונות להמחשה ../images/Emo13.gif

נתחיל ונאמר שהתיאורים והתמונות לא מצליחים להמחיש בגרוש את החויה עצמה... כשאני מנסה לספר לאנשים איך היה או לכתוב לכם- לוקח לי שעות, כי פשוט קשה לתאר את ההרגשות במילים. ניסיתי בכל מקרה, ומקווה שלא תשתעממו
סיימתי עם הלימודים (בערך כי נשארו מועדי ב'), והיה תכנון לעשות איזו נסיעה טובה עם חברות. לא תיארתי לעצמי שזו תהיה טיסה לחו"ל, והדבר היה ספונטני לחלוטין. בהתחלה התכנון היה בכלל לטוס לאנטליה בטורקיה, וגם כשהוחלט על יון- כל יום החלפנו סוכנויות נסיעה. בסוף החלטנו כולנו על רודוס. טסתי עם שלוש חברות טובות שלי: יעל, חן ועדי. ההורים לא עשו בעיות וקיבלו את העניין בסבבה. היו קצת שאלות והזהרות מצידם כמו: תיזהרי לא ללכת בסמטאות חשוכות, לא להתעסק עם בנים, לא לשתות ובעיקר להיזהר שלא יכניסו לך איזה סם למשקה, ועוד ועוד. כשהגענו לרודוס טיילנו כמה שעות בעיר העתיקה. חומה ענקית סובבת את הסמטאות, ובכניסה יש דוכנים כמו בשוק כזה, והמקום ענקי. טיילנו משהו כמו 5 שעות וראינו רק חלק קטן מהעיר העתיקה. ביקרנו גם בארמון האבירים, יש שם מוזיאון עם מוצגים מהמאות ה- 13, וה- 14. דברים ענתיקים לחלוטין. היה די נחמד, אבל כל היום הזה, כולל ההמתנה בשדות התעופה, גרם לי לעייפות נוראה ולתשישות אז כשהגעתי למלון ישר נשכבתי לישון, ונרדמתי ממש כמו תינוקת.

ענת1986

New member
היום השני ../images/Emo42.gif

ביום זה שטנו לאי סימי מחוץ לרודוס. השיט היה די נוראי בשבילי בגלל שהים היה מאוד סוער וישר השפיע עליי. באיזשהו שלב הקאתי אפילו. תיירים הביאו לי סוכריות, והפכתי למוקד התעניינות ועלייה לרגל בספינה. בהמשך מצאתי לי איזו פינה עם כורסאות באוניה ונשכבתי לישון שם. לא הרגשתי בכלל שאני על האונייה בזכות זה, ונרדמתי טוב טוב. בהמשך הגענו לסימי שזהו אי נורא יפה ונחמד. טיילנו ברחובות האי, ויש לציין שהכל נורא יקר ביון. דברים שבשוק אפשר למצוא בעשרה שקלים, נמכרים שם ב- 10 יורו (=55 ש"ח). אחרי סיבוב באי הלכנו לחוף. המים היו קפואים מאוד, אז אחרי כמה זמן יצאנו ונשכבנו על המגבות. השתפזנו קצת והלכנו לאכול ארוחת צהריים. סיימנו לאכול ספגטי בלונ'ז, ואז גם גילינו שהטבח נגע בספגטי עם הידיים.. בהמשך אחת החברות התוודתה שהיא ראתה ביום הקודם את המלצר נוגע בחלוציו לפני שהגיש לנו את הפיצה
. די נוראי! בהמשך שטנו בחזרה לרודוס, ירדנו שוב לחוף הים ליד המלון ובערב יצאנו לשדרת הפאבים ברודוס. ישבנו באיזה פאב, הכרנו ישראלים, שתינו בירה וקצת הקפצות ואז עברנו לה"מועדון" ברודוס, שנקרא “colordo”. מדובר במועדון ענקי עם שלוש קומות: אחת של מוזיקת רוק, השניה של מוזיקה האוס, דאנס וטרנס, והשלישית של היפ הופ ומוזיקה שחורה. אחד הדברים שאהבתי במועדון היה הרכב האנשים. אנשים מכל הגילאים ומכל העולם, שלכמה שעות היו כאחד. כלומר ידעו את מילות השירים ורקדו את אותם הריקודים. היה מין חיבור כזה בין אנשים מקצוות אחרים לגמרי בעולם, מין תקשורת כזו באמצעות המוזיקה... להקת הרוק הייתה מצויינת וביצעה קאוורים של להקות כמו פינק פלויד, יו 2, לד זפלין ועוד. היה ממש כיף בקומה הזו.

ענת1986

New member
פיטר- גיטריסט וסולן בלהקה

בנאדם עם הרבה כישרון וחמוד נורא. דיברנו איתו קצת אחרי ההופעה, הראתי לו קליפ שצילמתי במהלך ההופעה, והוא הביא לי את הכתובת של האתר שלו. תכנסו אם בא לכם.

go girl1

New member
זה רק אני או ש...../images/Emo118.gif

זה נראה כמו הכפרים של הערבים? (בתים על הר)

ענת1986

New member
שאר הימים

נסענו לעיר מחוץ לרודוס שנקראת "לינדוס". בלינדוס יש את האקרופוליס של האלה אתנה, וממנו אפשר להשקיף על נופים מדהימים בעיר. לאחר כמה שעות שהיינו באקרופוליס נסענו לחוף הים.. בערב נסענו לטברנה יוונית. הצפיות היו לראות מקום הומה ביוונים, רוקדים ושותים למוזיקה יוונית טובה. בפועל הטברנה, שנחשבת לאחת הטובות ברודוס, הייתה ריקה ושוממת וללא מוזיקה בכלל. לכן עברנו לטברנה אחרת שבה היו קצת יותר אנשים, אך מאכזבת באותה מידה. הזמנו לאכול (אני סלט יווני), ואחת החברות הזמינה דג. התברר אח"כ שהמחיר שלו היה גבוה ממה שחשבה, 23 יורו (בסביבות ה- 150 ש"ח). היה די שוק ובהחלט לא נעים, אבל התגברנו
ביום רביעי נסענו לפארק מים שנקרא "waterpark". אחד הימים הטובים בחיי. מדובר במקום ענקי שמשקיף לכל ים התיכון ברודוס, ויש בו מלא מתקני מים ממש טובים. משהו כמו 10 מגלשות מים, מכל הסוגים. כאלה עם אבובים, מזרונים והמפחידים ביותר עם זויות משתנות ושממש קופצים בהן באוויר בשלב מסוים. בילינו שם מהבוקר עד שמונה בערב, ולא הרגשתי שהזמן חלף... היה ממש טוב. לא לקחתי לשם מצלמה אז אין אפשרות להמחיש את המקום. וזהו נראה לי.. באותו ערב יצאנו לפאב שנקרא "בלו לגו". מקום שמעוצב כמו ספינה פיראטית. המלצרים לבושים כמו פיראטים, יש אוניה במקום, מין נהר כזה. נורא נחמד. אחר כך הלכנו שוב לקולורדו. חזרנו למלון בסביבות 6:00 בבוקר, ראינו את הזריחה ולמחרת קמנו לשדה תעופה. התייבשנו שם שעות, אבל הגעתי הביתה בשלום

למעלה