של שבת :)

שב"ש ../images/Emo66.gif (אשה עם כיסוי ראש-

לפני הדלקת נרות) וגילת- את יכולה בבקשה לעשות תקציר של הקטע- עד שאני אקרא אותו כבר תכנס שבת...

שבת שלום לכווווולם!!!

וגילת, זה רעיון מעולה לכתוב את שרשורי השבוע!!! זה יהיה טוב להמשיך ככה! אנשים, כל הריבים פה ממש תינוקיים. בלי להעליב! צריך לחשוב על מה שאומרים, ויש דברים שבאמת חשוב להגיד אותם במסר!!! וזו לא רק סיסמא, זה באמת! אנשים פה נפגעים, "ברוגז" אחד עם השני, יורדים אחד על השני, והכל. זה פשוט הורס את המצברוח!!! וחוצמזה, זה כ"כ בוגר להיות ברוגז, מה אני אגיד לכם... בלי לפגוע!! אני רק יודעת שיש פה כמה ברוגזים וזה מציק לי!! אז באמת תשתדלו, ואפילו אם זה הסגנון שלכם - תחשבו איך ירגיש הצד השני. לא כולם מבינים אותכם כמו שאתם מביניםפ את עצמכם. תחשבו על זה. יש לכם שבת שלמה לחשוב על זה. מתה עליכם!! ובלי שום כוונה לפגוע!!!!!1 שבת שלום לכולם! רחלי.

tiki tiki

New member
שבת שלום לכולם..! תישנו טוב!!!

הגעתי למסקנה שאני בנאדם נורא מוזר...(לכמה מסקנות אני מגיעה כשאני עייפה..): כשאני מנסה להצחיק, לא צוחקים. כשאני מנסה שלא יצחקו- צוחקים עלי!!! אה, בעצם גם כשאני מנסה להצחיק צוחקים עלי...לומשנה.. תקשיבו בדיחה מפגרת שמיכל מצאה: (אין לי כוח לכתוב באנגלית אז תתרגמו לעצמכםםםםם!!!..זה לא נשמע טוב בעברית..) אם ברבי כלכך פופולרית, למה צריך לקנות לה חברים?!!? נכון שזה לא מצחיק?! ? תגידו להה!!! אני מרגישה שאני מציפה את הפורום...מסכנים, אתם צריכים לקרוא כלכך הרבה הודעות שלי ביום אחד...אני יביא לכם פיצויים!!!...מתישהו...דרך רחלי...

אני ואריאל.....

בס"ד כרגע כותבים לכם מישיבת פ"ת הקדושה... אנו מאחלים לכם שבת שלום ומבורך ונפגש בקרוב.... גילת, יישר כוח על העדכון השבועי...

SGVB

New member
וואי

אני יכול תוך 10 דקות להיות שם
אתם הולכים לשם שנה הבאה בסוף?

פבפ

New member
שבת שלום !

השבת האחרונה שלי בתור אזרח למשך שלוש השנים הבאות....

SGVB

New member
בהצלחה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo104.gif

SGVB

New member
שבת שלום../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo104.gif

נ.ב. ליאור ואריאל אולי אני אקפוץ אליכם השבת אם רני רק אצליח למצוא אתכם...

שרוך

New member
שבת לום מארה"ב

בס"ד הי לכולם מקווה שיהיה לכם שבת שלום ! אתם בטח תראו את ההודעה במוצ"ש !! אצלי שבת תיהיה עוד 8 שעות !! שמרו על קשר ואני מחכה ל@ שרוך נ.ב ללי איפה החתימה שלך ?

למעלה