SanDisk Sansa e280...

Fozzie

New member
../images/Emo80.gifSanDisk Sansa e280...../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

שמתי לב שאני יכולה לבנות לעצמי פלייליסט בנגן, כרגע קיימת רשימה שנקראת ToGo... מישהו מכיש רת הנגן או דגנמים דומים ויודע איך אני יכולה ליצור עוד פלייליסטים???? תודה רבה לעונים.

Fozzie

New member
../images/Emo80.gifאז זהו... לדעתי כן אפשר כי

אם אני מחברת את הנגן למחשב יש לי בין כל התיקיות גם תקייה שנקראת פלייליסט... ניסיתי להוסיף לשם תקיות בתוך התקייה הזאת אבל לא עוזר..

tweeg

New member
תשובה

גם אם את תוסיפי תקיה ואיכשהו הנגן יזהה אותה הוא עדיין צריך להוסיף אותה לרישמה שבה את מצרפת קבצים,ומקום לזכור את שתי הרשימות זה לא הרבה עבודה וחבל שהחברות לא עושות את זה (אולי אפילו באיזה עידכון) אולי אבל אני טועה,מה שכתבתי הוא השערות אישיות שלי

Fozzie

New member
../images/Emo80.gifאולי רעיון אחר אפילו?

אם מישהו מכיר את הנגן.. יש דרך ל"ארגן" פלייליסט בכל דרך שהיא??

יאיר B

New member
אני לא חושב שאפשר לעשות פלייליסט חיצוני בנגן

הזה. אני מצרף צילום מסך מהאתר של סנדיסק שמדבר על פלייליסט. https://www.customernation.com/pls/ps/ps_ui.css_page?p_host=304&p_ebox_hdr_url=/pls/ps/ps.page_title^p_host=304~p_supplier=5096~p_parm=PSHFAQ~p_subcategory=1772~p_product=16124~p_citizen=~p_lang=en&p_ebox_tabs_url=/pls/ps/ps_psh.tabs^p_host=304~p_supplier=5096~p_parm=PSHFAQ~p_subcategory=1772~p_product=16124~p_citizen=~p_lang=en&p_ebox_lang_url=/pls/ps/ps_ebox_search.language_selector^p_supplier=5096~p_host=304~p_parm=PSHFAQ~p_subcategory=1772~p_product=16124~p_citizen=~p_lang=en&p_ebox_page_url=/pls/ps/ps_faqdb.main^p_host=304~p_supplier=5096~p_parm=PSHFAQ~p_lang=en~p_subcategory=1772~p_product=16124&p_ebox_page_type=PreMain&p_pkg=ps_ebox_stuff&p_proc=view_one_graphic&p_page_name=PSHFAQ&p_body_class=PublicSelfHelp&p_citizen=&p_lang=en&p_show_privacy=TRUE

יאיר B

New member
שוב התגובה שלי בלי הקישור ששבר את כל הדף:

אני לא חושב שאפשר לעשות פלייליסט חיצוני בנגן הזה. אני מצרף צילום מסך מהאתר של סנדיסק שמדבר על פלייליסט.

למעלה