שירי השבוע!

Girl From Mars

New member
../images/Emo80.gifשירי השבוע!../images/Emo80.gif

1. אלבום השבוע של טראוויס? 2. שיר השבוע של טראוויס? 3. אלבום השבוע לא של טראוויס? 4. שיר השבוע לא של טראוויס? 5. זמר השבוע? 6. זמרת השבוע? 7. להקת השבוע? 8.שיר שריגש אותי השבוע? 9. שיר שחרשתי עליו השבוע? 10. שיר שעצבן אותי השבוע?

The Girl Who

New member
ממממממ...../images/Emo164.gif../images/Emo23.gif

1. אלבום השבוע של טראוויס? The invisible band 2. שיר השבוע של טראוויס? Last Train 3. אלבום השבוע לא של טראוויס? Hail to the theif, כן עדיין רדיוהד.
4. שיר השבוע לא של טראוויס? Go to sleep, Radiohead 8.שיר שריגש אותי השבוע? Sit down stand up 9. שיר שחרשתי עליו השבוע? Sit Down Stand Up, Radiohead 10. שיר שעצבן אותי השבוע? יש הרבה. לא זוכרת איך קוראים לשיר..אבל יש שם מישהי קטנה שחורה.|חבולקשות| אני יכולה להוסיף קטגוריה?
11. שיר שהצחיק אותי השבוע: נעליים של פורטיס.XD

Girl From Mars

New member
להלהלה../images/Emo79.gif

1. אלבום השבוע של טראוויס? the man who 2. שיר השבוע של טראוויס? as you are 3. אלבום השבוע לא של טראוויס? Extraordinary Machine - fiona apple 4. שיר השבוע לא של טראוויס? אממ... יש לי שלושה.
get him back/ tymps (the sick in the head song)/window - fiona apple 5. זמר השבוע? אין 6. זמרת השבוע? fiona appleXD 7. להקת השבוע? אממ... pulp 8.שיר שריגש אותי השבוע? אני חושבת ש-window 9. שיר שחרשתי עליו השבוע? אלה שכתובים למעלה.
נו זה היה שבוע רווי פיונה אפל.XDXD 10. שיר שעצבן אותי השבוע? אממ... נראה לי because of you של קלי קלארקסון (ככה כותבים את השם משפחה שלה?)

o0Invisible0o

New member
window!!!!!!../images/Emo2.gif../images/Emo99.gif

השיר האהוב עלי בדיסק הזה. יואו, כזה שיר מדהים!
מצחיק, עצוב, אמיתי, מה לא?
אהאעאעאע אני כ"כ אוהבת אותו!

Girl From Mars

New member
נכון?! וואי הוא כ"כ מעולה!

לקח לי הרבה זמן לאהוב אותו, ואז... ואז... ואז פתאום קלטתי שזה שיר מדהים.
את יודעת שהיא נאנסה, כן? זאת רק אני או שכמעט כל השירים שלה באלבום עוסקים בזה?
כי אלו לא לגמרי שירים של... בלה. מישהו שעזב אותה או סתם פגע בה. (חחח למשל get him back
)

Girl From Mars

New member
אני לא מסוגלת יותר לשמוע את השיר

הזה.
וחוץ מזה אני לא אוהבת את הליריקס.
מאוד מאוד לא. אבל אתה אוהב את זה אז אני לא אכתוב למה כי בלה.

Hangman Jury 87

New member
עונה-

1. אלבום השבוע של טראוויס? Good Feeling 2. שיר השבוע של טראוויס? U16 Girls
3. אלבום השבוע לא של טראוויס? Coldplay- A Rush Of Blood To The Head 4. שיר השבוע לא של טראוויס? Coldplay- Amsterdam 5. זמר השבוע? אין 6. זמרת השבוע? אין 7. להקת השבוע? הפעם טראוויס
8.שיר שריגש אותי השבוע? אין 9. שיר שחרשתי עליו השבוע? Travis- U16 Girls 10. שיר שעצבן אותי השבוע? לא יודע

Girl From Mars

New member
אוו. אממ... בלה.

בד"כ אני לא אוהבת coldplay (לא לאחרונה אחרי שכל השירים שלהם נשמעים אותו הדבר ולא טוב, בלשון המעטה
), אבל מה שכתבת דווקא טוב.^^ למרות שאישית, אני מעדיפה את האלבום הראשון שלהם. אבל זה לא קשור.

The Girl Who

New member
הממ...

דווקא השיר A Rush Of Blood To The Head נחמד.. גמאני בהתחלה העדפתי את האלבום הראשון..אבל עכשיו זה לא משנה.

tomeriko19

New member
'הצתה מאוחרת'

1. אלבום השבוע של טראוויס : Good feeling 2. שיר השבוע של טראוויס : Good day to die 3. אלבום השבוע לא של טראוויס : פארל ג'אם - 10 4. שיר השבוע לא של טראוויס - jeremy - פארל ג'אם. 5. זמר השבוע :יש 2 והם ישראליים : שי גבסו ואביב גפן (מקווה שמותר ישראלי). 6. זמרת השבוע : אלאניס מוריסט 7. להקת השבוע : פארל ג'אם חח 8. שיר שריגש אותי השבוע : במקומי של גבסו/ 'אולי מחר' של סטראופוניקס 9. שיר שחרשתי עליו השבוע : 'אולי מחר' של סטראופוניקס/ shut up-blink 182 10. שיר שעיצבן אותי השבוע : Corinne Bailey Rae - Put Your Records On.

למעלה