שאלון צבעים :]

baril

New member
../images/Emo80.gifשאלון צבעים :]

אדום: 1- אתה אוהב עגבניות? 2- וגמבה? 3- ותותים? 4- אתה נגעל מדם? 5- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? 6- יש לך בגדים באדום בארון? 7- מה הדבר האדום הקרוב אליך? 8- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? 9- אוהב את הצבע? צהוב 1- מה דעתך על לימון? 2- אוהב חרדל? 3- וגבינ"צ? 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... בייט מי! 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? 9- מה לדעתך צהוב מסמל? 10- אוהב את הצבע הזה? ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? 2- אתה אלרגי לדשא? 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? 4-מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? 5- מה עדיף: עלה או גבעול? 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: 7- נכון הארי פוטר 3 ירוק? 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? 9- מה לדעתך ירוק מסמל? 10- אוהב את הצבע הזה? כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? 4- אוהב ללכת לים? 5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? 10- אהב את הצבע הזה? ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? 4- זה צבע רק לבנות? 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? 7- החיים ורודים? 8- מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? 10- אוהב את הצבע? כתום 1- אוהב תפוזים? 2- וקלמנטינות? 3- וגזר? 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? 6- אורנג' חברה טובה? 7- ומה עם "תפוז אנשים"? 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? 10- אוהב אותו?

1Shir

New member
טרו קולורס

אדום: 1- אתה אוהב עגבניות? כן 2- וגמבה? לא 3- ותותים? כן 4- אתה נגעל מדם? תלוי באיזו סיטואציה ושל מי 5- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? שלשום 6- יש לך בגדים באדום בארון? בטח 7- מה הדבר האדום הקרוב אליך? כרית 8- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? חיים 9- אוהב את הצבע? לא מאוד צהוב 1- מה דעתך על לימון? סבבה 2- אוהב חרדל? תלוי עם מה 3- וגבינ"צ? כנ"ל 4- כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? בטח 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? ילו 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... בייט מי! איי וויל בייט 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? יותר כתמתם כזה.. 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? רעשן 9- מה לדעתך צהוב מסמל? רוגע אולי 10- אוהב את הצבע הזה? תלוי בשילוב עם מה ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? לא 2- אתה אלרגי לדשא? לא ממש 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? לא ממש 4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? חודש אולי 5- מה עדיף: עלה או גבעול? עלה 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: בננה אולי 7- נכון הארי פוטר 3 ירוק? לא מכירה 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? פד עכבר 9- מה לדעתך ירוק מסמל? צמחייה 10- אוהב את הצבע הזה? לא כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? לא מתה עליהם 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? כנ"ל 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? איך אני אנסה אם אני בבית 4- אוהב ללכת לים? בטח אבל רק בקיץ 5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? נראה לי פחות 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לגמרי 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? בטח כמה זוגות.. לא ספרתי. כרגע זוכרת רק 3 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? הסוודר שלי 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? יופי 10- אוהב את הצבע הזה? יאפ ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? יופי 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? סטיגמה 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? המון 4- זה צבע רק לבנות? כן.. 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? לא 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? אני 7- החיים ורודים? לא 8- מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? הטרנינג שלי 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? תמימות ואהבה 10- אוהב את הצבע? כן כתום 1- אוהב תפוזים? בעיקר לשתות 2- וקלמנטינות? ככה ככה 3- וגזר? כן 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? נגד זה שבכלל היו שם 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? השתדלתי להימנע 6- אורנג' חברה טובה? יחסית כן 7- ומה עם "תפוז אנשים"? כנ"ל 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? עטיפה של דיסק 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? התנתקות לצערי.. וחוץ מזה ייחוד, מקוריות 10- אוהב אותו? לא במיוחד, תלוי עם מה

Miss Menta

New member
../images/Emo205.gif ../images/Emo126.gif

אדום: 1- אתה אוהב עגבניות? לא. 2- וגמבה? לא. 3- ותותים? כן, אני אוכלת בדיוק עכשיו. :) 4- אתה נגעל מדם? בערך. 5- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? אתמול, כשקססתי ציפורן אחת לגמרי. 6- יש לך בגדים באדום בארון? כן. 7- מה הדבר האדום הקרוב אליך? פנס. 8- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? אהבה, תשוקה. 9- אוהב את הצבע? המ קצת. צהוב 1- מה דעתך על לימון? אח שלי אוהב לאכול לימון בלי כלום. בע. 2- אוהב חרדל? לא. 3- וגבינ"צ? רק בטוסט. 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? מי לא? 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? צהוב. 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... בייט מי! בואי. ;) 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? נראה לי? 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? יש פה בלון צהוב. O: 9- מה לדעתך צהוב מסמל? מממ, דברים טובים. 10- אוהב את הצבע הזה? כן. ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? כן הוא זרק אותי. 2- אתה אלרגי לדשא? לא חושבת. 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? כן, הרבה זמן לא יצא לי לשות את זה. 4-מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? אתמול, צעיף ירוק. 5- מה עדיף: עלה או גבעול? עלה. 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: בננה. 7- נכון הארי פוטר 3 ירוק? הא.. אולי. XD 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? מפתח. 9- מה לדעתך ירוק מסמל? ירוק? המ.. צמחים. D: 10- אוהב את הצבע הזה? כן בעיקר בהיר. כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? חמודים. 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? D: 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? יש לי סחרחורת במילא עכשיו. 4- אוהב ללכת לים? לא. 5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? בטח שיותר. 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לא מה מפחיד בזה? 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? יש כמה. 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? ספר. 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? המ, כיף. 10- אהב את הצבע הזה? כן. ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? האמת? פאקצות. 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? גם וגם. זתומרת, יש פאקצות שהן פאקצות, חחח. XD האמת שהמציאו את זה כסטיגמה אבל יש בנות שזה נכון לגביהן, אבל אני לא אוהבת את הקטע שמישהי נגיד לובשת ורוד אז אומרים לה 'יא פאקצה', זה לא נכון. פאקצה זה גם התנהגות. 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? בודדים. אם בכלל. 4- זה צבע רק לבנות? לא. אני אוהבת בנים עם חולצות ורודות. 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? לא. 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? המ לא זוכרת. 7- החיים ורודים? כן. 8- מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? קלסר. 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? לא יודעת, גם אהבה. אבל תמימה. 10- אוהב את הצבע? לא.. קצת ורוד בייבי. כתום 1- אוהב תפוזים? כן. 2- וקלמנטינות? מאוד. 3- וגזר? לא ממש. 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? אני נמנעת. D: 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? לא. 6- אורנג' חברה טובה? לא יודעת אין לי אורנג'. 7- ומה עם "תפוז אנשים"? בטח. XD 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? הקירות שלי, הוילון שלי, המיטה שלי, החדר שלי. הכל בחדר שלי כתום. 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? חיים, זה צבע כזה חיובי. 10- אוהב אותו? כן, הצבע האהוב עליי. הודגש באמצעות מדגישומטיק

