...

וואו! איזה קול!רק יש לי 3 שאלה..

1)איך הצלחת להשיג כל כך הרבה גבישים? 2)מזה הגביש הלבן? 3)מזה הגביש הכחול? השמח אם תעני לי בהקדם!

Fozzie

New member
../images/Emo80.gifעשיתי מלאאא קסמים...

הלבן מאפשר לי לעשות ריחוף... נכחול זה זמזם יד.. אני יכולה לחשמל אנשים שלוחצים לי את היד... משעשע.. אני עכשיו מנסה בכל כוחותי להשיג את הסגול אבל חוץ מלהצמחי עוד גבעולים שכבר הגיעו עד לשמיים ובחזרה, וגם פרחים מעצבנים לא צומח שום קריסטל.. לאנשים שהליחו לגדל את הסגול.. מה עשיתם? איזה כישוף??? הלכתי למכונה הדבילית אולי שמה הוא יתן לי מתכונים סודיים אבל חות ממשקה קסמים והממתק שהופך אותי לחמור (במקרה שלי אתון..
). ניסיתי לעשות אותם 20 פעם והוא מצמיח גבעולים.. מה אני אמורה לעשות כדי שיצמח סגול?? אני נואשת!!!!

Fozzie

New member
../images/Emo80.gifעשיתי מלאאא קסמים...

הלבן מאפשר לי לעשות ריחוף... נכחול זה זמזם יד.. אני יכולה לחשמל אנשים שלוחצים לי את היד... משעשע.. אני עכשיו מנסה בכל כוחותי להשיג את הסגול אבל חוץ מלהצמחי עוד גבעולים שכבר הגיעו עד לשמיים ובחזרה, וגם פרחים מעצבנים לא צומח שום קריסטל.. לאנשים שהליחו לגדל את הסגול.. מה עשיתם? איזה כישוף??? הלכתי למכונה הדבילית אולי שמה הוא יתן לי מתכונים סודיים אבל חוץ ממשקה קסמים והממתק שהופך אותי לחמור (במקרה שלי אתון..
) הוא לא נותן כלום.... ניסיתי לעשות אותם 20 פעם והוא מצמיח גבעולים.. מה אני אמורה לעשות כדי שיצמח סגול?? אני נואשת!!!!

מה המתכונים למשקה קסמים וממתק....

שהופך אותך לחמור?איך הצלחת להשיג אותם ומה עושה המתכון למשקה קסמים? תעני לי בבקשה!

burhtk1

New member
שאלה

מה עושים עם גבעול האפונה? ואם אפשר לעלות לענק... אז מה מקבלים מזה?

Fozzie

New member
../images/Emo80.gifיש לי איזה 3 גבעולים ממש

ממש ממש גבוהים.. לא מגיעים איתם לשום מקום והם לא מצמיחים לי אפונים....

Fozzie

New member
../images/Emo80.gifיש את המכונה הזאת

עם הבדולח.. תכניסי כל פעם 2 סימלונים עד שהוא יבא לך את המתכון.. כל פעם הוא יביא איזו אמרה מעצבנת ואחרי כמה פעמים הוא נזכר להביא לך את המתכון...

Fozzie

New member
../images/Emo80.gifאנשים...אני ניסיתי כבר כל קסם

אפשרי.. גם כישוף וגם כסם בקריסטלים הקטנים אבל לא צומח לי אחד סגול.. זה היחיד שחסר לי... בבקשה.. לחברקה שיש להם סגול בחצר.. איך עשיתם את זה?

nitzanw

New member
אני עשיתי

את הכישוף של ה: perfect gardan ואז צמח לו קריסטל סגול בגינה ואיך גידל את שאר הקריסטלים עם איזה כישוף?

Fozzie

New member
../images/Emo80.gifשיט.. אצלי הגבעולים גדלו עם

ה- perfect gardan...

למעלה