שאלון הזוי

baril

New member
../images/Emo80.gifשאלון הזוי

מה יותר ירוק או מלפפון? מה יותר מפחיד או כריש? מה יותר מהיר או מכונית? מי יותר מכוער או גיל ריבה? מה יותר ורוד או חזיר? מה יותר נושך או אמסטף? מי המציא את המלפפון החמוץ? למה לא מדברים דרך התחת? מה זה פלוץ? וגרעפס? נכון משעמם לך? אני מאושרת לשמע הבשורה! כשמכבים את האור,לאן נעלם החושך? למה אנשים עושים את זה? כיצד לדעתך תפרוץ מלחמת העולם ה4563? ועכשיו לשאלה הקשה מכולם- איך קוראים לך?

swirrrly

New member
../images/Emo118.gif

מה יותר ירוק או מלפפון? מה יותר מפחיד או כריש? מה יותר מהיר או מכונית? מי יותר מכוער או גיל ריבה? מכוער מה יותר ורוד או חזיר? מה יותר נושך או אמסטף? נושך מי המציא את המלפפון החמוץ? למה לא מדברים דרך התחת? מה זה פלוץ? וגרעפס? נכון משעמם לך? אני מאושרת לשמע הבשורה! כשמכבים את האור,לאן נעלם החושך? הוא נאסף לתרומות לכל הילדים חשוכי-החושך בעולם למה אנשים עושים את זה? דווקא כיצד לדעתך תפרוץ מלחמת העולם ה4563? כשאנשים יחליטו שהם מתים כבר להגיע ל5000 מלחמות עולם, 1000 לכל יבשת (שזה כמובן מפגר, כי מלחמת עולם זה בכל היבשות
) ועכשיו לשאלה הקשה מכולם- איך קוראים לך? אז זהו ש, לא קוראים לי, ואני לא באה לבד. קשה קשה

Rocking Diva

New member
../images/Emo118.gif

כי אני שוב גנבתי את הסמיילי התוכי שלך! חה חה חה חה
רדו ממני. כי אני כבר מחורפנת עד הסוף.
מווואהאהאהאהאע

XyTALyX

New member
יע מעתיקן!

מה יותר ירוק או מלפפון? מלפפון, מבחינת סקלאת הצבעים מה יותר מפחיד או כריש? כריש, כי הוא גם רעב מה יותר מהיר או מכונית? מהיר, כי זה גם מעיר ומאיר עם שגיעוט כתיב מי יותר מכוער או גיל ריבה? גיל ריבה, כי זה שתי מילים. מה יותר ורוד או חזיר? חזיר, כי ח' בא אחרי ו' מה יותר נושך או אמסטף? אמסטף נושך כריות מי המציא את המלפפון החמוץ? ההולנדים בשנת 1423, באותו שנה הומצא גם הגזר למה לא מדברים דרך התחת? על נוזלים, אלא אם יש לך שלשול מה זה פלוץ? שחרור גזים המצטברים במערכת העיקול על ידי שחרור פי הטבעת וגרעפס? שחרור גזים המצטברים בקיבה על ידי רפיון של שסתום הקיבה נכון משעמם לך? נכון אני מאושרת לשמע הבשורה! תודה... כשמכבים את האור,לאן נעלם החושך? הוא נאסף מכל העולם אל החדר בו אתה נמצא למה אנשים עושים את זה? כי בחושך מריחים יותר טוב כיצד לדעתך תפרוץ מלחמת העולם ה4563? בגלל מסמר ועכשיו לשאלה הקשה מכולם- איך קוראים לך? טל

../images/Emo75.gif עונה..

מה יותר ירוק או מלפפון? ירוק מה יותר מפחיד או כריש? כריש מה יותר מהיר או מכונית? מהיר מי יותר מכוער או גיל ריבה? גיל ריבה.. מה יותר ורוד או חזיר? ורוד מה יותר נושך או אמסטף? אמסטף מי המציא את המלפפון החמוץ? איש משועמם שאכל מלפפון ובטעות הפיל אותו לכוס מים ושפך לתוכה מלח=/ למה לא מדברים דרך התחת? כי זה לא ייראה קצת מוזר אם פתאום התחת שלכם יתחיל לדבר באמצע שומקום?? מה זה פלוץ? נו דייי וגרעפס?
נכון משעמם לך? כן אני מאושרת לשמע הבשורה! נהדר בואי נעשה מסיבה לרגל זה שמשעמם לי! כשמכבים את האור,לאן נעלם החושך? הוא לא נעלם, הוא מופיע למה אנשים עושים את זה? את מה?? כיצד לדעתך תפרוץ מלחמת העולם ה4563? כשלאנשים ישעמם מכול שאר ה-4562 מלחמות העולם שהם עשו והם יריבו מה כדי לעשות עכשיו=/ ועכשיו לשאלה הקשה מכולם- איך קוראים לך? ממממ... לפי ההורים האמיתיים-אירנה, אבל לפי ההורים המומצאים-מלכיהו.. עיזבו סיפור ארוך.. תקראו לי כבשה וזהו=|

../images/Emo75.gif תסבירו לי משהו..