נייס../images/Emo9.gif ../images/Emo215.gif../images/Emo221.gif

אדום: 1- אתה אוהב עגבניות? כן 2- וגמבה? לא 3- ותותים? כן 4- אתה נגעל מדם? די 5- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם?לא זוכרת 6- יש לך בגדים באדום בארון? כן 7- מה הדבר האדום הקרוב אליך?אממ..חצאית נראלי 8- מה לדעתך מסמל הצבע האדום?לאיודעת..משהו חזק 9- אוהב את הצבע? כן צהוב 1- מה דעתך על לימון?יש לו טעם?
2- אוהב חרדל? לא 3- וגבינ"צ? כן 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? מי לא?
5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך?צהוב
6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... בייט מי!|בייטיו| 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? נכון 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? אממ..לימון?
או שמש
9- מה לדעתך צהוב מסמל? שמש 10- אוהב את הצבע הזה? נחמד ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? לא
זה טעים:0 2- אתה אלרגי לדשא? לא 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם?לא כל כך כי זה מגרד
4-מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק?מזמן 5- מה עדיף: עלה או גבעול? עלה 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: מה?
7- נכון הארי פוטר 3 ירוק?נכון! 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך?אוכל 9- מה לדעתך ירוק מסמל? חסה
10- אוהב את הצבע הזה?בערך
כחול 1- מה דעתך על הדרדסים?אהבתי לראותץ אותם
2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול?
3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? נכון 4- אוהב ללכת לים?כן 5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? יותר 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לא 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך?
8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך?מים
9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל?שמיים (אני יודעת שלא לדברים האלה התכוונת
) 10- אהב את הצבע הזה?כן
ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה?פאקצות(למרות שיש לי הרבה ורוד) 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת?אמת
3- יש לך בגדים ורודים? כמה? הרבה 4- זה צבע רק לבנות? לא 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? לא (בעצם תץלוי איזה ורוד
) 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד?כן 7- החיים ורודים? לא 8- מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך?בגדים 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? לאיודעת 10- אוהב את הצבע?נחמד כתום 1- אוהב תפוזים?מתוק מידי 2- וקלמנטינות? כנ"ל 3- וגזר? לא 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? נגד 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? לא 6- אורנג' חברה טובה? כן 7- ומה עם "תפוז אנשים"? משו
8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? לא יודעת 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? כנ"ל 10- אוהב אותו?נחמד

baril

New member
../images/Emo80.gifעונה לעצמי DD:

אדום: 1- אתה אוהב עגבניות? אההא 2- וגמבה? כן
3- ותותים? כן
4- אתה נגעל מדם?כן. 5- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? היום 6- יש לך בגדים באדום בארון? אההא 7- מה הדבר האדום הקרוב אליך? מחברת XD 8- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? דם 9- אוהב את הצבע? ככה צהוב 1- מה דעתך על לימון? חמווווווווצי 2- אוהב חרדל? לאלא 3- וגבינ"צ? כן
4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? בטח
5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? חחחחחחחחחחחחחחחח צהוב 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... בייט מי! בכיף 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? לא
8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? טישו XD 9- מה לדעתך צהוב מסמל? חופש 10- אוהב את הצבע הזה? לא ממש ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? XD לא 2- אתה אלרגי לדשא? לא 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? כן 4-מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? לא זוכרת 5- מה עדיף: עלה או גבעול? גבעול DD: 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: בננה.
7- נכון הארי פוטר 3 ירוק? לא, הוא כתום :O 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? התיק שלי 9- מה לדעתך ירוק מסמל? סמים
10- אוהב את הצבע הזה? כןןכןכן כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? חליתי עליהם פעם 33> 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? נמנעת -_- 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? אני בתוך הבית כרגע DD: 4- אוהב ללכת לים? כן 5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? יותר 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לא אבל פעם אמא שלי לא הרשתה לי לקנות ארטיקים כחולים בגלל זה XD 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? 4 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? סווטצ'ר 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? כיף 10- אהב את הצבע הזה? כן, אבל יותר את הגוון של תכלת ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? פקאצות DD: 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? אמת :\ לצערי 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? כן. לא יודעת כמה 4- זה צבע רק לבנות? לא 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? לא 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? תושיות. איכסע 7- החיים ורודים? לפעמים 8- מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? קופסה 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? אהבה 10- אוהב את הצבע? כן, אבל לא מתה עליו כתום 1- אוהב תפוזים? כןכןכ 2- וקלמנטינות? כןכןכןכ 3- וגזר? כןכן 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? בעד 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? לא 6- אורנג' חברה טובה? כן, אבל סלקום יותר P: 7- ומה עם "תפוז אנשים"?
8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? ספר אנגלית 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה?התנתקות 10- אוהב אותו?כן

