החדר שלכן

stink

New member
../images/Emo82.gifהחדר שלכן../images/Emo219.gif

טוב , אז לקראת הרענון שאני מתכננת לערוך בחדרי הקט , רציתי לשמוע קצת על שלכן . איך נראה החדר שלכן? <תמונות יתקבלו בברכה> מה צבע הקירות? יש לכן בחדר טלויזיה/טלפון/מערכת סטריאו ? משהו מיוחד שאתן אוהבות ? ועוד חפירות לפי הצורך....

../images/Emo203.gifטוב, אני אתחיל. ויש לי אפילו תמונות!

ואני גם צריכה עזרה... הוא בעיקרון כמו שרציתי מבחינת ריהוט, עכשיו אבל יש עוד כמה דברים לשנות. כשנכנסים יש חדרון קטן כזה, שיש בו את הארון- מצד ימין מראה ומצד שמאל פשוט עץ. ועליו יש את החמודים האלה. ככה זה כשנכנסים..

../images/Emo203.gifוככה החדר עצמו נראה

מצד שמאל יש חלון ועליו כמה מעמדי קטורות, נרות ופיות. מצד ימין יש שולחן שצמוד למיטה שבנתיים יש עליו דיסקים, ורחוק מהמיטה יש שולחן מחשב. אני אצטרף עוד תמונה להראות טיפה יותר.

../images/Emo203.gifוהשולחן

ועכשיו אני רוצה לצבוע אבל אני מתלבטת איך. בעיקרון השולחן שליד המיטה יוצא מהחדר, ויהיה במקומו מעמד דיסקים. המאוור יצא כי כבר חורף (
) יש לי מערכת שעוד לא תלויה, היא תהיה תלוי על הקיר מעל המיטה, כלומר רמקול אחד מימין למיטה למעלה ורמקול אחד משמאל למיטה למעלה. אני רוצה לצבוע, יש לכן הצעות? איזה צבע כדאי? אני מתלבטת גם איזה קיר, אם אני אצבע אחד אז את הקיר שמול הכניסה, שהראש של המיטה צמוד אליו. ובאיזה צבע? ואולי בכלל לצבוע את כל החדר? קיצור המלצות וזה אני אשמח. :)

stink

New member
ממ ..דעתי

הצבע של הקירות צריך להתאים למיטה , אם את מחליפה כל פעם מצעים לצבע אחר אז רצוי משהו שישתלב עם כל הצבעים <נניח בז'> . אם את מעוניינת רק קיר אחד ורוצה ליצור משהו מיוחד , הצבע הראשון שעולה לי לראש מלראות את החדר שלך זה גוון מסויים של אדום או סגלגל .

pampkin

New member
יואו דבר ראשון

החדר שלך הכי מגניב בארץ. באמת, הוא כאילו נורא פשוט אבל יש בו משהו פשוט מגניב כזה עם המיטה באמצע ובלי יותר מדי פיצ'עפקס. ואני נורא אוהבת את זה.. אצלי נגיד הכל נורא נורא מיוחד כזה ומוגזם ובאיזשהו שלב זה כבר לא מגניב.. זה סתם מתאמץ. קיצר אני חושבת שכדאי לך לצבוע את כל החדר בקרם כזה וקיר אחד בבורדו. זה ישדרג לך את החדר ממש אבל לא יהרוס את הפשטות שלו [שאני ממש אוהבת אותה]

../images/Emo203.gifתודה בובה!

ממש אהבתי מה שהצעת. אני מתלבטת אם לצבוע את כולו בבז' בהיר כדי לתת לו חום במקום הלבן הקר הזה, וחשבתי אם ככה אז אולי לעשות כמה כוכבים גדולים על הקיר,3-4 כזה מגניבים בסגול... או לצבוע את הקירות בבז' הזה ואת הקיר שמול הכניסה בצבע חזק, בורדו או סגול או משהו בסגנון. אוף אני מפחדת לעשות משהו ולהתחרט חח. למרות שזה לא כ-זה סיפור כי תמיד אפשר לצבוע שוב, אבל בכל זאת.

pampkin

New member
הכוכבים זה רעיון יפה

אם את הולכת על הכוכבים אז בסגול [סגול חציל אבל. לא סגול זועק זה סתם יהרוס] ואם את הולכת על קיר אחד אז בבורדו.. סגול יהיה מוגזם מדי בעיני [חחח אמרה הילדה עם החדר הצהוב] בכל מקרה תצבעי לבז' או קרם או משהו בהיר כזה שבאמת ייתן לו יותר חום
.

shosha13

New member
אויי החדר שלי!? ../images/Emo69.gif

טוב אז החדר שלי הוא כזה ארוך וצר.. מלא דברים כזה.. תאמת שאנחנו עוברים דירה אז בנתיים גרים אצל סבתא :) אבל בנתיים אני פשוטט שונאת את החדר שלי!!!.. וחייבת עצות לשיפוצו.. לא משהו רציני! רציתי אולי לצבוע קיר או משהו כזה... אשמח לרעיונות לצביעת הקיר! החדר שלי בגוונים של תכלת כחול.. תודה לעוזרים:]

shosha13

New member
השולחן..

