שלוםD:

../images/Emo80.gifשלוםD:

הממ אני איריס:] מחור כלשהו בדרום.. נראה מגניב פה.. ויסמין אמרה לי להצטרף כי היא רוצה להגיב לי כמו אחת שיצאה מבית משוגעים XD אה..אז תקבלו אותי?:]

PerfectSP

New member
כן~!!!!!!!!!!!!!!!DDDDDDDDDD: ../images/Emo190.gif

איריסושקה!!!!!!!!!!!!!!!!@#$%^&*) מה זה פה?!?!?!?! את חושבת אנחנו בית משוגעים?!?!?@#$%^DDDD: אז מה אם משעמם לי ואני מציפה את הפורום בהודעות מטומטמות
אין לי מושג מה עובר עליי ואפילו לא שתיתי כלוםXDDD אז אההההההההההההה ברוכות הבאות לך לפהDDDDDDDDDDDD: והתאקלמות מאאאגניבה
אוהבת אותך כפרעעעעעעעעעעDDDDDDDDDDD: ~כמו הפאקצות האלו שמאריכות כל מילהXD אבל אני עושה את זה בטוב טעם
~

../images/Emo80.gifשיאווו כפרההההה

אמרו לך פעם שאת צריכה ללכת לבית משוגעים??XD ואל תדאגי אני אבוא איתך XD ואת לא צריכה לשתות כלום בשביל להיות ככהXD אצלך אלכהול תמיד זורם בדם XD

PerfectSP

New member
כמו אדוארד!!!!!!!!!!!!!@#$%^ ../images/Emo190.gif

שתמיד זורם לו ונום אין היס ווינסD: כאילו אה..רעל בדם!!@#$% אופ אתכם למה צריך לדבר עברית במדינה הזו><

../images/Emo80.gifתודה!!D:

יוו אני מכירה אנשים מבית שאןD: מכירה במקרה מישהי שקוראים לה קמילה? שמטורפת על סימפל פלן?XD

חחחחח כן היא בשיכבה שלי../images/Emo6.gif

היא גנובה רצח, פעם אמרתי לה שיש לי אלבום שלהם על המחשב היא התחילה לקפץ בכל הבציפר
יש לה קעקוע על היד שרשום SP עם לב חחחחח

../images/Emo80.gifחחחח כן אני יודעת!

ואי איזה מגניב שאת מכירה אותהXD היא חברה ממש טובה שלי:] אם שמעת את הכינוי פלפל איפשהו...אז זאת אניXD

hadarinke

New member
גם אני מחור D:

איזה פורום של חורים ^^ הדר,16 וקצת, קרית אונו, מגמת אדריכלות

למעלה