שלום

Fozzie

New member
../images/Emo80.gifשלום ../images/Emo13.gif

מזה זמן רב תהיתי לגבי שינוי סגנון הכתב. לעיתים אני מסתכלת על כתב היד שלי ולא מרוצה ממנו (מבחינה ויזואלית הוא לא נעים לי לעין) ורואה אותיו "יפות" אצל אחרים ורוצה לאמץ. זה קורה נגיד פעם בכמה שנים בערך שאני מחליפה עיצוב של אות. ניסיתי לקרוא במאמרי הפורום אבל לא ממש הבנתי מה זה אומר. משהו בסגנון של "אני מנסה לחפות או להסתיר דבר מה"... האם אנו מודעים לרצון להסתיר את זה? או שקיימת עוד סיבה להחלפות עיצוב? ועוד בנושא.. לפעמים אני כותבת נטוי (כמו בתמונה שצירפתי) ולעיתים הכתב יוצא לי יותר מעוגל ולא נטוי בכלל.. לא בשליטה ולא בכוונה... על מה זה מעיד? הוספתי תמונה עם כתב ידי. תודה מראש.

בהתרשמות לא מחייבת

מודעות וכבוד עצמי מפותחים משולבים בחריצות ורצון להתקדם ולתפוס עמדה מכוח ההישגים ולזכות בהכרה שמגיע לה. כנראה שלא תיתן לרדת עליה/להשפילה. ויש דעתנות שתיתחזק כאשר יהיה לה גיבוי של ידע/ניסיון בתחום נתון. פעם יוצאת ומשמיעה וקובעת 'הלכות' כמבינה עניין ופעם אחרת מפנה מקום לטובת שיתוף וקרדיט לאחרים. לצד גמישות והתחשבות יש שינוי מסוים ברמת הסבלנות וההבנה לשטויות של האחר.. לאחר אין ספור הדרכה וליווי מקרוב. רק רשמים.

shamon51

New member
מה זה "כתב נחמד" ../images/Emo35.gif ? ../images/Emo35.gif ? ../images/Emo35.gif ?

היא אמרה

שהיא לא מרוצה מהכתב שלה, אז אמרתי לה שלדעתי הוא דווקא נחמד... מה כל-כך מוזר בזה??

למעלה