השאלה הזאת "למה אנשים עושים את זה?"... למה הכוונה?????? זה לא מה שאני חושבת שזה, נכון???=|=|=|

d r o r y

New member
תשובות:

מה יותר ירוק או מלפפון?ארגמן מה יותר מפחיד או כריש?נאמן מה יותר מהיר או מכונית?איטי מי יותר מכוער או גיל ריבה?שאלה קשה...אבל את יודעת מה אומרים:"רב הנסתר על הגלוי" מה יותר ורוד או חזיר?כתום מה יותר נושך או אמסטף?קשה להחליט...אבל את יודעת איך אומרים:"רואים רחוק רואים שקוף" מי המציא את המלפפון החמוץ?פיטר שמייכל למה לא מדברים דרך התחת?כי דרך השיער זה הכי טוב! מה זה פלוץ?פשוט מאוד-האות פ',האות ל',האות ו',והאות ץ',שחיברו אותן ביחד. וגרעפס?זהו סוג של חרטה שאדם מביע באמצעות לחיצה על כפתור ציפור השושנה שבליבו. נכון משעמם לך?אין לכם מושג כמה... אני מאושרת לשמע הבשורה!תודה רבה באמת! כשמכבים את האור,לאן נעלם החושך?הוא לא נעלם,הוא פשוט נכנס אל תוך בועה ורודה כזו שנמצאת אי שם בין הגלקסייה שלנו,לבין הגלקסייה "מערכת עגלון 316".בלילה הוא פשוט יוצא משם וחוזר אלינו. יש כאלה שבכלל טוענים שהוא נעלם בדיוק לאותו מקום שהחור של הבייגלה נעלם לאחר שאוכלים אותו(מקום מסתורי כזה שאף אחד לא יודע עוד איפה הוא נמצא). למה אנשים עושים את זה?מפני שנינט התחתנה בסוף עם זוהר ולא עם אריאל. כיצד לדעתך תפרוץ מלחמת העולם ה4563?כשג'בלייה תחזור לימיה הגדולים ותשלוט בשווקי העולם. ועכשיו לשאלה הקשה מכולם- איך קוראים לך?וואוו...!!התקלת אותי.אני באמת לא יודע.אני אחשוב על זה בכמה ימים הקרובים וכשתהיה לי תשובה אני אחזור אלייך ואגיד לך.

עונה

מה יותר ירוק או מלפפון?ירוק מה יותר מפחיד או כריש?מפחיד מה יותר מהיר או מכונית?מהיר מי יותר מכוער או גיל ריבה?גיל ריבה מה יותר ורוד או חזיר?ורוד!! מה יותר נושך או אמסטף?הא?! מי המציא את המלפפון החמוץ?זה יצא בטעות למה לא מדברים דרך התחת?ככה מה זה פלוץ?זה מין רעש מסריח מהתחת עקב אוכל שאכלת או משהו וגרעפס?כנ''ל רק מהפה. נכון משעמם לך?לא אני מאושרת לשמע הבשורה! כשמכבים את האור,לאן נעלם החושך?הוא נשאר,פשוט האור נכנס ולא רואים אותו למה אנשים עושים את זה?כי זה כיף להם!! כיצד לדעתך תפרוץ מלחמת העולם ה4563?אנשים יבואו על מכוניות באוויר כמו בשרלוק הולמס ועכשיו לשאלה הקשה מכולם- איך קוראים לך?גלי

בלבוש1

New member
../images/Emo185.gifעונה נה נה../images/Emo11.gif

מה יותר ירוק או מלפפון? מלפפון
מה יותר מפחיד או כריש? מפחיד
מה יותר מהיר או מכונית? מהיר מי יותר מכוער או גיל ריבה? מכוער מה יותר ורוד או חזיר? ורוד מה יותר נושך או אמסטף? אמסטף
מי המציא את המלפפון החמוץ? אניי!
למה לא מדברים דרך התחת? באמת שאלה טובה.. גמאני חשבתי על זה
מה זה פלוץ? קול מוזר שיש בוא גם ריח.. דיי מסריח לפעמים שיוצא מהגוף
וגרעפס? כנ"ל.. אני מסבירה למישהו מה זה גרעפס ופלוץ.. טובבב
נכון משעמם לך? כןן
אני מאושרת לשמע הבשורה! תודה
כשמכבים את האור,לאן נעלם החושך? החושך לא נעלם.. הוא נמצא.. לא?
למה אנשים עושים את זה? כיצד לדעתך תפרוץ מלחמת העולם ה4563? לאדעת ועכשיו לשאלה הקשה מכולם- איך קוראים לך? ענבל

