וואי אני מתה על החדר שלי
(כשהוא מסודר אז אפילו עוד יותר). כאילו סופסוף יש לי חדר שאני מרגישה שהוא באמת חדר ולא סתם מיטה וארון לשם נוחיות ונוחיות בלבד. החדר בצבע סגול בהיר לילך כזה. יש לי פוטון וחצי (על בסיס מיטה וחצי
נמוך ונוח, אחרון מתפרק לגמרה שדלת אחת מלאה בתמונות ומדבקות ודלת אחת נפלה (בסגנון 'סופרמן מגלה את כוחותיו,יום אחד פתחתי אותה והיא פשוט נשארה לי ביד ולא כי אני חזקה במיוחד כי היא הייתה ממש שבורה). יש לי דלת לשירותים (שלא פרטים שלי והמקלחת בהם לא עובדת אז אי אפשר להתלהב יותר מידי), דלת החוצה,חלון גדול לכביש מכוסה בוילון לבן מאיקאה. אה וזה חלון עם אדנית בעומק מטר בערך, אז אני יכולה לשים שם כריות וכאלה ולשבת שם ב-5 לפנות בוקר כשאני לא נרדמת בלילה שם ולצפות באנשים מטורפים שיוצאים לג'וגינג לפנות בוקר. עוד חלון ענקי, שלא נפתח, שפונה לדלת כניסה שאם הוא לא היה מזכוכית מטשטשת הוא היה בעייתי בטירוף (גם עכשיו זה לא הכי נחמד). שולחן שהוא פינתי כזה עם מדפים עליו,אחד לספרים, שלושה שאני דיי דוחפת שם דברים בלי סדר,ולמעלה גדול פסלונים כאלה חמודים. עכשיו יש לי על השולחן לפטופ ולידו כיסא, אבל זה לפטופ של אמא אז אני לא יודעת אם הוא ישאר פה קבוע. יש לי שידה שעליה יש טלווזיה. ארונית שבמדפים התחתונים יש דברים לבית ספר, שאר המדפים משמשים מקום לדחוף דברים בלי סדר. שטיח בצבע בז'. זוג מתלים על צד הארון שיש עליהן צעיפים וג'קטים (נשמע יוקרתי אבל בעצם יש עליהם רק שניים, אחד מיד שנייה די מכוער ארוך סוודרי כזה שלא יודעת למה קניתי אותו, ואחד ענקי מפליז משופרסל מכוער אבל ממש ממש מחמם). וזוג מתלים על הדלת החוצה שעליו יש תיקים (ויש לי מליון). לוח שעם מעל המיטה שיש עליו לוח שנה וציור קטן שלי (על חתיכת קרטון קטנה) ועוד כל מיני דברים, ויש לי לוח יפה שהכנתי בחוג אומנות שיש עליו מלא תמונות. יש לי פוסטר של הומר סימפסון שכתוב עליו "if somthing's HARD to do then it's NOT worth doing". ציור ממוסגר שלי, שהוא בעצם רק מופשט כזה בגווני ירוד שעליו מצוירים שני עצים בשחור. ציור של דודה שלי של ורד. שני מתלים לתכשיטים אחד שאני הכנתי דיי פשוט, ואחד שדודה שלי הביאה לי ליומולדת שזה מין תיק מברזל כזה שתליתי על הקיר ואני תולה עליו עגילים. פח מאיקאה,סל כביסה מאיקאה. וזה דיי הכל, סליחה על החפירה
.