ראשונה?:-o
L lady blak New member 26/2/06 #2 מי הכינה לתחרות לפי תמונה../images/Emo35.gif נו עברו יורת שחודשיים אפילו 3 חודשיים נ"ב זוהר[זוהר נוגה]תני לי ת'איסיקיו או המסנג'ר שילך איך את רוצה שנעשה לשתיי תחרויות [לתחרות של יעל ולתחרות קרנבל]שעוד לא התחלנו
מי הכינה לתחרות לפי תמונה../images/Emo35.gif נו עברו יורת שחודשיים אפילו 3 חודשיים נ"ב זוהר[זוהר נוגה]תני לי ת'איסיקיו או המסנג'ר שילך איך את רוצה שנעשה לשתיי תחרויות [לתחרות של יעל ולתחרות קרנבל]שעוד לא התחלנו
ח חביבה פלוססס New member 26/2/06 #4 ../images/Emo41.gifליאל, טלי, לאה ומיטל לכאן! אתן אחראיות על קישורים חלק א': אותיות A עד H [כולל], ואתרי חברות הפורום. מועד ההגשה הוא ביום חמישי הקרוב (ופליז לא לאחר>>)
../images/Emo41.gifליאל, טלי, לאה ומיטל לכאן! אתן אחראיות על קישורים חלק א': אותיות A עד H [כולל], ואתרי חברות הפורום. מועד ההגשה הוא ביום חמישי הקרוב (ופליז לא לאחר>>)
K Karin917 New member 27/2/06 #28 אני מחליפה את לאה, ו..../images/Emo210.gif../images/Emo182.gif תיצרו קשר או משהו [email protected]
F fat luey New member 26/2/06 #5 בקשר למיספורום- מתי הדד ליין? אפשר עוד קצת זמן? פשוט יש עומס נוראי ואני באמת רוצה להשקיע יותר.
B broken winges New member 26/2/06 #7 תחרות קרנבל.. אני רק מזכירה שהיא קיימת וכדאי להתחיל לעשות דוליז או לגבש רעיון כי מתישהו אני אשאל לגביה :].. חח טוב אז אממ זהו.
תחרות קרנבל.. אני רק מזכירה שהיא קיימת וכדאי להתחיל לעשות דוליז או לגבש רעיון כי מתישהו אני אשאל לגביה :].. חח טוב אז אממ זהו.
ה המפלוץ קריימר New member 26/2/06 #12 משהו קטן קיבלתן את הקטלוג של פוקס? יש שם מלא רעיונות לתלבושת קרנבל^^
A ApharseMon New member 26/2/06 #8 ../images/Emo28.gifלשופטות של פרויקט חורף? היה לכן שבוע, עבר שבוע וחצי. מה נסגר?>< בכל מקרה אני צריכה 3 שופטות חילופין, כדי שאם לא תגישו בעוד 3 ימים תוחלפו.\:
../images/Emo28.gifלשופטות של פרויקט חורף? היה לכן שבוע, עבר שבוע וחצי. מה נסגר?>< בכל מקרה אני צריכה 3 שופטות חילופין, כדי שאם לא תגישו בעוד 3 ימים תוחלפו.\:
ש שושה היפיופה New member 27/2/06 #16 ../images/Emo100.gif../images/Emo42.gif|מתנדבת../images/Emo3.gif| אני אשמח לעזור, אם יהיה צורךP: