שאלון צבעים :]

MahazotZemer

New member
עונה :]

אדום: 1- אתה אוהב עגבניות? לא 2- וגמבה? לא 3- ותותים? כן 4- אתה נגעל מדם? כן 5- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? אתמול 6- יש לך בגדים באדום בארון? קצת.. 7- מה הדבר האדום הקרוב אליך? שפתיים..
8- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? מוות 9- אוהב את הצבע? לא צהוב 1- מה דעתך על לימון? טעים 2- אוהב חרדל? לא 3- וגבינ"צ? כן 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? כן 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? צהוב ?! 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... בייט מי! 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? חחחח.
8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? אחות שלי..שיער.. 9- מה לדעתך צהוב מסמל? פאקציות 10- אוהב את הצבע הזה? לא כ"כ ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? חחחחחחחחח... 2- אתה אלרגי לדשא? לא 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? כן 4-מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? במאה הקודמת 5- מה עדיף: עלה או גבעול? גבעול 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: תות 7- נכון הארי פוטר 3 ירוק? כן,אם את/ה אומר/ת 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? הדשא בגינה שלי 9- מה לדעתך ירוק מסמל? טבע 10- אוהב את הצבע הזה? לא כ"כ..חסר טעם אני
כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? חמודיםם...
2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? נמנע 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? חחח..כןן 4- אוהב ללכת לים? מאוד 5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? כן 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? כןן 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? איןן 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? סרט..
.. חחח...סתם 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל?
10- אהב את הצבע הזה? כן ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? בנות..
2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? אמת 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? 4 חולצות 4- זה צבע רק לבנות? לא 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? לאאא 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? כןן 7- החיים ורודים? לא תמיד 8- מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? החולצה שלי...
9- מה לדעתך צבע זה מסמל? שמחה ואושר 10- אוהב את הצבע? די.. כתום 1- אוהב תפוזים? כן 2- וקלמנטינות? כן 3- וגזר? כן 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? באמצע 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? לא 6- אורנג' חברה טובה? כן 7- ומה עם "תפוז אנשים"?בזמן האחרון נפילה 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? תפוז שאני אוכל עכשיו
9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? תפוזזז...
10- אוהב אותו?כן

עונה../images/Emo13.gif אחלה שאלון.

אדום: 1- אתה אוהב עגבניות? מאוד 2- וגמבה? כן 3- ותותים? בטח 4- אתה נגעל מדם? לא ממש 5- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? לא זוכרת 6- יש לך בגדים באדום בארון? כן 7- מה הדבר האדום הקרוב אליך? הלב שלי 8- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? אהבה 9- אוהב את הצבע? כן צהוב 1- מה דעתך על לימון? טעים וחמצמץ 2- אוהב חרדל? כן 3- וגבינ"צ? הכי 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? צהובבבבבבב 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... בייט מי! חחחחח 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? כן מוזר 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? ממממ..השמש.באמת. 9- מה לדעתך צהוב מסמל? אופטימיות 10- אוהב את הצבע הזה? כן ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? כן הוא בגד בי 2- אתה אלרגי לדשא? קצת אבל בעיקר מתמסטלת ממנו:) 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? כןןןןןןןןן הכי כיף 4-מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? לפני הרבה זמן 5- מה עדיף: עלה או גבעול? עלה 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: עגבניה 7- נכון הארי פוטר 3 ירוק? כן 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? הצמחים שלנו האהובים 9- מה לדעתך ירוק מסמל? חולי. 10- אוהב את הצבע הזה? כן כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? חמודים 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול?אחלה 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? עושה 4- אוהב ללכת לים? כן 5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? פחות 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? כן 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? 5 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? השמיים.באמת. 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? עצבות. 10- אהב את הצבע הזה? הכי.הצבע האהוב עליי. ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? ברביות חחחחח 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? אמת 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? 3 4- זה צבע רק לבנות? כן 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? כן 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? אין 7- החיים ורודים? לפעמים 8- מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? זה אישי מידיי חחחחחחח 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? ברביות 10- אוהב את הצבע? לפעמים כתום 1- אוהב תפוזים? כן 2- וקלמנטינות? כן 3- וגזר? כן 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? בעדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? לאאאאאאאא 6- אורנג' חברה טובה? כן 7- ומה עם "תפוז אנשים"? כן 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? החתול שלי לשעבר טייגר שהיה כתום ביותר 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? תמימות 10- אוהב אותו?כן