וברור שיש מיטה אבל היא על סתם קיר ריק כאילו עם תמונה וזה ממש ריק לי!!! (המיטהה כחולה) (סלחו לי על האיכות זה מהפלאפון)

DIE kvar

New member
אוף, תמיד השרשור הזה מזכיר לי כמה אני לא אוהב

ת את החדר שלי
הוא כזה עמוס וילדותי ומפגר אני לא מביאה כמעט בנים הביתה כי אני לא רוצה שהם יראו כמה החדר שלי מגעיל יש לי מלא ספריות ושידות וארון ממש גדול שכולם מפוצצים בספרים שאני לא קוראת ולא קראתי מעולם, בדברים מביצפר שאני לא בו כבר שנה וחצי, בצעצועים ישנים שחבל כ"כ לזרוק כי זה הילדות שלי אני נורא סנטימנטלית בקטע הזה ואם אני לא אזרוק אז איפה אני אשים? והכל עמוס כזה ומבולגן ומגעיל ואני כ"כ שונאת את החדר שלי יואו זה נורא עצוב

adiss90

New member
פריטים שהולכים טוב

שעון Grand Central {רטרו כזה, משני הצדדים. סופג מחמאות} לוח כלשהו {חברה פעם הביאה לי כזה של עץ עם חוטי תלייה ואתבים(ככה רושמים??)}, תלי עליו כלמיני שטויות. פח שולחני של דמות מצויירת כלשהי {20 שקל באיזו חנות מכשירי כתיבה} מדפים גדולים! לי יש שניים ואני מתהעליהם. פוף. אפילו אחד זול נורא, זה מוסיף.! איזה מעמד נחמד ליד המיטה בשביל ספרים, סרטים(מה?אין לכן דיוידי בחדר?
) וטלפון. פוסטר ממוסגר של סרט שאת אוהבת (תומר, דיזינגוף. קצת יקר אבל שווה. אני הזמנתי מאנגליה)

Ne§t£A Gi®L

New member
אוי

כשהייתי ילדה הייתי מתלהבת מהחדר שלי לאללה, כי בתכלס הוא ממש יפה עכשיו אני מתביישת להביא אליי חברים-הוא פשוט ילדותי... אני מתה לצבוע ולא יודעת לאיזה צבע): שומדבר לא מתאים לי עם השטיח. במקום הארון יש עכשיו מיטה, עשיתי די הרבה שינויים אבל זה הכיוון בגדול.

Small talk

New member
וואי אני מתה על החדר שלי

(כשהוא מסודר אז אפילו עוד יותר). כאילו סופסוף יש לי חדר שאני מרגישה שהוא באמת חדר ולא סתם מיטה וארון לשם נוחיות ונוחיות בלבד. החדר בצבע סגול בהיר לילך כזה. יש לי פוטון וחצי (על בסיס מיטה וחצי
נמוך ונוח, אחרון מתפרק לגמרה שדלת אחת מלאה בתמונות ומדבקות ודלת אחת נפלה (בסגנון 'סופרמן מגלה את כוחותיו,יום אחד פתחתי אותה והיא פשוט נשארה לי ביד ולא כי אני חזקה במיוחד כי היא הייתה ממש שבורה). יש לי דלת לשירותים (שלא פרטים שלי והמקלחת בהם לא עובדת אז אי אפשר להתלהב יותר מידי), דלת החוצה,חלון גדול לכביש מכוסה בוילון לבן מאיקאה. אה וזה חלון עם אדנית בעומק מטר בערך, אז אני יכולה לשים שם כריות וכאלה ולשבת שם ב-5 לפנות בוקר כשאני לא נרדמת בלילה שם ולצפות באנשים מטורפים שיוצאים לג'וגינג לפנות בוקר. עוד חלון ענקי, שלא נפתח, שפונה לדלת כניסה שאם הוא לא היה מזכוכית מטשטשת הוא היה בעייתי בטירוף (גם עכשיו זה לא הכי נחמד). שולחן שהוא פינתי כזה עם מדפים עליו,אחד לספרים, שלושה שאני דיי דוחפת שם דברים בלי סדר,ולמעלה גדול פסלונים כאלה חמודים. עכשיו יש לי על השולחן לפטופ ולידו כיסא, אבל זה לפטופ של אמא אז אני לא יודעת אם הוא ישאר פה קבוע. יש לי שידה שעליה יש טלווזיה. ארונית שבמדפים התחתונים יש דברים לבית ספר, שאר המדפים משמשים מקום לדחוף דברים בלי סדר. שטיח בצבע בז'. זוג מתלים על צד הארון שיש עליהן צעיפים וג'קטים (נשמע יוקרתי אבל בעצם יש עליהם רק שניים, אחד מיד שנייה די מכוער ארוך סוודרי כזה שלא יודעת למה קניתי אותו, ואחד ענקי מפליז משופרסל מכוער אבל ממש ממש מחמם). וזוג מתלים על הדלת החוצה שעליו יש תיקים (ויש לי מליון). לוח שעם מעל המיטה שיש עליו לוח שנה וציור קטן שלי (על חתיכת קרטון קטנה) ועוד כל מיני דברים, ויש לי לוח יפה שהכנתי בחוג אומנות שיש עליו מלא תמונות. יש לי פוסטר של הומר סימפסון שכתוב עליו "if somthing's HARD to do then it's NOT worth doing". ציור ממוסגר שלי, שהוא בעצם רק מופשט כזה בגווני ירוד שעליו מצוירים שני עצים בשחור. ציור של דודה שלי של ורד. שני מתלים לתכשיטים אחד שאני הכנתי דיי פשוט, ואחד שדודה שלי הביאה לי ליומולדת שזה מין תיק מברזל כזה שתליתי על הקיר ואני תולה עליו עגילים. פח מאיקאה,סל כביסה מאיקאה. וזה דיי הכל, סליחה על החפירה
.

Small talk

New member
טוב תמונות

הדלת כניסה עם כל השטויות שתליתי עליה והלוח מודעות שהכנתי עם תמונות של חברים שלי. והארון, דלת אחת עם כל הסטיקרים והתמונות ואיןדלת אחת שמראה כמה הארון שלי הפוך.

Small talk

New member
המיטה,החלון שפונה לכניסה לבית

הפוסטר של הומר סימפסון ולוח שעם.

למעלה