החדר שלכן

AnGeL DoLlY

New member
ZOOM OUT

לתמונה של מרלין (יותר יפה במציאות) ולחלק מהארון הלבן החיוור שלי. יש שם עוד מראה בתוך האחרון שבקצה תלויים התיקים כי טרם רכשתי את הקולב הגדול הזה לתיקים ובגדים....איפה אפשר להשיג? הארון בגדים עצמו בצד ימין יותר. החלק הזה רק לאיחסון ספרים, דיסקים ושטויות.

AnGeL DoLlY

New member
מבט אחר

כן יש לי גם שטיח כתום! שוקלת להחליף אותו למרות שהוא מוסיף הרבה אור לחדר

AnGeL DoLlY

New member
והלוח מקרוב

סתם התלהבתי ממנו הוא לא כזה יפה P: פשוט כ"כ כיף לשבת על המיטה ולהסתכל עליו....

AnGeL DoLlY

New member
נכון? :]

התאהבתי בה מהרגע הראשון היא מהחנות של התמונות בדיזינגוף סנטר [סורי שכחתי את השם], בקומה השנייה אאל"ט.. ממש בעלייה לפני הדוכנים של האוכל.

Small talk

New member
ממש יפה החדר שלך

והלוח שעם בפרט. עשית לי חשק לסדר את החדר בטירוף
.

stink

New member
חדר ממש יפה!

אהבתי בעיקר את הפינה של המיטה+הוילונות , עדין ומתוק . אה ויש לנו אותו דסק
ואני דווקא אוהבת אותו

AnGeL DoLlY

New member
תודה לשתיכן :)

השולחן כתיבה הזה כ"כ מכוער ועוד אחרי שהוא נהיה לקיר גרפיטי שידידים שלי קשקשו עליו מכיתה ח'.. חח אני מתה להחליף אותו ובאיקאה רשום "בקרוב יגיע" על כל השולחנות החדשים. למי יש עצבים לחכותתת

pampkin

New member
אין לי כוח להעלות תמונות.. אבל תקראו!

אוקי אצל אמא: חח הכל בצהוב ובבורדו. פרקט ממש כהה כל הקירות צבועים בצהוב [לא בהיר, לא קרם, צהוב
. וזה ממש יפה ולא עושה כאב ראש] קיר אחד עם נצנצים מיטה וחצי בצבע בורדו שולחן פינתי [הוא כזה על שני קירות.. נו בפינה כזה! גדול
] בצבע בורדו כיסא בצבע בורדו לוח שעם ענקי [ענקי. על כל הקיר] מלאמלא מכתבים ותמונות ארון ענקי על כל הקיר בצבע קרם כזה טלויזיה רגילה מונחת על שידה כזאת מאיקאה. [זה נשמע ממש מזעזע חח אבל הוא מגניב] אצל אבא: חחח החדר שאצל אבא נראה כמו קטלוג של איקאה. חח והכל בורוד לבן. חלון ענקקקקק כאילו על כל הקיר [זה מה שעושה את החדר הזה.] שטיח לבן [מאיקאה] מיטה וחצי בצבע ורוד שידה [מאיקאה] נמוכה ממש וארוכה כזאת בצבע לבן [נו, מין אוף וויט כזה. איקאה כזה נו!] טלויזיה פלזמה שולחן מעץ ממש כהה וכזה מלא שטויות של מלאכים כזה מפוזרים בחדר. קיצר חדר של פקאצות חח

SuGaRBabe1

New member
אוף דווקא יש לי תמונות

אבל נגמרו לי הבטריות במצלמה :[ קיצר כל החדר צבוע באפרסק-קרמי כזה... הרצפה זה פרקט די בהיר (אבל לא בהיר מדי), והרהיטים בחדר גם באותו צבע- ארון בגדים גדול שתופס איזה 3/4 מהקיר, שיש בו גם שני מדפים שהם פתוחים כאלה ויש עליהם את כל הבשמים/דאודורנטים/דברים לשיער/שטויות כאלה, ועוד מלא נרות וכלמיני קישוטים מעאפנים כאלה. מול זה יש את המיטה... שהיא מיטה וחצי בצבע בורדו... ומול המיטה (אבל על קיר אחר) יש את השידת טלויזיה, שהיא גם בצבע עץ בהיר, ועליה הטלויזיה כמובן (21 אינץ' רגילה), וכל הבקבוקי שתיה שלי (כל השלושה כאילו
)... ועוד כלמיני שטויות שמתפזרות. אה, ויש וילון מ... וואי שכחתי איך קוראים לבד הזה. שהוא חצי שקוף כזה? בצבע בורדו כמו המיטה. וכמובן על הקירות התמונות המהממות שלי :) אחת עם שתי כוסות של בירה גינס.... ואחת עם בקבוק דרמבוי וכוס כזאת ומין ציור של חלון עתיק כזה מאחורה... והכל בגווני שחור-חום-בורדו-שמש כזה שמתאים לחדר. ויש גם את התמונה החדשה שקיבלתי, עם טרול מרושע כזה שמחזיק בקבוק של ג'ק דניאלס, אבל עדיין לא תליתי אותה. קיצר אני חולה על החדר שלי :) חבל שאין תמונות...

