הבלוק

קטקטXD

New member
../images/Emo82.gifהבלוק../images/Emo82.gif

משימה ראשונה היתה: מתמודדים: שי רוני אדיר אנה אולגה אני המשימה הראשונה! המשימה הראשונה שלכם היא לבנות את היסודות של הבית, זאת אומרת, את כל הקירות הפנימיים. קירות אלו לא יוכלו להשתנות יותר אז תשקיעו בזה מחשבה. בנוסף לכך, במשימה זו תמקמו את כל הדלתות, המדרגות והחלונות, וגם הם לא יוכלו להשתנות בעתיד. קירות ורצפות עדיין לא רצוי לעשות, רק רצפת בסיס שממילא תשתנה בעתיד בין הקומות ועל הדשה בקומה האשונה. את המשימה הזו תגידו ב-3 תמונות לכל קומה- צילום אוויר (מלמעלה) ומשני הצדדים. כמובן ללא הקירות (לסמן את הסמל של הרבע קיר איפה שהקירות.) תאריך ההגשה הוא יום ראשון בשבוע הבה. הארכות עד יום שלישי. אתם יכולים להקטין את קירות השלד רבל לא להגדיל (למשל את החדרון איפה ששמתי תא השרותים להוריד ולעשות קיר ישר וכד'.) אולגה תתקני בבקשה את משימתך.

מה לתקן?../images/Emo129.gif

אני כבר אשים את המדרגות למשימה הבאה וגם אמחק את הגדר.

קטקטXD

New member
אבל התמונות לא טובות.

ביקשתי 2 תמונות מצדדים שונים ואחת מלמעלה תמונה כמו של תרשים דירה.

קטקטXD

New member
הקפצה!

חברה!!! יש לכם רק עד יום ראשון בשעה 10:00!!!!!! תגישו משימות..

קטקטXD

New member
שי רוני אדיר ואנה-

יש לכם עד יום ראשון בשעה 10:00 תזכרו. אם אתם צריכים הארכה תבקשו מי שלא מגיש בזמן מקבל הורדה משמעותית בציון של המשימה. (40 נקודות)

123SimSit

New member
סורי, חייבת לפרוש

עקב בעיות באינטרנט שיתוקנו עוד הרבה זמן, אני חייבת לפרוש זמנית. אבל אשמח להשתתף בתחרות "הבלוק 2"

קטקטXD

New member
מה??????????????????????????????

אמרתי בתחילת התחרות מי שלא בטוח ב-100% שהוא יוכל להשתתף שלא ירשם! עכשיו הרסת... אמורים להיות 2 בתים אותו הגבר לפחות ועכשיו אין :| לא נראה לי שיהיה הבלוק 2 בקצב הזה ונראה שגם 1 יסגר בקרוב :\

קטקטXD

New member
מישהו רוצה להרשם במקומה?

היה מישהו ששאל בפרטי.. אולי הוא רוצה?

קטקטXD

New member
מקפיצה שוב,

סליחה שזה לא אחרי שעה אבל בשעה 2 השרשור כבל לא יוכל לקפוץ יותר ואני צריכה אותו פה ועדיך להקפיץ מאשר לפתוח שרשור נוסף.

שיוש30

New member
יש לי שאלה דחופה!!!

הסימס שלי קצת נדפק ואני לא יכולה לצלם ובכלל נעלמו לי שם מלא דברים אח שלי יתקן את זה מחר כי היום הוא די עייף אז אם אני יגיש את זה ביום שני או מתי שיש הערכה זה יוריד לי נקודות?? בבקשה תעני לי מהר

למעלה