יונית21

New member
עוונננההה

אדום: 1- אתה אוהב עגבניות? ממ לא ממש 2- וגמבה? כה 3- ותותים? לא ממש 4- אתה נגעל מדם? כע 5- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? מחזור נחשב?!חח 6- יש לך בגדים באדום בארון? בטטח 7- מה הדבר האדום הקרוב אליך? הציפורניים :] 8- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? אהבה[?!] 9- אוהב את הצבע? יאאאפפפ צהוב 1- מה דעתך על לימון? אחלה דבר 2- אוהב חרדל? לעעע 3- וגבינ"צ? יאק לע 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? מן הסתם 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? אתם רציני בשאלה? :/ 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... בייט מי! 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? משו כזה 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? ממ לא רואה משו 9- מה לדעתך צהוב מסמל? שנאה 10- אוהב את הצבע הזה? לא ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? לע 2- אתה אלרגי לדשא? לע 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? יאפפ 4-מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? ממ חנוכה 5- מה עדיף: עלה או גבעול? עלה 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: עגבניה 7- נכון הארי פוטר 3 ירוק? לאדעת 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? קלסר 9- מה לדעתך ירוק מסמל? גינה :] 10- אוהב את הצבע הזה? ממ הוא נחמד כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? חרמנים 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? מחרמנים 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? נכון 4- אוהב ללכת לים? יאאפפפפפפפ :] 5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? פחוותת 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? זה מגעיל 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? מממ 3 נראלי 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? פלאפון 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? חופפשש 10- אהב את הצבע הזה? כה ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? פקאצות 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? ממממ 4 4- זה צבע רק לבנות? לאא 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? לא!אני אוהבת את זה :] 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? נטללי ומעיין הפקאצצוות 7- החיים ורודים? בטח! תחייכוווווו (:) 8- מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? עט 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? מממ 10- אוהב את הצבע? כה כתום 1- אוהב תפוזים? כע 2- וקלמנטינות? גם 3- וגזר? בקטנה 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? נגד 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? לע 6- אורנג' חברה טובה? כה 7- ומה עם "תפוז אנשים"? אחים שלי ;] חעחע 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? ממ פקק של בקבוק 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה?התנתקות 10- אוהב אותו? לא

maayan6868

New member
עונה

אדום: 1- אתה אוהב עגבניות? כן, די 2- וגמבה? לא כל כך 3- ותותים? כן, בסדר 4- אתה נגעל מדם? של בן אדם לא, אבל כל עוד זה בכמויות נורמליות 5- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? מהציפורן, אתמול 6- יש לך בגדים באדום בארון? כן 7- מה הדבר האדום הקרוב אליך? אממממ... 8- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? תשוקה (?!) 9- אוהב את הצבע? כן אבל במידה צהוב 1- מה דעתך על לימון? חמוץ אבל טעים 2- אוהב חרדל? ממש לא 3- וגבינ"צ? אממ כן 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? כן, אבל למה "גם"? 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? ? 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... בייט מי! :-O (מקווה שהסמיילי הזה יצליח כי אין לי כוח לבדוק אם עשיתי אותו נכון) 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? זה שאלה? אז כן 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? לא יודעת.... 9- מה לדעתך צהוב מסמל? רעננות 10- אוהב את הצבע הזה? כן ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? לא, אנחנו בסדר 2- אתה אלרגי לדשא? חחחח לא 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? לא. 4-מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? לא זוכרת 5- מה עדיף: עלה או גבעול? עלה 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: עגבניה 7- נכון הארי פוטר 3 ירוק? נכון!!!! לא, בעצם 4 ירוק, לא? 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? שרשרת 9- מה לדעתך ירוק מסמל? טבעיות (
?!) 10- אוהב את הצבע הזה? אהה, בסדר. כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? עושים חיים משוגעים 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? מיועדים לאנשים חסרי בנות וחיים. 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? כשאהיה תחת השמיים אבדוק את העניין. 4- אוהב ללכת לים? לא כל כך 5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? תלוי 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לא, זה מגניב. 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? לא ספרתי 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? הכרית שלי? 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? שלווה אולי 10- אהב את הצבע הזה? כן ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? ברבי 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? סטיגמה שיש בה מעט מן האמת 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? לא המון אבל יש 4- זה צבע רק לבנות? כן 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? ממש לא 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? מה איתו? 7- החיים ורודים? לא 8- מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? לק? 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? מתיקות 10- אוהב את הצבע? כן כתום 1- אוהב תפוזים? לפעמים כן ולפעמים לא 2- וקלמנטינות? כנ"ל 3- וגזר? לא 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? נראה לי שבעד, לא? 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? חחחח לא 6- אורנג' חברה טובה? HUH? 7- ומה עם "תפוז אנשים"? ^? 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? לא יודעת 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? עליזות 10- אוהב אותו? בסדר איתו

למעלה