הבית שלנו

../images/Emo82.gifהבית שלנו../images/Emo82.gif

הפורום הזה הוא בית חם ואוהב במיוחד עבור אריאלה ועבורי. כמו בכל בית גם כאן יש מפעם לפעם חילוקי דעות, ויכוחים ואי הסכמות. יחד עם זאת, בבית שלנו אנחנו מתנהלים מתוך כבוד, סבלנות וסובלנות. מקודם אריאלה ואני נאלצנו למחוק שרשור שלם שהותיר אצל שתינו טעם מאוד רע בפה. בפורום שלנו (שלנו זה אומר של כולנו) אפשר ורצוי לכתוב כל ביקורת כל עוד היא עניינית. לכן חשוב לנו כל כך שתציינו (בעיקר בזמן ביקורת ולא רק בזמן הלל) כי ההודעה נכתבת על דעתכם. הודעות הנכתבות לגופו של אדם לא מתקבלות בברכה בפורום. כל גולש הוא רצוי ומוזמן אלינו בחיוך, בחיבוק ובאהבה. בוא נכבד את הבית ואת יושביו

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif ../images/Emo70.gif

מיכל ואני אוהבות מאוד את הפורום שלנו. עבדנו קשה כדי לשוות לו אופי חם וביתי וככזה אנחנו רוצות אותו סבלני וסובלני. פה לכולם יש רשות דיבור והבעת דעה. אם הדעה חיובית- אז אין בעיה, אך אם הדעה נושאת אופי שלילי אנא הקפידו לציין שמדובר בדעה אישית (כך תמנעו מתביעות בגין לשון הרע והוצאות דיבה). מותר לכם לא לאהוב ולא להיות מרוצים וגם מותר לכם לכתוב על כך , א-ב-ל יש דרך ויש דרך. הפורום הזה הוא בית, אמרנו את זה כבר בכמה הזדמנויות, ובשל כך יש פה ערב רב של אנשים, חלקם רהוטים מאוד, חלקם קצת פחות וחלקם בכלל דיסלקטיים (וכן, זה כולל אותי), אז אנא - עליכם להבין שמיכל ואני נפגין אפס סובלנות למול גילויי העלבה כאלו ואחרים. כשמדובר בהומור- אז אין בעיה (מי כמוכם מכיר את חוש ההומור המיוחד של כמה מאנשי הפורום וזה כולל ירידות ברוכות על המנהלת שכותבת שורות אלו...), אבל לא כל אחד מקבל את ההומור שאנחנו רגילים אליו ואוהבים, אז אנא - חשבו על כל מילה פעמיים, אין לכם מושג איך לפעמים מילה יכולה לפגוע, וכן, אני יודעת שהדברים לא נעשו בכוונה , אבל זהו, שלא תמיד הכוונות שלנו ברורות לצד השני. לסיום אני רוצה לומר לכם שמיכל ואני מאוד נהנות מהבית הזה ואוהבות את בני הבית (את כולם), בואו לא נחרב לעצמנו את הטוב הזה שלנו. מיכלי ואני עושות שמיניות באוויר כדי להביא לכאן "בני בית" חדשים, כי לדעתנו קטן זה אחלה, אבל גדול זה עוד יותר אחלה. אז... ואנא, אל תהפכו את השרשור הזה לזירת התגוששות . קבלו באהבה את הביקורת שלנו ומפה נמשיך הלאה, תוך הסקת מסקנות ואי חזרה על טעויות. טוב? יופי! ידענו שאנחנו יכולות לסמוך עליכם.

kdr

New member
זה לא הגון !

אני תמיד מלכלך עליך, אף פעם לא מחקת אותי. פחדנית ! מת עליך
עכשיו תנחשי מי זה מי

../images/Emo45.gifכל הכבוד../images/Emo196.gif

לא ראיתי מה קרה, וטוב שכך. לילה טוב, והמשך נעים אריאלה

kdr

New member
במחשבה נוספת ../images/Emo190.gif

אני לא
. מה שקרה כאן הייתה התלהמות שגם אני נגרר לפעמים, כמובן שומר על התבטאויות סבירות. כמובן שאיום "אני אאזוב" אינו במקום. לא כל האצבעות שוות. אני מייחל שהעוזבים לא יהיו מהסמויים ויחזרו לכבד את חוקי האנושות גם בפורום זה. קראתי את ההשתלחות, אכן לא מכובדת וראויה מחיקה.

ולכן נמחקה

ואם יש דבר שמיכל ואני שונאות שונאות ושוב פעם שונאות זה למחוק הודעות. נדיר ביותר שזה קורה, אבל ישנם מקרים שזה מתבקש. כולנו נגררים להתלהמות, אנחנו בסה"כ בני אדם, ולכן צריך לזכור שאולי בפורומים אחרים זה מותר ואולי גם רצוי, (יחי הרייטינג) , אבל פה זה בית, לא בדיוק פורום, למרות שחיצונית הוא כזה. בשבילי כל אחד ואחת שגולשים פה (אפילו הסמויים שאת חלקם אני מכירה) הם על תקן משפחה ולא ארצה לראות אף אחד מהם פגוע או נושא תחושה כבדה בקרבו. אז... לחיי הימים הטובים שבדרך ...

kdr

New member
מה, את בדרך ?

מישהי הציעה אסאדו בחצר, נראה לי ששרוני תשמח להכין צ'ימיצ'ורי. אחחח, איזה צ'ימיצ'ורי היא הכינה.

היא? יא חתיכת חצוף !!!!!!!!!!!!!!!

היא ? הרי אני זאת שקוצצת קילוגרמים של פטרוזיליות ואינסוף ראשים של שום ומחלקת לכולם ! עכישו לך מפה!!! לא תקבל צ'ימיצ'ורי בחיים שלך ! שרוני עאלק .............

kdr

New member
את עכישו אני לא אוהב במיוחד

שרוני חמודה ד''ש לשבט הנקבי.

למעלה