דומה לאחד שכתבתי D: ../images/Emo219.gif

אדום: 1- אתה אוהב עגבניות? לא 2- וגמבה? קצת 3- ותותים? לא 4- אתה נגעל מדם? לא 5- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? הבוקר 6- יש לך בגדים באדום בארון? כן 7- מה הדבר האדום הקרוב אליך? אני חושבת שהיומן שלי [שהוא גם אדום וגם שחור-עיצבתי בעצמי D:]. הוא ממש קרוב אליי,הוא על היד
. אין לי דבר שחשוב לי ריגשית או נפשית. רק חומרית 8- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? דם 9- אוהב את הצבע? אחד משני הצבעים האהובים עליי
צהוב 1- מה דעתך על לימון? חמוץ 2- אוהב חרדל? איכ 3- וגבינ"צ? קצת 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? כן 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? צהוב דוהה-בעתיד ירוק קיא 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... בייט מי! בשמחה D: 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? זה צבע לא מוגדר
. מן צבע סטייל המורה לא יכולתי להתאפק כי לא נתת לי ללכת לשירותים
8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? אין כזה 9- מה לדעתך צהוב מסמל? חייכנות 10- אוהב את הצבע הזה? לא ממש ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? כן,בערך 2- אתה אלרגי לדשא? לא 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? כן,כנראה [בתנאי שאחת מהשכנות הקרציות שלי לא משחקות ומחריבות את הדשא בגינה] 4-מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? שבוע שעבר. אבל זה רק בגלל שהלא מצאתי חולצה אחידה בצבע אחר
5- מה עדיף: עלה או גבעול? עלה 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: עגבניית שרי D: 7- נכון הארי פוטר 3 ירוק? אנ'לא זוכרת את הצבעים של הכריכותo_O 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? אין כזה 9- מה לדעתך ירוק מסמל? סביבה 10- אוהב את הצבע הזה? קצת,לא ממש כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? תוכנית שאהבתי מאוד..? חוץ מהחלקים עם גרגמל,הם היו משעממים P: 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? אה 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? האמת שזה קרה לי פעם אחת
4- אוהב ללכת לים? לא 5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? אני כבר לא אוהבת אף אחד מהם 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לא 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? לא יודעת,לא אכפת לי גם
8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? לא יודעת 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? אוויר 10- אהב את הצבע הזה? כן,קצת ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? מסטיקים 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? סטיגמה שאנשים לוקחים ברצינות [זה כמו ערסים,פריקים,פרחות] 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? כן,מגיל 4 XD. עוד לא זרקתי אותה,מפתיע 4- זה צבע רק לבנות? אם בנים אוהבים ללכת עם ורוד-שיהנו 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? אני לא חושבת על אנשים כהומואים לפי הבגדים שלהם,קודם צריך להכיר את הדעות של בנאדם והאופי שלו 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? כן,ילדות מהכיתה שלי 7- החיים ורודים? לא 8- מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? אין כזה 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? תמימות 10- אוהב את הצבע? לא כתום 1- אוהב תפוזים? לא 2- וקלמנטינות? לא 3- וגזר? ממש לא 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? בעד 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? אני מאמינה שיצא לי ללכת לבי"ס עם חולצה כתומה פעם אחת/שתיים/שלוש/כלמיני פעמים. זה לא היה קשור להתנתקות 6- אורנג' חברה טובה? כן 7- ומה עם "תפוז אנשים"? הם בסדר,שישתפרו
. כל הזמן יש נפילת אתר >< 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? אין כזה 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? ציניות,לא יודעת למה 10- אוהב אותו?לא ממש

אטאטאאטאאטאטאטא.

אדום: 1- אתה אוהב עגבניות? כן. 2- וגמבה? לא. איכס. 3- ותותים? כן :) 4- אתה נגעל מדם?לא 5- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם?לא זוכרת... S: 6- יש לך בגדים באדום בארון? הרבה. 7- מה הדבר האדום הקרוב אליך? מנורה 8- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? סערות, עומס, חום... 9- אוהב את הצבע? כן צהוב 1- מה דעתך על לימון?חמוד. [אני אפילו מכירה מישהי שיודעת לזהות לימונים מדוכאים מינית XDD] 2- אוהב חרדל? תלוי איך 3- וגבינ"צ? אעע. לא ממש 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? מסתבר 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? Oo 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... בייט מי! 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? הא? המיץ עצמו זתומרת? ברור 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? אמממ. ארון 9- מה לדעתך צהוב מסמל? סבבה. 10- אוהב את הצבע הזה? כן ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? XDD אבוקדו הוא התגלמות הרוע. שטן סיבי ושבוז. 2- אתה אלרגי לדשא? לא. טנקס גאד!
3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? כן... 4-מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? אממ. נעליים נחשב? 5- מה עדיף: עלה או גבעול? עלה 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק:פו. אממ. תפוז? 7- נכון הארי פוטר 3 ירוק? 4, למעשה. 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? אוח! הממ. כלום. 9- מה לדעתך ירוק מסמל? שאנטי באנטי. 10- אוהב את הצבע הזה? כן כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? פסיכופטים 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? כן 4- אוהב ללכת לים? כן! 5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? פחות... 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד?לא. זה סתם לא מגרה במיוחד. 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? 1 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך?צעיף 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? סתם צבע טמבל. 10- אהב את הצבע הזה? לא במיוחד ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? אעעע. 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? סטיגמה על הורוד. הן ש-ח-ו-ר-ו-ת. 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? 1 4- זה צבע רק לבנות? אממ. כשגבר לובש חולצה ורודה מכופתרת- זה ערסי OO 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? לא. כמור- ערס 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? אולי. 7- החיים ורודים? תלוי אילו משקפיים אתה מרכיב
8- מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? גרביים. 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? 10- אוהב את הצבע? לא במיוחד. הוא סבבה כתום 1- אוהב תפוזים? כן:) 2- וקלמנטינות? כיח. 3- וגזר? זה אחלה. 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? נגד. 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? כן. וגם הרבה אחריה. 6- אורנג' חברה טובה? כן. הם ממש מתוקים. 7- ומה עם "תפוז אנשים"? סבבה 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך?מעיל 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? שמחה, בערך. פתיחות אולי. 10- אוהב אותו?כן

J u S t M e11

New member
עונהP:

אדום: 1- אתה אוהב עגבניות? לא ממש 2- וגמבה? לא 3- ותותים? לא 4- אתה נגעל מדם? כן 5- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? היום בקטנה..XP 6- יש לך בגדים באדום בארון? כן 7- מה הדבר האדום הקרוב אליך? שמיכה 8- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? דם?XP 9- אוהב את הצבע? לא ממש צהוב 1- מה דעתך על לימון? חמוץ S: 2- אוהב חרדל? לא 3- וגבינ"צ? כם 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? אניי?? מה פתאוווםם... 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? וורוד פוקסיה.-,- 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... בייט מי! אוקיי=] 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? כניראה?XD 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? חרוז על צמיד אחדXP 9- מה לדעתך צהוב מסמל? הממ... שינאה,אנערף?XP 10- אוהב את הצבע הזה? לא^^ ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? לאXD 2- אתה אלרגי לדשא? לא 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? לפעמים כשיש הזדמנות 4-מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? מזמןXD 5- מה עדיף: עלה או גבעול? עלה 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: בננהD: 7- נכון הארי פוטר 3 ירוק? אמממ... לאXD 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? חרוז על צמיד?XD 9- מה לדעתך ירוק מסמל? קינאה 10- אוהב את הצבע הזה? לא כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? ראש כחול... 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? אין תגובה?XD 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? לאיודעת 4- אוהב ללכת לים? כן 5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? יותר^^ 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? אולי?XP 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? מאיפה לי 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? התיק שליXP 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? שלווה^^ 10- אהב את הצבע הזה? כן ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? ברביXDD 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? אמת לאמיתה 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? לאיודעת כמה,אבל יש 4- זה צבע רק לבנות? כןXD 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? יאפXD 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? כן 7- החיים ורודים? לפעמים 8- מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? לק^^ 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? הממ.. תמימות,שמחה או משו כזה 10- אוהב את הצבע? כן כתום 1- אוהב תפוזים? כן 2- וקלמנטינות? כן 3- וגזר? לא 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? נגדXP 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? פעם אחתXDD 6- אורנג' חברה טובה? כן 7- ומה עם "תפוז אנשים"? כנ"ל^^ 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? הקלמנטינה שבתוך התיק שליXDDD 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? לאיודעת נוXD 10- אוהב אותו? כן

