זה שיר פרידה

Boran

New member
../images/Emo81.gifזה שיר פרידה

חברי פורום יקרים: כמה ימים אחרי שהיה לי יומולדת 17, ערכתי ביקור נימוסין במשרדי תפוז, וחזרתי כחול. זה היה אחרי נראה לי מעל שנה וחצי של מעורבות בפורום. מאז עברו עוד שנה וחצי. כמו כל בן 18 התגייסתי לצבא. הותיקים יותר מביניכם זוכרים את ההודעה ההו-כה-מרגשת שכתבתי פה כשהתחלתי את הקורס, וחזרתי לפורום פעם בשבוע. ובכן, הקורס נגמר, גם הטירונות. ובשנים הקרובות אני מבקר בבית פעם בשבועיים. יחד עם הנהלת תפוז החלטנו שזה לא לעניין שאני אשאר מנהל בפורום כשבעצם אין לי נגישות אליו, ומחר, אחרי שנה וחצי נפלאות, אני יורד מניהול הפורום, ונאלץ לעזוב אותו כמעט לחלוטין, פרט לגיחות קצרות אחת לשבועיים. רציתי להודות לכל אחד ואחד מכם- לחדשים שלא ממש יודעים מי אני אבל מחזיקים את הפורום חי ובועט, ולותיקים יותר, שהולכים איתי כבר הרבה זמן, סבלו ממני כשהייתי פה כל יום, ושלמדנו להכיר אחד את השני טוב טוב. לא שזה חדש, אבל בירידתי מהניהול אני משאיר אותו בידי שניים מהאנשים המוכשרים ביותר בתפוז- עמית ורון, שהולכים איתי כבר המוווון זמן, ואין לי מילים להביע את הערכתי אליהם. אז לפני שאני חוזר לבסיס לעוד שבועיים ויורד מהניהול לשלוש השנים הקרובות (לפחות), רציתי להיפרד, ולהזכיר שאני (עדיין) כאן (או בפלאפון) לכל מי שרוצה. קיפ אין טאץ', 407 אימפריה
ירון

LOVEtheMcMAHONS

New member
לא... זה לא נגמר....זה רק הסוף

תודה על המחמאות. אני מאמין שאתה יכול לישון טוב בלילה כשאתה יודע מי שומר על הפורום. שיהיה לך שירות פורה ומהנה ואל תהיה זר. תמשיך לשמור על
ולהיות חלק בלתי נפרד מהפורום כמה שאפשר כמו שתמיד היית.

zulu2000

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo28.gif

היית מנהל מצויין ונתגעגע לך בפורום. מקווים שעדיין תבוא מדי פעם.. בהצלחה בצבא.

בוביץ

New member
../images/Emo10.gifנתגעגע אליך

ותקפוץ לבקר ושיהיה לך שירות נעים

לא שזה אי אפשר לתארררר../images/Emo7.gif

עצוב שונא ת'צבא הזהההההההההההההה הורס הכלללל תקוע בלי קשר לחיים לא משנה רק שיהיה לך בהצלחהההההה
היית מדהים!!! נתגעגע
תקפוץ לבקר

תהנה כמה שיותר בשירותיך בצבא

היית אחלה מנהל ותמיד היה כיף לדון איתך על המון נושאים,אני מניח שבעוד 3 שנים [נראה רחוק] תדפוק קאמבק אם לא כמנהל אז כקורא וכמשתתף - כי אוהב סדרות ריאלטי היית ותמיד תישאר..

shabi16

New member
../images/Emo7.gif

אני לא כותב כאן הרבה בזמן האחרון-אבל זה ממש עצוב ירון!
בהצלחה בהמשך החיים!

maya567

New member
we'll miss you

and maybe now that i'm coming back i can replace you
just kidding! have fun in the army. those three years will be gone in no time.

De fire

New member
בהצלחה, והלוואי שתהנה

(עד כמה שזה אפשרי) מכל יום בצבא ותוציא ממנו את המירב. ושלא תעיז לוותר על הגיחות לפה מדי פעם!

walking

New member
בהצלחה בצה"ל!

שיהיה לך רק טוב בצבא ואל תדאג לפורום, יש לו שני מנהלים טובים. *משתעל* ראש העין!!11111 *משתעל*

RedDevil16

New member
להתראות ובהצלחה בשירות...

בברכה, החדשים שלא יודעים מי אתה

פרישת מנהל הפורום

אנו מודים ל-Boran על ניהול הפורום בשנה וחצי האחרונות ומאחלים לו בהצלחה בהמשך ושירות נעים בצה"ל
המשך גלישה נעימה בתפוז
אנשים

Sole Survivor

New member
מה פרידה?

אתה הרי תמשיך..להכנס לפה לא? ותמשיך להיות נאמן סדרות מציאות לא? וחוץ מזה....בהצלחה בשירותך הצבאי....דרך אגב מה תפקידך?

למעלה