פרק 26

Houndour

New member
../images/Emo41.gifשבירת מיתוסים!! ../images/Emo79.gif

לבחור קוראים שאורן Shaoran. זה לא נכתב עם ש' במקום ס' מטעמי נוחות, או כי ככה זה יותר מגניב. פשוט כך הוא נקרא. שאורן. כן, בתרגום בעברית הפך לסיורן ואני משער שזה משום שכך כתוב בטקסטים..

OFIRB9

New member
ממש לא!!!!

שאורן זה הכי טוב! קרו היה כזה חמוד היום! גוווו!!!! ואני ממש ממש לא אוהבת את הקאהו הזו, אני לא אוהבת בכלל נשים שהן אויבות פאנגרל (הכוונה שהן גונבות את כל הבישים) וקלף המבוך בהחלט משעמם....

star_female

New member
בישים זה קיצור של בישוננים

בחורים יפים ואופיר, היא ממש לא גונבת את טויה :X

S.Riddle

New member
היא בדיוק ההפך ^^ ../images/Emo58.gif

במאנגה היא אפילו מעודדת את יוקי ש"יטפל בטויה" ו"ישמור עליו"

haunter

New member
נכון... אבל

כשמיילין אומרת את זה זה נשמע פחות טוב >_<

DanaDuck

New member
פרק טוב מכל הבחינות

הוא נשמע טוב, הוא נראה טוב ומיילין מצחיקה נורא. "KI...KINOMOTO SAN" אני נגנבתי מהקטע הזה בכל פעם שראיתי אותו.

פרק טוב ^____^

מיילין פשוט מאמי *___* היא קראה לשאורן "לי" היום בפרק ^^ סאקורה כזאת מתוקה!!!!לא שזה מחדש לי משהו P: פשוט ידעתי שהיא תנסה להשתמש בקלף הרוח ולעוף,חחח..אבל זה לא הצליח =] טומויו מקסימה כמו תמיד!*_* טויהההההה...ווואההה...הוא כ"כ מתוקקקקק!!!!!*___* *הופכת לשלולית ריר* רארר..טויה ^_^ גברת מיזוקי מעצבנת אותי >.>; אבל היא יפיפייה ^_^;; אהבתי שטויה לא ענה לסאקורה על מה שהיא שאלה אותו, ואז שניהם צפו בגברת מיזוקי מתרחקת מהם לתוך המקדש =] עכשיו הכל מתקשר לי, טויה לא רצה ללכת לפסטיבל קיץ שהיה במקדש הזה בגלל גברת מיזוקי ^^;; כי הוא הזכיר לו אותה, נכון? @.@; קרו בונבון, חבל שלא ראו אותו יותר פעמים ^__^

haunter

New member
מה כ"כ יפה בסוזוקי הזאת??

מה יש להם?? טומויו, למשל, יותר יפה ממנה
אבל ממנה לא מתלהבים שם כל כך!

Vegeta fanatic

New member
היייייייייי! הי, הי, הי! ../images/Emo12.gif

אני... אני... קראתי את הפרק הזה! XD יש לי חוברת כזאת של אספנים שקניתי בצרפת לפני חצי שנה או יותר, שיש בה קומיקס עם תמונות מהפרק (לא מנגה, משהו מעאפן כזה וממוסחר. יש בו גם מתכונים בסוף.
וציורים מכוערים של ילדים קטנים וונאביז. ^^; אה, וגם את קלף הלבירינט ^_^). מאאאאגניב לחלוטין! עכשיו אני יכולה לקרוא את זה ולהבין מה קרה שם, אפילו שזה בצרפתית. ^^;

nolee232

New member
גונבת את המה?

אני בדיוק קראתי את ההודעות ואני לא הבנתי כמה דברים: 1) מזה לעזעזל בישים? 2)מה זה אומר XD אז עם מישו יכול להסביר לי אז מזה תודה

Yosh Yosh

New member
תשובות

1) ביש זה בן אנימה יפה... מהמילה: בישונן, שזה יותר בן נשי. 2) XD- צחוק גדול. סתכלי מהצד

akeno

New member
בבקשה,

בישונן זה *לא* גבר נשי. בי=יפה שונן=בחור (צעיר) אם הוא מתחת לגיל ביה"ס אז הוא ביסיינן(?) או משהו... גם בת יכולה ליהיות בישונן, אם היא מתנהגת ומתלבשת כמו בחור. *אלו היו 60 שניות על בישוננים- כל מה שלא היה לכם כוח לקרוא באנגלית.*

star_female

New member
בת יפה זה בישוג'ו

בכלל, בישונן זה בן יפה באופן מילולי. וכן, יותר נכון להגיד ביסיינן על בחורים מעל גיל 14 (או משהו בסגנון), אבל מי ~באמת~ משתמש בזה?... ולגבי למה כולם חושבים שבישונן הוא בן *נשי*, זה בגלל שברוב המקרים אלו שנחשבים לבישוננים הם באמת נשיים קצת, לדעתי זה בעיקר בגלל האסתטיקה שיש באנימה ומנגה (יופי נשי הוא יותר... יפה. ^^; )

star_female

New member
פרק נחמד ^_^ קאהו~~

המחשבה הראשונה שהיתה לי בראש כשסאקורה כמעט נפלה כשהיא רכבה על הרולרס שלה היתה "היא תמיד נופלת על יוקיטו..." - ואז ראיתי שזאת קאהו. כמה מתאים ^_^ הם שמו את השם של הפרק איפה שהוא אמור להיות ^.^ (דרך אגב, מה קרה לקטע מעבר באמצע הפרק? :X) סאקורה חושבת שהיא יפה... ולשם שינוי ה"אני רוצה להיות כמוה" באמת מתאים. ^^; "מה זה? אני מזכירה לך שיש לך אותי!" XDDD אהבתי ידעתי! ידעתי!! שקאהו גרה שם! מהפרק עם הפסטיבל כשטויה התנהג שם מוזר!! XDDD היתה לה דרך טובה לצאת מהמבוך... XDDD "בסדר, אני אסתובב"
קאהו~
"לדעתי היא לא סתם מורה רגילה למתמטיקה" אתה חושב?...

S.Riddle

New member
יה, גם אני חשבתי על זה!!

בקטע של "אני רוצה להיות כמוה", זה כל כך התאים לי!! אהה, חיחי, לא ראיתי את הפרק בערוץ הילדים כי לא הייתי בבית, אבל ראיתי אותו אחה"צ ביפנית וכשראיתי שזה מה שסאקורה אומרת זה נורא שיעשע אותי ^^; קאהו ממש חמודה ^_^ פעם לגמרי שנאתי אותה, עד שקראתי את הקטע במאנגה שהיא מעודדת את יוקי לשמור על טויה, אז נרגעתי

Houndour

New member
אנו.. ../images/Emo79.gif

יש קטע במנגה שהיא מעודדת את טומויו לשמור על סאקו שגם אני ארגע? היא נראית לי דמות מיותרת למדי!

למעלה