דנטל

New member
צבעים

אדום: 1- אתה אוהב עגבניות? כן 2- וגמבה? כן 3- ותותים? כן 4- אתה נגעל מדם? לא תמיד 5- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? לא מזמן 6- יש לך בגדים באדום בארון? כן 7- מה הדבר האדום הקרוב אליך? כסא נוסף למחשב 8- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? יצר, חום, פראיות 9- אוהב את הצבע? מאוד צהוב 1- מה דעתך על לימון? אחלה 2- אוהב חרדל? קצת 3- וגבינ"צ? כן 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? כן 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? צהוב 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... בייט מי! "האם אי פעם חולה בצהבת?" 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? אבל גם בתפוח ירוק הקליפה ירוק והבפנוכו... לבן 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? קופסת שימורים של תירס שאכלתי לפני מליון שנה ועדיין לא זרקתי לזבל 9- מה לדעתך צהוב מסמל? שמחה, קלילות, חום 10- אוהב את הצבע הזה? לא ממש ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? בעעעעעעעעעעעעעעעעעעע, לא רוצה שום קשר עם הדבר הדוחה הזה 2- אתה אלרגי לדשא? לא 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? לפעמים 4-מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? כמה שבועות 5- מה עדיף: עלה או גבעול? עלה 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: עגבניה 7- נכון הארי פוטר 3 ירוק? אין לי מושג קלוש 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? שקית זבל מלאה בבקבוקים שצריך להחזיר לפקדון 9- מה לדעתך ירוק מסמל? טבע, מרחבים 10- אוהב את הצבע הזה? לא ממש כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? קטעים איתם 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? רובם משעממים 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? אין לי מושג, אבל אם זה עושה סחרחורת אז אני לא רוצה לנסות את זה 4- אוהב ללכת לים? לא ממש 5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? יותר 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לא, זה מגניב 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? 0, למיטב זכרוני 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? עט 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? קור, צלול, שלוה 10- אהב את הצבע הזה? לא ממש ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? ברור שפאקצות 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? אמת 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? גופיה אחת, אולי שתיים 4- זה צבע רק לבנות? ברוב גווניו, כן 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? לא 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? כן 7- החיים ורודים? בחלק מהזמן 8- מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? עט 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? ילדותיות, נשיות, רוך 10- אוהב את הצבע? לא כתום 1- אוהב תפוזים? כן 2- וקלמנטינות? לא ממש 3- וגזר? כן 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? לא ענין לי את קצה האצבע 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? ממש לא 6- אורנג' חברה טובה? אולי, אני נאמנה לסלקום 7- ומה עם "תפוז אנשים"? הם מדרדרים 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? ספר, והוא די רחוק 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? קיץ, חמימות, נחת 10- אוהב אותו? לא

DanielleMor7

New member
:)

אדום: 1- אתה אוהב עגבניות? יאפ :p 2- וגמבה? לא .. :| 3- ותותים? רצח
4- אתה נגעל מדם? כן.. 5- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? אתמול 6- יש לך בגדים באדום בארון? כן.. 7- מה הדבר האדום הקרוב אליך? נר .. 8- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? אהבה ?:) 9- אוהב את הצבע? יאפ.. צהוב 1- מה דעתך על לימון? מסתדרים :| 2- אוהב חרדל? לא ! 3- וגבינ"צ? יאפ.. 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? כן 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? צהוב,מין הסתם :| 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... בייט מי! 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? כן........... |: ? 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? אין לידי שום דבר צהוב :S 9- מה לדעתך צהוב מסמל? שמש ? 10- אוהב את הצבע הזה? כן.. ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? כן , בנזונה. 2- אתה אלרגי לדשא? לא.. 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? לא ממש S: 4-מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? אתמול 5- מה עדיף: עלה או גבעול? עלה 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: בננה! חח 7- נכון הארי פוטר 3 ירוק? אם אתם אומרים .. :| 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? מחברת 9- מה לדעתך ירוק מסמל? קנאה 10- אוהב את הצבע הזה? מאוד.. כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? הכי כוסונים בעולם
2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? :-X 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? לא .. 4- אוהב ללכת לים? יאפ 5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? יותר 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לא ממש,לומדים להסתדר עם זה. 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? הרבה 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? הג'ינס שלי חח 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? רוגע 10- אהב את הצבע הזה? הכי:) ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? פאקצה ? 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? חח , אמת אמת 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? יש כמה בודדים 4- זה צבע רק לבנות? לא.. 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? תלוי איזה סוג של וורוד , בד"כ לא :| 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? מממ,לא עולה לי אף אחד בראש :| 7- החיים ורודים? לא ממש 8- מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? סדין חח 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? אופטימיות 10- אוהב את הצבע? לא ממש כתום 1- אוהב תפוזים? יאפ.. 2- וקלמנטינות? יאפ 3- וגזר? לא ממש 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? נמנעתי חח 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? לא 6- אורנג' חברה טובה? יאפ 7- ומה עם "תפוז אנשים"? ברור (; 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? נר 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? ג'ינג'ים :) 10- אוהב אותו? ממ , כן..

hilonet14

New member
המון חברים בכל מני צבעים

אדום: 1- אתה אוהב עגבניות? כן 2- וגמבה? כן 3- ותותים? כן 4- אתה נגעל מדם? כן 5- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? אתמול 6- יש לך בגדים באדום בארון? כן 7- מה הדבר האדום הקרוב אליך? היומן שלי 8- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? אהבה 9- אוהב את הצבע? כן צהוב 1- מה דעתך על לימון? פסדר 2- אוהב חרדל? לא 3- וגבינ"צ? לא 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? כן 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? צהוב XD 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... בייט מי! אה? 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? כתמתם 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? ספל 9- מה לדעתך צהוב מסמל? שמחה 10- אוהב את הצבע הזה? כן ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? כן XD 2- אתה אלרגי לדשא? לא 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? כן 4-מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? לפני יומיים נראה לי 5- מה עדיף: עלה או גבעול? עלה 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: עגבנייה 7- נכון הארי פוטר 3 ירוק? לא יודעת 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? עט 9- מה לדעתך ירוק מסמל? קינאה 10- אוהב את הצבע הזה? כן כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? חולה עליהם 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? XD 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? לי לא 4- אוהב ללכת לים? כןן 5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? מבחינת יופי לא 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? חחח לא 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? שנייה אני יספור 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? עט 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? שלווה 10- אהב את הצבע הזה? כן ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? פקאצה 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? נממ 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? כן יש לי לא הרבה 4- זה צבע רק לבנות? לא 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו?לא 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? לא 7- החיים ורודים? לא 8- מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך?קיר 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? מתיקות יתר 10- אוהב את הצבע? כן כתום 1- אוהב תפוזים? כן 2- וקלמנטינות? כן 3- וגזר? כן 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? נגד 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? לא 6- אורנג' חברה טובה? פסדר 7- ומה עם "תפוז אנשים"? כן 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך?חבילת ניירות 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? אושר 10- אוהב אותו? כן