עונה../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif../images/Emo185.gif../images/Emo1.gif

מה יותר ירוק או מלפפון?מלפפון יותר!!!
מה יותר מפחיד או כריש?כריש!!
מפחיד לא מה יותר מהיר או מכונית?מהיר..
מי יותר מכוער או גיל ריבה?גיל ריבההההההההההההההההה
מה יותר ורוד או חזיר?ורוד.. מה יותר נושך או אמסטף?נושך מי המציא את המלפפון החמוץ?אלוהים למה לא מדברים דרך התחת?כי זה מקום שאחרים לא צריכים ובאמת שלא רוצים לראות
מה זה פלוץ?פלוץ זה דבר מסריח ולפעמים מבחיל ואפילו גורם להקאה שיוצא מהחור של שתי "שפתיים" מהתחת
במיוחד שאוכלים שעועית
וגרעפס?גרעפס זה גם דבר מסריח שלפעמים גורם להקאה ובחילה אבל הוא יוצא מהפה במיוחד אחרי ששותים קולה
נכון משעמם לך?מאודדדדד
אני מאושרת לשמע הבשורה!תודה
אני לא כשמכבים את האור,לאן נעלם החושך?החושך לא נעלם ההפך!הוא נמצא! למה אנשים עושים את זה?כי זה נעים להם
כיצד לדעתך תפרוץ מלחמת העולם ה4563?שוב שני אנשים יריבו על משחק, הפעם לא טאקי!!! הפעם על פאזל 4569 ,מוחמד ודני יריבו על חלק שאמור ליהיותאיפשוהו ועכשיו לשאלה הקשה מכולם- איך קוראים לך?באמת קשה!!!
בתאל

33liron33

New member
עונה

מה יותר ירוק או מלפפון?ירוק מה יותר מפחיד או כריש?כריש מה יותר מהיר או מכונית?מהיר מי יותר מכוער או גיל ריבה?ריבה מה יותר ורוד או חזיר?חזיר(חח) מה יותר נושך או אמסטף?נושך מי המציא את המלפפון החמוץ?סבתא שלי.. למה לא מדברים דרך התחת?ככה.. מה זה פלוץ?נמ.. משהו=P וגרעפס?נמ... גם משהו=P נכון משעמם לך?כן..=P אני מאושרת לשמע הבשורה!תווודה=] כשמכבים את האור,לאן נעלם החושך?לכיס שלי.. למה אנשים עושים את זה? כיצד לדעתך תפרוץ מלחמת העולם ה4563? בגלל ששש לאיודעת ועכשיו לשאלה הקשה מכולם- איך קוראים לך?אמ.. שניה זה יקח קצת זמן למחשבה....................................................................... אממ...... לירון=P

עונההה../images/Emo9.gif

מה יותר ירוק או מלפפון?ירוק:| מה יותר מפחיד או כריש?כריש?.. מה יותר מהיר או מכונית?מהיר מי יותר מכוער או גיל ריבה?גיל ריבה
מה יותר ורוד או חזיר?ורוד מה יותר נושך או אמסטף?אמסטף
מי המציא את המלפפון החמוץ?איש שאכל מלפפון ושפכף עליו מלח=/ למה לא מדברים דרך התחת?כי זה מוזר..? מה זה פלוץ?משו שיוצא מהתחת נו. וגרעפס?משו מגעיל?
נכון משעמם לך?נממ לא אני מאושרת לשמע הבשורה!-כיף לך. כשמכבים את האור,לאן נעלם החושך?נממ. למה אנשים עושים את זה?את מה?
כיצד לדעתך תפרוץ מלחמת העולם ה4563?שלמישו יהיה משעמם עד מוות הוא יריב על מה לעשות.. ועכשיו לשאלה הקשה מכולם- איך קוראים לך?לפי ההורים שלי רונה. לפי סבא שלי ז"ל רוני.

