שבת של שלום לשבת ויקרא

שתהיה לכולם שבת של שלום הרבה שמחה ואור... היום יש לאחיין שלי יומהולדת שנה..(מי היה מאמין איך שהזמן טס...) ומחר לי יש יום הולדת 20! מזל טוב לי.... ועכשיו לזמני כניסת ויציאת השבת:זמני כניסת ויציאת השבת, לפרשת ויקרא ר"ת יציאה כניסה 19:05 18:29 17:16 אילת 19:06 18:30 17:17 באר שבע 19:02 18:26 17:12 חברון 19:07 18:31 17:25 חיפה 19:05 18:29 17:14 טבריה 19:05 18:29 17:15 ירושלים 19:04 18:28 17:14 יריחו 19:07 18:31 17:17 נתניה 19:07 18:31 17:17 פתח-תקוה 19:05 18:29 17:14 צפת 19:06 18:30 17:16 קרני שומרון 19:05 18:29 17:15 שכם 19:07 18:31 17:34 תל אביב .זמני כניסת השבת מחושבים לפי השיטה של 18 דקות לפני השקיעה *

שרוך

New member
מאמר לשבת קודש...

בס"ד אז ככה שלום לכולם... מכירים את זה שתמיד שואלים אותכם מאיזה עדה אתם? האם אתה אוכל קטניות בפסח? למה אחיך בלי טלית למרות שהוא בן 15? כמה אתה שומר בין בשר לחלב? אז תאמת אני מכיר את השאלה הזאת ממש מקרוב לרובנו אני מאמין יש אחים או אחיות שנשואים לאשכנזי/ספרדי ואז כל פעם מתעוררת השאלה אז מה עושים עם המנהגים? או השאלה היותר נפוצה מדוע היום אין לכל עם ישראל מנהג אחד מנהג ישראל... תאמת לרוב ששאלו אותי תשאלה הזאת ממש לא ידעתי תתשובה ועכשו באמצע הגיהוץ לשבת קודש פר' ויקרא חודש ניסן עלה לי משל יפה שיסביר את זה... נכון בכל משפ' יש כמה אחים ולכל אח יש תחביבים/אופי/מעשים שונים אבל אחנו בחיים לא נרצה שכל אח יהיה דומה לאח או לאחות שלו כי אז הוא מאבד את החירות את היופי שלו עצמו אז ככה בעם ישראל לכל שבט לכל עדה יש את המנהגים/המסורת שלה שמסמלים את המיוחדת שבה את היופי של העדה! אם זה ללבוש טלית אחרי החתונה או אם זה לומר סליחות ממש לפני ר"ה ולא 40 יום לפני יוה"כ או לאכול מאכלים כאלה ומכל מיני סוגים בכל החגים .... אז שבעז"ה שיהיה לנו חודש טוב שבת שלום ושנזכה לראות את בניין בית המקדש ה3 במהרה בימינו עם כל שבטי ישראל שבת שלום שרוך

../images/Emo80.gif../images/Emo32.gif../images/Emo80.gif

סוף סוף חופש.
לא להאמין שעכשיו יש לפנינו שבועיים+ להסתלבט בבית בכיף!!!!! אבלל היי, אל תשכחו שעוד מעט פסח, צריך לנקות ולסדר ו.. אה, כן: לא לשכוח שאבק זה לא חמץ.
השבוע עבר לנו ממש נחמד, למרות שלא נפתחו לנו 16 שירשורים חדשים.. נקווה שהשבוע המורל שלכם קצת יעלה.
מה היה לנו השבוע
בני עקיבא:
אוווווווריה (כתבתי מספיק ו"וים?
) מזכירה לנו שיש עלייה לרגל באיסרו חג! לפרטים: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=403&msgid=95886362
עינבלי3 מחפשת אחר רעיונות למערך בת מצווה לחניכות שלה. יש לכם רעיונות? בואו ותתנו לה.. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=403&msgid=95688490
יהדות:
אין, מצטערת..
וסתם בשביל העלאת המורל..:
המאפיה האילתית שולטת החליט להעביר את הזמן שלו ביחד עם האילתי 5 ושיתפו אותנו בדיאלוג שלהם.. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=403&msgid=95604887
HoDoSh 16 הייתה בסיבוב השערים של חודש ניסן.. בואו להתרשם מחוויותיה! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=403&msgid=95724297 מזלטוב
מיכל ואלישע לרגל אירוסיהם!!! ברוכים הבאים ל..
הדס או הדר
orirulez
המוסד|
בשבוע שעבר נחקרה הדר (isilme) חקירה מרגשת ומרנינה. המעוניינים להשתתף, נא לפנות לאיתמר במסר אישי! ולא, זה לא אומר שמיד תרואיינו.. |
הודעות: המשחק חפש את האפיקומן עומד לצאת לדרך.. פרטים נרחבים יותר יעלו בע"ה בשבוע הקרוב.
לרפואת..
שמואל בן יונה
סעדיה בן גרציה |סיוע גילת יונית בת טליה חנה.
אלישבע מיכל בת חביבה גבריאלה.
צור פנחס בן שרית שרה רבקה.
ישראל חיים בן פירחה
מלכה בת בלהה.
יסכה בת סיניה.
טובה בת שושנה חיה
שושנה חיה בת גיטל.
אליסף בן ענבל בלהה
שרה עדנה בת מאשה
אריאל בן ורה דבורה.
הרב שמעון גרשון בן סאסי סופיה
רפאל יחיאל בן חנה
ברנהו בן שרה
שלווה בת גרציה
עדי בן גרציה
גיתית בת שמחה. שמות להוספה או להורדה-נא להעביר אליי!
שתהיה לכולנו שבת של שלום,
אוהבים,
ליאור, תמר ונוית.

RESTO

New member
שבת שלום ../images/Emo13.gif

נוית המון בהצלחה לך בניהול!!!

מיכל התארסה ולא ידעתי??????????????

אני בשווווווווווווווווווווווווווווווווווקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק אמאלהההההההההההההההההההההה כולי נרגשת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! דאאאאאיייייייייייי מיכלוש מאורסתתתתתתתתתתתתתתת אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

tamarhp

New member
אני בונה על זה גם ../images/Emo6.gif

רחלי, אני ממנה אותך לאחראית כתיבה כאן ובסרוג ;)

סנובית!!

[אהההההההההההההההההההההההההההה הייתי עכשו באירוסין של אלישע ומיכל!! ולא ברור לי למה אבל הלך לי הקול!! ואני סתם מאושרת ואין סיכוי שאני ארדם עכשו...]

tamarhp

New member
אל תדאגי

עשיתי רשימה למי להודיע וכתוב שם לבקש מרחלי לכתוב בסרוג ובבנ"ע ;) אבל הגיוני שאת הרשימה אני אשכח בבית

למעלה