קאפיו

New member
שאלון חמוד

אדום: 1- אתה אוהב עגבניות? כן 2- וגמבה? כן 3- ותותים? כן 4- אתה נגעל מדם? לא ממש 5- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? לא זוכר 6- יש לך בגדים באדום בארון? רק סווצ'ר אחד 7- מה הדבר האדום הקרוב אליך? ספר, על המדפים שליד המחשב 8- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? יכול להיות מוות (דם וכו') ויכול להיות שמחה ועליזות 9- אוהב את הצבע? לא ממש צהוב 1- מה דעתך על לימון? לא אוהב 2- אוהב חרדל? לא 3- וגבינ"צ? כן 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? מסתבר שכן 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? טורקיז 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... בייט מי! 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? לא 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? עוד ספר על המדף הנ"ל 9- מה לדעתך צהוב מסמל? חדגוניות משעממת 10- אוהב את הצבע הזה? בכלל לא ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? לא 2- אתה אלרגי לדשא? לא 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? אמממ לא נראה לי 4-מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? לא זוכר.. 5- מה עדיף: עלה או גבעול? גבעול 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: בננה 7- נכון הארי פוטר 3 ירוק? נכון. גם 6 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? ספר על המדף הנ"ל 9- מה לדעתך ירוק מסמל? חיות, פריחה 10- אוהב את הצבע הזה? כןןןן כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? אהבתי אותם פעם... 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? לא! 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? אני בתוך הבית ואין לי כוח לצאת 4- אוהב ללכת לים? לא ממש 5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? פחות 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לא, סתם מטומטם 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? באמת נראה לכם שפעם בדקתי אתזה? 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? החולצה שלי 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? מרחב, רוגע 10- אהב את הצבע הזה? בערך ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? ברבי 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? אמת 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? לאאא 4- זה צבע רק לבנות? כן 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? כןןן 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? לא ידוע לי 7- החיים ורודים? תלוי.. 8- מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? איזה קלסר שיש פה על השולחן מחשב 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? פקאציות 10- אוהב את הצבע? לא כתום 1- אוהב תפוזים? כן 2- וקלמנטינות? לא 3- וגזר? כן 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? נגד 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? כן 6- אורנג' חברה טובה? סבבה 7- ומה עם "תפוז אנשים"? סבבה 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? ספר על המדף הנ"ל 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? עליזות וכו' 10- אוהב אותו? כןןן

לילילילילילי.

אדום: 1- אתה אוהב עגבניות? מאד. 2- וגמבה? לא. 3- ותותים? לא. 4- אתה נגעל מדם? קצת. 5- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? היום, עשינו חיסון טטנוס!! 6- יש לך בגדים באדום בארון? לא. 7- מה הדבר האדום הקרוב אליך? עכבר מחשב. 8- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? חוזק וגאווה. 9- אוהב את הצבע? ממש לא. צהוב 1- מה דעתך על לימון? חמוץ. 2- אוהב חרדל? לא. 3- וגבינ"צ? כן!!1 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? ממ תלוי בעוצמה שלה... 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? צהוב? 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... בייט מי! :0 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? נו אז? 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? ממ כרית. 9- מה לדעתך צהוב מסמל? בובספוג? DDDD: 10- אוהב את הצבע הזה? מחבבת. ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? חחח לא. 2- אתה אלרגי לדשא? לא. 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? לא. 4-מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? לפני כמה ימים, מכנס טרניג. 5- מה עדיף: עלה או גבעול? ממ גבעול. 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: גם כשהוא בשל וגם כשלא- ברוקולי. 7- נכון הארי פוטר 3 ירוק? אכן כן. 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? קופסאת גפרורים שיש בה קצת ירוק? 9- מה לדעתך ירוק מסמל? טבע.. 10- אוהב את הצבע הזה? מחבבת. כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? חמודייייייייים. 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? מקסימים ממש. 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? לא. 4- אוהב ללכת לים? מאאאאאד. 5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? פחות. 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? משהו מטורף. 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? ממממ אפחד נראלי. 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? גרביים. 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? שמיים וחופש. 10- אהב את הצבע הזה? לא כל כך. ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? ברבית מגעילה כזאת. נו. חח. 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? אמת. 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? לא. 4- זה צבע רק לבנות? לא. 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? לא. 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? דניאל. 7- החיים ורודים? לא. 8- מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? נעלי אולסטאר. 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? תמימות ו.. איך להסביר, כאילו לא לחיות במציאות. 10- אוהב את הצבע? ללללא. כתום 1- אוהב תפוזים? מאד. 2- וקלמנטינות? לא. 3- וגזר? לא. 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? בעד. 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? חס וחלילה. 6- אורנג' חברה טובה? לא יודעת. 7- ומה עם "תפוז אנשים"? מאדדדד. 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? טלפון. 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? לאדעת. 10- אוהב אותו? לא.

ester6

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif../images/Emo203.gif../images/Emo218.gif../images/Emo41.gif../images/Emo19.gif