RainbowL

New member
אממ אז קצת על החדר שלי

הקירות בצבע אפרסק, באמצע הקיר לכל רוחב החדר יש פס במן כחול ג'ינס דהוי מקסים שכזה ועליו פרינט של כבשים בתכלת. מה זה חמוד. וכולם אומרים לי שאני יכולה לספור כבשים. מיטה בורדו אבל זה לא משנה כי יש עליה מצעים. שידה לבנה שאני אוהבת אבל תמיד אומרים לי שהיא נראית כמו של בית חולים. ארוכה עם מגירות קטנות. ארון כחול כהה אבל זה סתם כי הוא היה שם תמיד ואי אפשר לפרק אותו (בעזרת השם בקיץ) והוא גם לא נוח מבפנים. אבל זה לא שהוא נראה ישן או משהו הוא סבבה כזה. שולחן ענק פינתי (כאילו ממש משולש) באותו הצבע של הארון, על יד זה שידה עם כל הקוסמטיקה וזה ומעליה מראה קטנה גם באותו הצבע (עשיתי סט!) יש לי פרקט ואני חושבת על לקנות שטיח קטנטן כזה לשים ליד השולחן. אין לי מחשב וטלוויזיה כי ההורים אומרים שהם לא יראו אותי אם הם יהיו בחדר, אז הם בחדר ליד (חכם מצידם) אין לי כח להעלות את המערכת שלי שחזרה מתיקון למעלה אז היא לא בחדר בינתיים. וסתם די מעפן כזה אבל חמוד אני מתה עליו.

Lilo the fairy

New member
אין לי שמן של מוסך למה אני עושה את זה עכשיו,

אבל נו, מילא כנראה שיש לי זמן מיותר :) [זהירות, הולכת להיות פה הצפת תמונות
] טוב, זה מה שרואים אם עומדים בכניסה לחדר, בערך.

Lilo the fairy

New member
זה מה שיש בצד שמאל של התמונה הראשונה ששמתי,

הארון בגדים והשידה הקטנה עם כל האיפור\בשמים. ובקשר לתמונה עם הLCD תכירו, זו לולה! הLCD הכי הכי הכי יפה, 32 אינץ' במלוא הדרם. אני פשוט מאוהבת בה
[ולא, זו לא התלהבות של חדש...היא בת חצי שנה בערך :)]

Lilo the fairy

New member
זה המחשב!

אין לי הרבה מה להגיד עליו, הוא די אידיוט מה שכן, אני חולה על אדן החלון שלידו!!! כ"כ הרבה אור נכנס דרך החלון הזה, למרות שתקעו לי בית גבוה בול מולו. אה כן, כשנכנסים לחדר והולכים ישר ישר ישר מגיעים ישר למחשב. רואים אותו בערך בתמונה הראשונה.

Lilo the fairy

New member
וזה החדרון הקטנצ'יק, הוא לא בדיוק חדר....אבל

הוא נראה כמו. שתבינו, פעם הוא והפינה של המחשב היו בכלל כניסה לבית. עשינו קצת שיפוצים ושברנו קצת קירות וזה הגדיל לי את החדר :) פעם החדר שלי היה נגמר בקיר הגדול הלבן שרואים בתמונה הראשונה, ויענו כל המקום של המחשב לא היה בכלל. ועכשיו שהגדלנו יש עוד מקום, אבל יש מחיצה כזאת ויש 'כאילו' חלון מעל המיטה, מה שרואים משם בעצם זה תחלק השני של החדר.... ומה שיש שם בעצם, זה זה
אה כן, ה3 תיקים האלה זה חלק מהאוסף תיקי-בצפר-שלי, יש את אלה ועוד 3 בתוך הארון
5 של קוויקסילבר ואחד של פוקס. אממ ובארון יש את כל הלימודים, וספרים, ועוד הרבה שטויות :)

Lilo the fairy

New member
וזה מה שרואים את מסתכלים מאיפה שהמחשב

על כל החדר. :) בקיצור עשיתי פה חפירה רצינית, מלכה מי שקראה
ולמי שתוהה, החדר שלי הוא בין החדרים הכי הכי הכי ילדותיים שראיתי בחיי. אבל הוא הכי חם ונעים בעולם, ואני הכי אוהבת אותו והכי כייף לי בו... וד"א, כל אלו שמתביישות להביא גברים וכל זה כ-ל ידיד שהיה אצלי [ואני מאלה שאצלם מתנחלים תמיד. לא רוב הזמן, תמיד.] התלהב מהחדר. ואני הכי מתגאה בחדר שלי :) אז אין לכן מה להתבייש, תתגאו בחדר שלכן, כי בתכלס המראה הכללי של החדר, הרהיטים, והחפצים שבו, דיי משקפים את הבנאדם... ומי שאוהב אתכן יאהב אתכן עם חדר ילדותי או עם חדר "בוגר". [ובינינו, חדר בוגר זה די משעמם |:
]

למעלה