Fake Or Real

QueIronia

New member
../images/Emo80.gif Fake Or Real../images/Emo35.gif../images/Emo26.gif

היום נתקלתי בשאלה חדשה - האם הקפיצה ב- I'm Glad, משולחן השופטים (זו עם הסיבובים באוויר), מבוצעת ע"י ג'ני או ע"י פעלולנית
ת'אמת, לא ידעתי מה להגיד... מצד אחד, ברור לי שג'ני רקדנית מקצוענית ומעולה, אבל מצד שני - זו קפיצה מסובכת ומסוכנת... לדעתי זו ג'ניפר למרות כל הקושי קופצת, מה דעתכם

QueIronia

New member
../images/Emo80.gifאיזה כיף../images/Emo70.gif הודעה שפתחתי לפני

10 דקות, וכבר יש 2 מעליה

smgfan

New member
ת'אמת קשה להגיד. נראה שזו ג'ניפר

גם לי היו את אותם ספקות כמו שלך. כי עדיין, קפיצה מאוד מסובכת כמו שאמרת ועוד עם נעלי עקב (!!). מצד שני נראה לי שאלו הפנים של ג'ניפר בקטע הקפיצה וזה גם נראה הגוף שלה...
הכי טוב זה לחפש screen caps של הוידאו ולראות. או פשוט להוריד את הוידאו ולעצור במקום הנכון או לראות באיטי. בכל מקרה, לי נראה שזו ג'ניפר.

QueIronia

New member
../images/Emo80.gifבאמת העקבים האלה די מפחידים

אפשר להרוג איתם בנאדם, ולא בצחוק

QueIronia

New member
../images/Emo80.gifנ"ש../images/Emo26.gifחודש לאירוע הגדול של

השנה
בעוד חודש בדיוק ג'ני חוגגת יומולדת

../images/Emo42.gif../images/Emo25.gif../images/Emo176.gifתגובה2X

1. גם אצלי עלתה התהייה הזאת, אם זאת באמת ג'ניפר, ו...היה איזה קטע ב making the video שהיא יורדת מהשולחן בסתמיות, כאילו היא ידעה שחותכים את זה. צריך באמת לעצור את הקטע הזה בוידאו ולראות אם זאת היא או לא..כי אולי היא רקדנית, אבל לא אקרובטית! 2.מישהו הכין משהו לפרויקט 724?

gal be

New member
אני רציתי להכין.. אבל אז החלטתי

לבדוק מה המועד האחרון הוא היה בראשון ביוני (עד כמה שאני זוכרת)... תבדקו כי יש סיכוי (גדול!!!) שטעיתי- סתם הרגשה כזאת...

NoWords

New member
לפי מה שאני יודעת,

זו בהחלט לא ג'ניפר. ביצעה את הקפיצה פעלולנית מקצוענית. תחשבו על זה קפיצה מקצועית כזו צריכה לעשות מקצוענית! לא ג'ניפר.... היא גם בטוח לא יודעת לקפוץ קפיצה כזו...

למעלה