אדום
: 1- אתה אוהב עגבניות? לא
2- וגמבה? לא
3- ותותים?
גם לא
4- אתה נגעל מדם? לא ממש.. 5- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? אתמול.. ירד לי דם מהרגל.. 6- יש לך בגדים באדום בארון? כן.. 7- מה הדבר האדום הקרוב אליך? מכסה של אייס קפה
8- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? כעס, מוות לפעמים..
ומצד שני- אהבה
9- אוהב את הצבע? כן, הוא ממש נחמד
צהוב
1- מה דעתך על לימון? אני שונאת לימון
2- אוהב חרדל? לא
3- וגבינ"צ? כן
4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? לפעמים..
5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? צהוב נראה לי. 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... בייט מי! גם אני לא משהו בניסוח שאלות האמת.. 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? לא.. 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? המקש הצהוב של המדפסת.. 9- מה לדעתך צהוב מסמל? לא יודעת.. לא יצא לי לחשוב על זה..
10- אוהב את הצבע הזה? ככה..
ירוק
1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? כן, פעם נתנו לי לאכול משהו עם אבוקדו, רק שלא ידעתי שיש שם אבוקדו, אבל איך שטעמתי את זה, היה בא לי להקיא
2- אתה אלרגי לדשא? לא. 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? כן 4-מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? שלשום הייתה לי חולצה ירוקה. 5- מה עדיף: עלה או גבעול? עלה. 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: עגבנייה נראה לי. 7- נכון הארי פוטר 3 ירוק? אה?! 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? שקית של תמנון. 9- מה לדעתך ירוק מסמל? רוגע, בריאות, אבל גם קינאה. 10- אוהב את הצבע הזה? תלוי- יש ירוק יפה, ויש גווני ירוק שאני ממש שונאת..
כחול
1- מה דעתך על הדרדסים? הם ממש חמודים
2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? מגעילים אותי
3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? לפעמים.. 4- אוהב ללכת לים? כן
5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? יותר. 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לא.. 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? לא יודעת.. אף פעם לא ספרתי אותם.. 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? הכחול שבמדפסת. 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? טוהר, רוגע, יופי.. 10- אוהב את הצבע הזה? כן, זה הצבע שאני הכי אוהבת..
ורוד
1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? פקאצות.. וילדות קטנות.. 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? אמת.. אני ל אוהבת לקטלג אנשים, אבל אם הן מודות שהן פקאצות, למה אני צריכה להכחיש? אני לא כמוהן, אבל אם הן נהנות, שיהיה להן בכיף.. 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? יש לי בגדים ורודים, אפילו עכשיו אני לובשת חולצה ורודה, אבל זה יותר איך אנשים מסתכלים על הצבע הזה.. ואני לא יודעת כמה בגדים ורודים יש לי , אבל בטח לא כל הארון. 4- זה צבע רק לבנות? לא תמיד.. בני יכולים לאהוב ורוד, אבל תלוי כמה.. יש רמה שזה כבר נהיה מוגזם לדעתי, או שהם הומואים.. 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? לא תמיד.. אבל אם יהיה בן עם ורוד והוא באמת הומו, אני אדע.. 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? אחותי (מה אתם רוצים? היא בת 10..), וחברה ממש טובה שלי.. 7- החיים ורודים? לא ממש.. 8- מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? החולצה שלי.. 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? מתיקות, ילדותיות קצת, שמחה.. 10- אוהב את הצבע? הוא נחמד, אין לי שום בעיה איתו, אבל אני לא אובססיבית (בניגוד למישהי שאני מכירה..)
כתום
1- אוהב תפוזים? לא
2- וקלמנטינות? גם לא
3- וגזר? ככה.. אבל רק כשהוא מבושל.. אני לא סובלת גזר לא מבושל.. 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? נגד. 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? כן. 6- אורנג' חברה טובה? הפלאפון שלי הוא של אורנג'..
7- ומה עם "תפוז אנשים"? הבעיה היחידה שיש לי עכשיו עם "תפוז אנשים" זה השם.. למה "תפוז"?? לא יכלו למצוא שם יותר נורמלי, ופחות עושה בחילה?!
8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? הסמל של אונג' על הפלאפון שלי.. 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? שמחה, כיף, התרגשות.. 10- אוהב אותו? כן הוא נחמד..

I N S T I N C T

New member
אני../images/Emo163.gif../images/Emo66.gif../images/Emo192.gif

אדום: 1- אתה אוהב עגבניות? כן 2- וגמבה? כן 3- ותותים? כן 4- אתה נגעל מדם?כן 5- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם?מממממ 6- יש לך בגדים באדום בארון? לא הרבה 2 פריטים 7- מה הדבר האדום הקרוב אליך? סוכריה 8- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? אהבה 9- אוהב את הצבע? פסדר.. צהוב 1- מה דעתך על לימון? חמוץ[?] 2- אוהב חרדל? לא 3- וגבינ"צ? כן 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? כן 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? צהוב 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... בייט מי! 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? כה 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? דף 9- מה לדעתך צהוב מסמל? שומדבר 10- אוהב את הצבע הזה? פסדרר.. ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע?לא 2- אתה אלרגי לדשא? לא 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם?לא 4-מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? שבועים 5- מה עדיף: עלה או גבעול? עלה 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק:בננה 7- נכון הארי פוטר 3 ירוק? אולי 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך?התעודה 9- מה לדעתך ירוק מסמל? טבע 10- אוהב את הצבע הזה? כה כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? ראש כחול 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול?בעע 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? כה 4- אוהב ללכת לים? כההההההההההההההההה 5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? פחות 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד?לא 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? הרבה 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? הבגדים שלי 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? ממ רוגע 10- אהב את הצבע הזה? כן!! ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? פקאצה 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? סטיגמה 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? הרבההה 4- זה צבע רק לבנות? לא 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו?לא 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? מממ 7- החיים ורודים? לפעמים 8- מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? קלמר 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? אהבה גם 10- אוהב את הצבע? כה כתום 1- אוהב תפוזים?כן 2- וקלמנטינות? כן 3- וגזר? כן 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? נמנעת 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? לא 6- אורנג' חברה טובה? לא 7- ומה עם "תפוז אנשים"?אחלה 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך?ההודעה של האייסי שמהבהבת לי חח 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? שומדבר 10- אוהב אותו?לא

