פרק 26

../images/Emo80.gif../images/Emo85.gif../images/Emo60.gif פרק 26

וואו.. Zה היה פרק מוזר
מאיפה היא מכירה את טויה?! שמעתי שהם יצאו
נמ נמ נמ... פרק נחמד.. יותר פרק קישור לפרקים הבאים אבל פרק נחמד

היה רק ספוילר אחד ואותו סימנתי ^^

ככה שזה לא ממש קשור.. תגיד זאת רק אני או שאתם ממש עייפים? בדרך כלל אני לא מספיקה לפתוח טופיק של פרק...

star_female

New member
זה לא עוזר אם את מסמנת *אחרי*...

תשתדלי לא לכתוב ספוילרים בהודעה כתומה על פרק, זה מקשה על אלה שלא רוצים לדעת ספוילרים להגיב... ותסמני ספוילרים בכותרת, זה הרבה יותר נוח לכולם. ואם את לא מסמנת בכותרת לפחות שימי מרווח ספויילרים (כמה שורות ריקות בין הסימן של הספוילר לספוילר עצמו).

היה רק ספוילר אחד ואותו סימנתי ^^

ככה שזה לא ממש קשור.. תגיד זאת רק אני או שאתם ממש עייפים? בדרך כלל אני לא מספיקה לפתוח טופיק של פרק...

Houndour

New member
פרק טוב! ../images/Emo79.gif

קלף המבוך שולט! טומויו-צ'אן עם היד על הקיר.. קוואייי!
אחח החוכמה *-*.. הו ^^ פשוט פרק טוב באופן כללי! אה מיזוקי סנסיי מעצבנת חח אבל סאקו מצחיקה עם התגובות שלה כשהיא רואה אותה ^^ *מקווה שלא יצנזרו יותר מחצי פרק מחר*

Houndour

New member
מחר? ../images/Emo58.gif ../images/Emo79.gif

סאקו ושאורן יושבים על העץ ומדברים על אהבתם ליוקיטו (אני מניח שרק יתרגמו אחרת את הטקסט..) וטויה עם קאהו ושאורן מסמיק לראשונה אאל"ט כשהוא רואה את סאקו ^^

Leemon

New member
פרק יפה! ../images/Emo99.gif../images/Emo13.gif

איזה חמוד טויה. דאג לסאקורה ויצא לחפש אותה. וכשסאקו-צ'אן שאלה אותו אם הוא מכיר את הבחורה ההיא הוא לא ענה. ^_^ מעניין איך הרגל שלו התרפאה כל כך מהר...
לי היה ממש מתוק בחשדנות שלו. ^_^ מיילינג קרציה. וטומויו מתוקה. לשם שינוי היא לא אמרה שהיא שכחה את מצלמת הוידיאו שלה. XD מעניין אם טויה יודע משהו על קרו או על הקלפים. אתם יודעים אם יגידו פעם איך הספר עם קלפי הקלאו הגיע לבית של סאקורה?

שאורן זה לי

קוראים לו שאורן לי אבל אנחנו פשוט קוראים לו לי כי זה יותר קליט...

לא... לא נראה לי ../images/Emo4.gif

אבל אומרים סאיורן אבל כותבים שאורן... משומה אנשים מתבלבלים

למעלה