שימוש בקבצי JS ב-PHP...

ZeImHaShpits

New member
../images/Emo80.gif שימוש בקבצי JS ב-PHP...

הכותרת ממש לא מתמצתת את הבעיה שלי, אבל מדובר פה בעצם על הקשר בין JS לבין PHP. אז בעיה שלי היא כזו... אני עובד בחודש האחרון על אתר לתחנת מד"א כלשהי בארץ שבנוי על מערכת HebNukeR הישראלית, שבנויה בשפת PHP. לאחרונה נתקלתי בבעיה כזו... אני מעוניין לשלב תפריט אפקי בחלק העליון של הדף, שיהיה תפריט נגלל כזה... DropDown... התפריט עצמו משתמש בשפת JavaScript... http://web-nova.com/ezmenu.asp תפריט מאוד יפה ואני מאוד מאוד רוצה להשתמש דווקא בו... מדובר כאן על קטע JavaScript קטן, שמפנה לשני קבצי JS, שאחד מהם מפנה לקובץ JS נוסף...
<script language="JavaScript" src="ezdata.js"></script> <script language="JavaScript"> ez_codePath = "code/" </script> <script language="JavaScript"> document.write("<SCR" + "IPT SRC='" + ez_codePath + "ezloader.js'><\/SCR" + "IPT>"); </script> <script language="JavaScript">menusGo()</script>​
ניסיתי לשלב אותו בדף בכמה דרכים: 1. פשוט לרשום את הקטע בעזרת שימוש ב-echo... לא עבד. 2. ניסיתי לשנות את כל התוכן של קבצי ה-JS לתוכן בשפת PHP, כלומר שוב עם echo... לא עבד. 3. הכנתי קובץ נוסף menu.html שבו יש רק את הסקריפט, ואז עשיתי לו Include בדף איפה שרציתי להכניס את התפריט... לא עבד. 4. IFRAME לאותו קובץ HTML - מן הסתם עבד, אבל זה תפריט נגלל שנפתח לתוך אותו דף המקור, ולא רואים אותו בדף הראשי שעליו מביטים... ועוד כל מיני נסיונות פה ושם.... בקיצור, אני בבעיה. יש למישהו רעיון איך אני מכניס את הקטע הזה באתר??? מה שיש עכשיו באתר כעיקרון הוא הרעיון השלישי, עם ה-Include. אתם יכולים לראות למטה באתר את הודעת השגיאה... http://mda-ashdod.l1h.net/ נתיב קובץ ה-HTML שכלול בדף - http://mda-ashdod.l1h.net/themes/DeepBlue/menu.html (כשאתם מסתכלים בקוד, תתעלמו מהקטע של הבאנרים למעלה) תודה מראש ושבת שלום לכולכם!!

נסה את זה

אני אצא מנקודת הנחה שאתה לא יודע טוב כל כך PHP, ואז הפתרון שלי הוא די פשוט; תעשה echo כאשר בטקסט עצמו לכל סימן " תוסיף \ הנה זה
<script language=\"JavaScript\" src=\"ezdata.js\"></script> <script language=\"JavaScript\"> ez_codePath = \"code/\" </script> <script language=\"JavaScript\"> document.write(\"<SCR\" + \"IPT SRC='\" + ez_codePath + \"ezloader.js'><\/SCR\" + \"IPT>\"); </script> <script language=\"JavaScript\">menusGo()</script>​

או עדיף

echo "<script language=\"JavaScript\" src=\"ezdata.js\"></script> <script language=\"JavaScript\"> ez_codePath = \"code/\" </script> <script language=\"JavaScript\"> document.write(\"<SCR\" + \"IPT SRC='\" + ez_codePath + \"ezloader.js'><\/SCR\" + \"IPT>\"); </script> <script language=\"JavaScript\">menusGo()</script>";​

ZeImHaShpits

New member
../images/Emo80.gif כעיקרון אתה צודק... רמת הידע

שלי ב-PHP היא לא כזו בשמיים, אבל אלו דברים בסיסיים שכן אני יודע... תודה בכל מקרה... רעיון נוסף...?

ZeImHaShpits

New member
../images/Emo80.gif אתם מכירים מקום נוסף בו אוכל

לשאול את השאלה הנ"ל...?? קשה להבין מה הבעיה, ויצליחו לפתור אותה רק מי שינסה להכניס את התפריט ולהשתמש בו בדף PHP כלשהו... אם למישהו מכם משעמם, והוא רוצה לעזור, נסו להכניס את התפריט הנ"ל בדף PHP... רק כך באמת מישהו יצליח, ולא בעזרת ניחושים... אז בכל לשון של בקשה, כל מומחי ה-PHP כאן, פנו כמה דק' מזמנכם ונסו זאת בשבילי... תודה מראש למי שאפילו יעלה את זה על דעתו... ו... שבת שלום...
קישור לתפריט

YuvalCo

New member
למה ככה ?

אם כבר,
<script language="JavaScript" src="ezdata.js"></script> <script language="JavaScript"> ez_codePath = "code/" </script> <script language="JavaScript"> document.write("<SCR" + "IPT SRC='" + ez_codePath + "ezloader.js'><\/SCR" + "IPT>"); </script> <script language="JavaScript">menusGo()</script> <?php // all of your PHP code ?>​
בשביל מה צריך echo ? הוא מתחיל את העמוד עם זה וישר אחרי עובר לכל הדברים האחרים.. וחוץ מזה, אם תיתן לנו את השגיאות שהוא נותן לך בכל אחת מהאופציות, יהיה קצת יותר קל לנסות לאתר את הבעייה. . . אמרת שבעמוד שהפנית אליו רואים את השגיאה.. ואני חייב להודות שלא ממש איתרתי שם את ההתראה על התקלה...

ZeImHaShpits

New member
../images/Emo80.gif עדיין לא הצליח...להלן הקוד...

התפריט אמור לבוא איפושהו בין שורות 118-129, שם גם קראתי לו בעזרת echo... כמו שאתם רואים סימנתי שיתעלם מכמה דברים שקיימים שם, אז תתעלמו בעצמכם... לגבי השגיאות - הן כן מופיעות באקספלורר... למטה בימין הסטטוס בר... נסה שוב... http://mda-ashdod.l1h.net ו... לגבי קבצי ה-JS... אם יש צורך, תגידו לי ואני אעלה... אבל הם נמצאים בחבילה של ההתקנה של התפריט... שאותו אני דווקא כן אעלה... בהודעה הבאה...

ZeImHaShpits

New member
../images/Emo80.gif ואם לא נצליח, לפחות תפנו אותי

לתפריט DropDown יפה אחר שכן אוכל להוסיף לאתר... ושוב תודה... :)

אמ...

אולי זה קצת בנאלי להציע את זה, אבל בדקת שהקבצים האלה נמצאים בספרייה המתאימה הקשורה אל המקום בו נמצא הקוד?

למעלה