fluppster

New member
עונה

אדום:
1- אתה אוהב עגבניות? לא. 2- וגמבה? כן. 3- ותותים? כן. 4- אתה נגעל מדם? לא. 5- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? לא זוכרת, אבל לפני כמה שבועות תרמתי דם, אם זה נחשב.... (ובעצם, מה עם מחזור?
) 6- יש לך בגדים באדום בארון? כן. 7- מה הדבר האדום הקרוב אליך? השיער שלי..... 8- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? תעוזה, גיוון, עדכניות, צבע צעיר ופרוע. 9- אוהב את הצבע? מאוד! צהוב
1- מה דעתך על לימון? חמוץ בפני עצמו, אבל טעים בלימונענע! 2- אוהב חרדל? לא. 3- וגבינ"צ? כן. 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? כן. 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? אה... צהוב? למרות שבעצם אין לי דפי זהב בבית..... 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... בייט מי! איכס, לא רוצה לנשוך אותך... 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? לא...
8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? כיתוב על החולצה של עמיתי לעבודה. 9- מה לדעתך צהוב מסמל? אור, לא שגרתי, צבע שלובשים נועזים בלבד.... 10- אוהב את הצבע הזה? כן, הוא נחמד. תלוי על מה.... ירוק
1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? לא. אני מתעבת את כל האבוקדואים באשר הם... 2- אתה אלרגי לדשא? לא. 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? כן, אבל אני כמעט ולא עושה את זה. 4-מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? בצבא... 5- מה עדיף: עלה או גבעול? עלה. 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: בננה. 7- נכון הארי פוטר 3 ירוק? לא זוכרת. 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? נורה ירוקה על המכונה בעבודה שלי. 9- מה לדעתך ירוק מסמל? טבע, חופש, ובמקביל גם צבא ואובדן החופש.... 10- אוהב את הצבע הזה? לא כל כך. רק בטבע. כחול
1- מה דעתך על הדרדסים? חמודים. 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? גם חמודים...
3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? כן. 4- אוהב ללכת לים? כן. 5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? יותר. 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לא, זה סתם מצחיק. 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? לא נראה לי שיש לי. 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? עט. 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? שמים, טוהר, סולידיות. 10- אהב את הצבע הזה? כן, קצת. ורוד
1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? מהמם! 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? אמת, לצערי.... 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? המון! מכל הסוגים (מכנסיים, חולצות, חצאיות, שמלות, נעליים...)! 4- זה צבע רק לבנות? כן! שונאת שבנים לובשים ורוד. 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? לא, אלא שהוא סתם ערס. 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? אני! 7- החיים ורודים? כן. 8- מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? דווקא היום אני לא לובשת ורוד, זה נדיר... אז הארנק שלי, מבפנים. 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? תמימות, שמחת חיים, אופטימיות, אהבה. 10- אוהב את הצבע? הכי!!! כתום
1- אוהב תפוזים? כן. 2- וקלמנטינות? כן. 3- וגזר? כן. 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? בעד. 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? נראה לי שיצא לי מתישהו, אבל בהחלט לא בכוונה. 6- אורנג' חברה טובה? כולן חרא, אז יחסית כן. 7- ומה עם "תפוז אנשים"? מעולים! 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? מברג. 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? חופש, שמחה, צבע נועז, קיץ. 10- אוהב אותו? כן.

../images/Emo126.gif

אדום
: 1- אתה אוהב עגבניות? כן 2- וגמבה? לא :S 3- ותותים? כמובן! 4- אתה נגעל מדם? תלוי בכמות.. בד"כ לא 5- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם?לפני כמה ימים 6- יש לך בגדים באדום בארון? כן, כמה חולצות 7- מה הדבר האדום הקרוב אליך? החולצה שלי, עגילים וחותלות
8- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? תלוי במה הוא משולב 9- אוהב את הצבע? כן.. צהוב
: 1- מה דעתך על לימון? אני אוהבת את ההרגשה שזה משאיר בפה :p 2- אוהב חרדל? לאא 3- וגבינ"צ? לא 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? מן הסתם 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? בטח צהוב.. 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... בייט מי! *בייט* 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? דווקא הרבה פעמים האריזה בכלל אדומה.. 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? ממ עט 9- מה לדעתך צהוב מסמל? 10- אוהב את הצבע הזה? כן ירוק
: 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? איכס אבודקו 2- אתה אלרגי לדשא? לא, רק טיפה מגרד לפעמים 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? כןן.. 4-מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? לא מזמן.. 5- מה עדיף: עלה או גבעול? גבעול 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: בננה
7- נכון הארי פוטר 3 ירוק? אם אתם אומרים... 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? עגיל 9- מה לדעתך ירוק מסמל? טבע 10- אוהב את הצבע הזה? מאוד כחול
: 1- מה דעתך על הדרדסים? נמאסים 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? אם מי שהצטלם באמת רצה, שיהיה לו בכיף.. 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? אין לי כח לצאת החוצה 4- אוהב ללכת לים? ברור, מי לא? 5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? קשה להגיד.. בשנה האחרונה היה תמיד יותר כיף בבריכה 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? למה שזה יפחיד? 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? הרבהה.. לפחות 9-10 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? גרביים ומכנסיים 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל?כל מיני 10- אהב את הצבע הזה? כן ורוד
: 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? מסטיק 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת?סטיגמות שמבוססות על האמת
3- יש לך בגדים ורודים? כמה? ממ לא הרבה כל כך.. סה"כ כולל גרביים וזה, לא נראה לי יותר מ6... 4- זה צבע רק לבנות? כן, אני לא אוהבת בנים עם ורוד :/ 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? תלוי איזה בגד זה.. והמראה הכללי 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? שם של מישהו? נגה 7- החיים ורודים? כנראה 8- מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? תחתונים P: 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? 10- אוהב את הצבע? כן כתום
: 1- אוהב תפוזים? כןןןן 2- וקלמנטינות? גם 3- וגזר? כן 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? נמנעת 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? לפעמים כן, אבל לא כדי להביע עמדה 6- אורנג' חברה טובה? לא יודעת 7- ומה עם "תפוז אנשים"? מה איתם? 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? טבעת 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? תפוזים 10- אוהב אותו? כן, מאוד

