לוח ^^
L lady blak New member 22/5/06 #2 ראשונה../images/Emo70.gif../images/Emo199.gif../images/Emo220.gif אני יודעת שזו בקשה בהתרעהה קצרה אבל בכל זאת מישהי רוצה לעשות איתי לתחרולת אוכל הייתי אמורה לעשות עם סאפיר אבל בסוף לא..
ראשונה../images/Emo70.gif../images/Emo199.gif../images/Emo220.gif אני יודעת שזו בקשה בהתרעהה קצרה אבל בכל זאת מישהי רוצה לעשות איתי לתחרולת אוכל הייתי אמורה לעשות עם סאפיר אבל בסוף לא..
L lady blak New member 23/5/06 #4 ../images/Emo208.gif../images/Emo105.gif../images/Emo199.gif../images/Emo220.gif
ז זוהר נוגה New member 22/5/06 #3 מה עם דרושתיאור?../images/Emo211.gif הוא נפתח פעם ב... דנה, אם את רוצה להעביר את התפקיד(או להתחלק עם מישהי), את מוזמנת
מה עם דרושתיאור?../images/Emo211.gif הוא נפתח פעם ב... דנה, אם את רוצה להעביר את התפקיד(או להתחלק עם מישהי), את מוזמנת
י ילדת השוקולד המקורית New member 24/5/06 #11 לפעמים אני לא יכולה לפתוח כי אני עס +וקה אז שמישהי אחרת תכין הבנת?
י ילדת השוקולד המקורית New member 27/5/06 #45 או.קיי שמתי לך תמונה של מה שפתחתי בשבוע שעבר, קרידיטים בקובץ. פותחים כל יום ראשון, אני אשלח לך מסר כמה ימים קודם לכן כשאני לא אוכל לפתוח.
או.קיי שמתי לך תמונה של מה שפתחתי בשבוע שעבר, קרידיטים בקובץ. פותחים כל יום ראשון, אני אשלח לך מסר כמה ימים קודם לכן כשאני לא אוכל לפתוח.
I InvisibleTouch New member 24/5/06 #7 יאיא לוח^^^^^ אני ספיר:] והאמ. התיבות מסרים הדשות נפתחו לכלל הגולשים, אז תנסו אותם^^ וזהוP:
B behind the masc New member 24/5/06 #16 ../images/Emo2.gif אבל אבל זה כמו של איילת>< את כבר לא חביבה פלוס תתחדשי בייב
א אנבלייי New member 24/5/06 #9 עא;[ מישו מוכן בבקשה להסביר לי- איך, כשאני נכנסת לשוגר קרים- אני מגיעה לאגף הבייסים!? זה ממש לא ברור