בדירה שכורה

ע פ ר ל ה

New member
../images/Emo82.gif בדירה שכורה

אני גרה בדירה שלי כשנתיים+. בתחילה התחושה הייתה זרה,אבל מייד התחברתי אליה והתאהבתי בה. דירת שלושה חדרים חמודה,במיקום מעולה. קרובה לבתיי הספר של ילדיי,לחברים,למשפחה. מוצאת עצמי מטפחת בכל פעם חלק אחר בה.ואני,בכשרון רב,מכלום עושה משהו. לפניי כשנה קניתי צבעים ססגוניים כדי לצבוע את קירות החדרים.כמה כייף! הילדים בחרו את הצבעים,ואני בכייף גדול,ועם שלל מברשות,צבעתי באהבה. קסם,תחושה של התחדשות,חיוניות. צבעתי רהיטים,שידות... לא יאומן מה צבע מחולל.רהיט שלפניי כן היה דהוי וחסר חיים,לפתע הופך ליפיפה ומושך את העיין. היום צבעתי קיר בפינת האוכל.מקיר לבן הוא הפך לכתמתם,עם נוכחות חמה. אני אוהבת את הביית הזה,נהנית לטפל ולטפח אותו,אוהבת את האנרגיה שקיימת בו. השלב הבא: צביעת דלתות ומשקופים,ותליית אהילים.

הסוכן64

New member
../images/Emo4.gif לא צריך,כשתישרף מנורה בבית או ש

יכנס ג"וק אז נראה אותך...

ע פ ר ל ה

New member
לידיעה!

אני מחסלת גו'קים בחבטה ישירה עם הנעל,ואחר כך,לפח וחסל! מנורה שרופה? מה הבעייה? מורידים את הישנה ומבריגים חדשה.

GOLF46

New member
זה מזכיר לי בדיחה

איך כורדי מחליף מנורה בבית? התשובה הוא מסובב את החדר פחחחחחחחח

ע פ ר ל ה

New member
גולפי נשמה בוא שמע בדיחה אחרת

ביום שישי באדאמס,מישהו לחש לי שלחשו לו שאנכי <<<<<<<< בת 47
ומה זה 47? בדוק 47!! ללא ספק של ממש,הבנת? איך אני בת 47 כשעדיין לא מלאו לי 40 הא? אחר כך חשבתי לעצמי,וו'אללה,בייחס לבת 47 אני נראית פיגוז! אז בחיי שמאחלת לעצמי להמשיך כך גם כשאגיע לגיל מלא המשמעות "47" ושלא ייגמר לעולם.... אמן.

GOLF46

New member
עפרלה אז בהמשך לזה מזכיר לי אני

ששואלים אותי בן כמה אני אומר 24 וחצי על רגל 1 פחחחחחחח

../images/Emo177.gifואני...אחרי שהג'וק מת,

ואת זה למדתי מאבא שלי, לוקחת אותו בשיערה למעלה והופס...ישר לפח

maof

New member
עופרלה............/images/Emo141.gif

דירה שכורה 4 קירות שסובבים אותנו בסך הכל מקום להיות בו. יש לפעמים שאנחנו ניכנסים לדירה ולפתע מרגישים חיבור למקום, האנרגיות החיוביות מסביבנו ואנחנו יכולים להרגיש שזה במקום עבורינו. במיקרים אחרים גם אחרי שאנחנו קודחים, משפצים, צובעים, ומוסיפים את חותימינו בכל פינה..... עדין אנחנו לא הופכים להיות חלק בדירה, עדין לא מרגישים חיבור לדירה. מעוף

למעלה