I am IRiTooSH

New member
צהווובבבבב=]../images/Emo99.gif../images/Emo17.gif

אדום: 1- אתה אוהב עגבניות? רק שרי^.^ 2- וגמבה? לא!~@ 3- ותותים? איכסה.~! 4- אתה נגעל מדם? לא.. 5- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? שכחתי.. 6- יש לך בגדים באדום בארון? כן 7- מה הדבר האדום הקרוב אליך? הסווטשרט שלי. 8- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? כוח. 9- אוהב את הצבע? יאפ. צהוב 1- מה דעתך על לימון? חמוץ. 2- אוהב חרדל? לא 3- וגבינ"צ? יאפ:) 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? לא.. השמש שלי לא מסנוורת ^.^ [לכלב שלי קוראים סול=שמש.XD] 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? ממ. צהובD: 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... בייט מי! לא היה ליXD 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? אם אתם אומרים:S אני שונאת מיץ תפוחים~ 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? דיסק. 9- מה לדעתך צהוב מסמל? כוח,אנרגיה,שמש,שמחה,זיכרון. 10- אוהב את הצבע הזה? מאווווווווווווווד=] הצבע האהוב עליי
ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? לא. 2- אתה אלרגי לדשא? לא. 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? כןןן
זה נחמד, נסו מתישו[: 4-מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? ממ. שלשום. 5- מה עדיף: עלה או גבעול? שניהם:) 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: בננה
7- נכון הארי פוטר 3 ירוק? כו:) 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? אין
9- מה לדעתך ירוק מסמל? חיים. 10- אוהב את הצבע הזה? כע. כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? יש להם ראש כחול^.^ לא סתם.. הם נחמדים וזו אחלה של סידרה. [האומנם אמרתי את זה?!
] 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? ממ. הכחולים באמת או אלו שמכנים אותם ככה? כי את שניהם אני שונאת><"""" 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? קצת. 4- אוהב ללכת לים? יאפפ. 5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? שניהם זה טוב^^. מים בכלל זה טוב~ 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לא.. זה מגעיל~ 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? מי זוכר?! אתם באמת רוצים שאני אבדוק 0.0? 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? ג'ינס שנאי לובשת><" 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? שלווה. 10- אהב את הצבע הזה? כן ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? פאקצות
2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? אמת
3- יש לך בגדים ורודים? כמה? כן..אבל זה לא ורוד צועק.. איזה שניים שלושה..><" 4- זה צבע רק לבנות? לא. 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? לא בהכרח. תלוי מי זה
6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? כן
7- החיים ורודים? ממש לא. 8- מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? פוג או משהו שיש על השולחן
9- מה לדעתך צבע זה מסמל? כאב? 10- אוהב את הצבע? לא משו. כתום 1- אוהב תפוזים? לפעמים. 2- וקלמנטינות? רק את אלו מ"העץ" שליXD 3- וגזר? רק במרק עוף שלי
4- היית בעד או נגד ההתנתקות? כחול. 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? כן. 6- אורנג' חברה טובה? כן
ואני שמה~ 045-... מה באמת נראלכם?!XD 7- ומה עם "תפוז אנשים"? סבבה
8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? פתקX} 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? שמחה,כוח,אנרגיה. 10- אוהב אותו?כן
אחלה שאלון:) ותזכרו תמיד... שצהוב לשלטון ויהיה שגעון@%^^

•HadaS•

New member
אניאניאנאי עונההההההה

אדום: 1- אתה אוהב עגבניות? מאווווד ! 2- וגמבה? לאאא בבעעע 3- ותותים? כןן ! 4- אתה נגעל מדם? כן... 5- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? הממ.. לפני שבועעיים O= 6- יש לך בגדים באדום בארון? כןן 7- מה הדבר האדום הקרוב אליך? דוארדוראנט D: ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? חחחח לא 2- אתה אלרגי לדשא? יש מצבב.. פעםם ישבתי על דשאא אחרי זההה כל היד שלי ]פצעייםם וגירודדד ! ממזמן אבל 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? לא פאדיחה D: 4-מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? חחחח אני לאא לובשת ירוק 5- מה עדיף: עלה או גבעול? עלה 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: בננהההה 7- נכון הארי פוטר 3 ירוק? ברור ברור 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? אמא שלך 9- מה לדעתך ירוק מסמל? ירקת D: 10- אוהב את הצבע הזה? חחח לא כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? חמודים.. אבל אמרו שהם אנטישמים 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? המממ מעניין ... חחחחח סתםםם 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? חחח כן 4- אוהב ללכת לים? מאווווד 5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? יותר מהים 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? חחח למה מפחיד? 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? אנערףף לא ספרתי 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? הראש שלי? חחחחחחחחח XD 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? שמיים, ים 10- אהב את הצבע הזה? רצח ! ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? צבע יפה 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? סטיגמה.. מה הקשר מהמהממהמה כל מי שאוהבת ורוד היא פקאצהה? 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? אממאין לי הרבה ורודיםם.. 4- זה צבע רק לבנות? בזמן האחרון זה גם נהיה לבנים חחח.. אבל אני לא אוהבת ממש בנים עם ורוד 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? לא אני יחשוב שהוא אחד שחש סטייליסט .. אבל רק חש 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? אהממ כן 7- החיים ורודים? חחחחחח כל כך לא ! הלוואיי 8- מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? אנערףף.. 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? לא יודעתת.. 10- אוהב את הצבע? כן כתום 1- אוהב תפוזים? כן 2- וקלמנטינות? כן 3- וגזר? איכככסס לא 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? קצת מכל צד D: 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? לא חחח 6- אורנג' חברה טובה? לאא סלקוםם שולטיםםם 7- ומה עם "תפוז אנשים"? אהממ. 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? תפוז 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? ההתנתקות 10- אוהב אותו? לא

Ofek The Diva

New member
עווווונה

אדום: 1- אתה אוהב עגבניות? כן 2- וגמבה? לא 3- ותותים? בערך 4- אתה נגעל מדם?לא 5- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם?לפני שבוע בערך 6- יש לך בגדים באדום בארון? כן 7- מה הדבר האדום הקרוב אליך?חחחח קלפים 8- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? שנאה ואהבה 9- אוהב את הצבע? כן צהוב 1- מה דעתך על לימון?טעים ! 2- אוהב חרדל? לא בחיים לא טעמתי. איכס 3- וגבינ"צ? כןןן חעחע אהבתי ת'קיצור 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור?חח מן הסתם..בעצם..תלוי באיזו שעה 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? חחחחחחחחחחח צהוב 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... בייט מי! חחחחחח 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? אממממ לא שידוע לי 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? אמממ מעמד כזה לדפים ויש בו צבע צהוב 9- מה לדעתך צהוב מסמל? אממ... שלווה, עוקצנות 10- אוהב את הצבע הזה? לא ממש ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? אכלתי בסושי אבוקדו. לא טעים 2- אתה אלרגי לדשא? זה מגעיל אותי 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? לא 4-מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? חחח אין לי מושג 5- מה עדיף: עלה או גבעול? עלה 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק:אמממ מלפפון? פלפל? 7- נכון הארי פוטר 3 ירוק? לא:\ 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך?אותו מעמד חחחח 9- מה לדעתך ירוק מסמל? קנאה 10- אוהב את הצבע הזה? לא כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? פעם אהבתי 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? חחחחחחחחחחחחח 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? כןן 4- אוהב ללכת לים? מאוד 5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים?פחות 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד?לאא זה מגניב! 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? 1, תכלת 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? לוח שנה 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? רוגע 10- אהב את הצבע הזה? כן ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? פקאצות 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? אמת 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? לא 4- זה צבע רק לבנות? כן 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו?לא. אני אחשוב שהוא סטייליסט או שפשוט הולך אחרי כולם 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? כן 7- החיים ורודים? לא 8- מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? קופסא 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? כלום. לא יודעת. אני שונאת ת'צבע הזה 10- אוהב את הצבע? כתום 1- אוהב תפוזים? כן 2- וקלמנטינות? לא 3- וגזר? לא 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? - 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות?לא זוכרת 6- אורנג' חברה טובה? כןן 7- ומה עם "תפוז אנשים"?גם! 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? פסל של מכשפה 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? אין לי מושג 10- אוהב אותו?בערך

למעלה