coullette

New member
להלהללה

מה יותר ירוק או מלפפון?תנין מה יותר מפחיד או כריש?השאלון הזה מה יותר מהיר או מכונית?פרארי מי יותר מכוער או גיל ריבה?די גיל ריבה לא מכוער.הוא מאותגר אסטטית! מה יותר ורוד או חזיר?פינק פיג מה יותר נושך או אמסטף?איכסה מי המציא את המלפפון החמוץ?סבתא שלי למה לא מדברים דרך התחת?למה לא באמת? מה זה פלוץ?איכסה וגרעפס?גם נכון משעמם לך?לא אני סתם נהנית לפתור שאלונים ב-1 בלילה אני מאושרת לשמע הבשורה! כשמכבים את האור,לאן נעלם החושך?משעמם לי למה אנשים עושים את זה?ככה כיצד לדעתך תפרוץ מלחמת העולם ה4563?אתה תפליץ ועכשיו לשאלה הקשה מכולם- איך קוראים לך?חיים

יyלושקי

New member
נו

מה יותר ירוק או מלפפון? ירוק מה יותר מפחיד או כריש? כריש בהחלט מה יותר מהיר או מכונית? מהיר מי יותר מכוער או גיל ריבה? גיל ריבה מה יותר ורוד או חזיר? ורוד מה יותר נושך או אמסטף? אמסטף מי המציא את המלפפון החמוץ? אבא'שך למה לא מדברים דרך התחת? כי יהיה ריח מסריח קבוע מהפה [חעחעחע] מה זה פלוץ? אבא'שך וגרעפס? גמכן נכון משעמם לך? נכון אני מאושרת לשמע הבשורה! כשמכבים את האור,לאן נעלם החושך? לאבא'שך למה אנשים עושים את זה? כי הם אבא'שך כיצד לדעתך תפרוץ מלחמת העולם ה4563? מכפת לי ועכשיו לשאלה הקשה מכולם- איך קוראים לך? יעל

מיקמיק 1

New member
הא?

מה יותר ירוק או מלפפון?הא? מה יותר מפחיד או כריש?אע? מה יותר מהיר או מכונית?הא? מי יותר מכוער או גיל ריבה?אה? מה יותר ורוד או חזיר?אה? מה יותר נושך או אמסטף?אה? מי המציא את המלפפון החמוץ?אה? למה לא מדברים דרך התחת?אה? מה זה פלוץ?אה? וגרעפס?אה? נכון משעמם לך?אה? אני מאושרת לשמע הבשורה!אה? כשמכבים את האור,לאן נעלם החושך?אה? למה אנשים עושים את זה?אה? כיצד לדעתך תפרוץ מלחמת העולם ה4563?הא? ועכשיו לשאלה הקשה מכולם-הא? איך קוראים לך?הא?

../images/Emo79.gifעונה..

לא הבנתי את החלק הראשון מי המציא את המלפפון החמוץ? את למה לא מדברים דרך התחת? כי זה מסריח נכון משעמם לך? כן אני מאושרת לשמע הבשורה! כשמכבים את האור,לאן נעלם החושך? לעולם אחר כיצד לדעתך תפרוץ מלחמת העולם ה4563? לא תפרוץ ועכשיו לשאלה הקשה מכולם- איך קוראים לך? ספיר

KillER SmiLEY

New member
אממ..

מה יותר ירוק או מלפפון? ירוק מה יותר מפחיד או כריש? מפחיד מה יותר מהיר או מכונית? מהיר מי יותר מכוער או גיל ריבה? גיל ריבה מה יותר ורוד או חזיר? חזיר מה יותר נושך או אמסטף? נושך מי המציא את המלפפון החמוץ? אני!! למה לא מדברים דרך התחת? כי אם אנשים ידברו דרך התחת הם יפליצו דרך הפה ואתה רוצה להתנשק אם מישהו שמחרבן מאותו מקום?! מה זה פלוץ? גזים שטעו בדרך וגרעפס? גזים שיודעים ת'דרך נכון משעמם לך? מאוד אני מאושרת לשמע הבשורה! איזה יופי! אני לא! כשמכבים את האור,לאן נעלם החושך? הוא נעלם למעבדה הסודית התת קרקעים המופלאה שלו! למה אנשים עושים את זה? לשם הנאה. כיצד לדעתך תפרוץ מלחמת העולם ה4563? מפלצת חיידק ואמבה יתווכחו בינהם מי תוקע ת'גרעפס הכי מגעיל אז המפלצת נצחה ומישהו בא ונתן לה בוקס ואז היא חשבה שזה היה החייזק אז היא מעכה אותו והאמבה החליטה שהיא רוצה להתאבד אז היא לקחה חגורת נפץ והתפוצצה וכל העולם מת איתה!! ועכשיו לשאלה הקשה מכולם- איך קוראים לך? אממ.. אממ.. אהה.. ממ.. אויש.. אממ.. רגע. wait don't tell me. i can do this don't tell me!! wait don't tell me!!!! o.k tell me.

למעלה