הודעה למשתתפים

../images/Emo81.gif הודעה למשתתפים

בתפוז קיים פורום תמיכה ללקויי קשב והפרעות קשב וריכוז, תוכלו לקבל אצלנו מקום לשאול שאלות לקבל מידע ולפרוק מהלב, אנחנו פה בשבילכם. אפרת מנהלת הפורום

lee_1

New member
יש לי משהו להגיד/לשאול בקשר לזה...

יכול להיות שזה רק אצלי אבל העובדה שאנחנו מכורים לאינטרנט מראה על ריכוז מאוד גבוה אנחנו יושבים שעות על גביי שעות מול המחשב, זה איכשהו מפתח את הריכוז, לא?!?! אצלי לפחות רמת הריכוז מאוד גבוהה עשיתי שנה שעברה מבחנים פסיכוטכניים ומצאו שיש לי ריכוז ברמה מאוד מאוד גבוהה- הרבה הרבה מעל הממוצע

לי, מאד מעניין מה שכתבת

אני אישית סובלת בשנים האחרונות מבעיות ריכוז רציניות המוח שלי משתולל ומתקיף אותי בהרעשות ארטילריות וכל הזמן בא לי לקפוץ מדבר לדבר ובאמת שאלתי את עצמי איך זה שיש לי כוח להתרכז שעות רצופות באינטרט וגם לכתוב לפעמים טקסטים נורא ארוכים התשובה שלי לעצמי היתה שזה כנראה מין תראפיה כזאת, זה מרגיע אותי או לפחות נותן לי לרגע אשלייה של מרגיע ועצם הפעולה של כתיבה וקריאה באינטרנט מרכזת לי את המוח אני לא יודעת אם זה משפר לי את הריכוז באופן כללי קשה לי להתפתות להאמין בכך אבל ימים יגידו אני יודעת שהיה לנו באמנות מישהו גאון שהיה לפעמים נכנס נורא מרוגז לפורום, ותוך כדי כתיבה וכעסים הוא היה נרגע לגמרי...

לי, אצלי זה בדיוק ההפך

מול המחשב אני יכולה לשבת שעות (אם כי לעיתים מתאבן לי הישבן מהישיבה הממושכת), אבל בכיתה יותר מעשר דקות אני לא יכולה לשבת. אני מאבדת ריכוז ועניין בשניות. זה כנראה שונה מאדם לאדם. ובדרך אגב זה ככה גם בכתיבה. להקליד על המחשב אני יכולה שעות, אבל לכתוב במחברת - נו, טוב, בגלל זה אין לי מחברות, אני לא יכולה לכתוב בהן.

למעלה